Bunun için neler yapmak gerekir açık açık anlatır mısınız bana? Cinsel olarak eşim çok isteksiz ve ben onunla birlikte olmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, burda bu soruyu sorman bile gösteriyor ki, senin arzulananbir kadın olmama durumun söz konusu değil,, gayet istekli bir kadınsın,, problem eşinde belliki,, sürekli böyleyse eger cinsel anlamda problemi olabilir, (ikdarsizlik, erekte olamama, erken boşalma vs,) bundan dolayı sana yetmediğini düşünebilir, bu durum onun sen dahil tüm kadınlardan uzaklaşmasına seksten soğumasına neden olabilir,, ancak illede birşeyler yapmak istiyorsan, ona güzel sürprizler hazırla, kapıya güzel bir gecelikle çık mesela
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer ki kendine bakıyorsan, çok paspal giyinmiyorsan, temizliğine dikkat ediyorsan normal şartlarda zaten eşinin seni istemesi lazım. ayrıca sevişmeyi sen başlatabilirsin falan hamle olarak bazı şeyler yapabilirsin. onun dışında psikolojik veya fiziksel bir sıkıntısı vardır onun için yardım almak gerekir profesyonel. normal zamanda sana karşı muhabbeti ilgisi nasıl? sadece cinsel olarak mı sıkıntılarınız var?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılOral yaptır yap, ayrica kocanin suanki sorunları ile en iyi oldugu pozisyonlari deneyin. Yani kocan bence kafasina cok fazla takmaya basladiysa da stres bu isteksizliige sebep olabilir. Onu hareketlendirecek surtunmeler vs ler kıyafetler olabilir umarim eski halinize dönersiniz yoksa bu isin sonu cokta sürdürülebilir degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilime karşı öyle olmuştum bende 4 sene çıktık 2. Senesinde sıkılmaya başlamıştım. kacitordum resmen sonra öğrendim aldatmis bende onu aldattim defalarca oda yapti en son beraber karar verip tek aldik inanılmaz arttinona. karsi arzum baskasiyla izlerken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İşteyken seni çok özledim sana sürpriz yapacam oral yapacam sen bıkana kadar en çok sevdiğin pozisyonda yapacam falan deyip eve gelincede arada sırada kucağına otur
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok özledim falan diyorum ama sana oral yapcam falan tarzı konuşma hiç geçmedi aramizda bu tarz şeyleri desem nasıl karşılar bilmiyorum oral yapıyorum bu arada her sevismede ama sözlü konuşmaya çok kapalı bir eşim var birlikte oluyoruz derken bile gözlerini kaçırıyor benden
Soran+1 yılKonuşmuyor ki konuşmuyor ve en son seks bir hafta önceydi kendin gibi düşünme eşim farklı bir insan
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ten uyumu o çekim yoksa ne yaparsan yap olmuyor canım
16 Yorumla
Soran+1 yılBir yolu olmalı ama hiç mi tavsiyeniz yok şunu yap diyebileceğiniz bir şey
Soran+1 yılNapıyım peki beni istemiyor diyip vaz mı geciyim
Soran+1 yılKonuşuyorum tam bir reddetme de diyemem yok sayiyor sorun oldugunu söyleyince çok uzun zaman kabul etmedi sonra bir gün kavga edince bu yüzden doktora gitti hormonal sorunu çıktı ama tam bir tanı hala konması tedaviye de başlamıyolar o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeniliklere açık olarak ve yenilikleri arzuluyalarak.
https://www.youtube.com/embed/Pp6nqnRJ3hg00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap bir süre sonra sıkılacaktır ki sen de sıkılacaksın. Kaçınılmaz son..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef her şeyi açık açık yazmıyorum burda. Sitede 18 yaş altında üye de çok
014 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaş altı değilim dediğim şey küfür içeren tarz bir açıklık da değil zaten de işte öneri istiyorum eşime uygun olan bir yol bulurum belki diye
Cevap sahibi+1 yılHayır yaptığınız şey yanlış bir şey değil. Siz 18den küçüksünüz de demedim. Burda her şeyin yazılması normal sonuçta cinsel kategori. Ama sitede sanıldığından çok çoluk çocuk var. Her şeyi yazmaktan çekiniyorum 😅
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAma kabaca tavsiyeler vereyim. Kaç yıllık evlisiniz ve yaşlar kaç bu arada
Soran+1 yıl3 aylık evliyiz ama 2 yıla yakın zamandır cinsel hayatımız var son 1 yıldır da bu isteksizlik sorunu var ben 27 yaşındayım o 32
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Peki yanasinca ne tepki veriyor?
Soran+1 yılYok sayıyor diyebilirim sanki normal sarılıyormuşum gibi davranıyor ve penisi kalksa bile bu tepkiyi veriyor. Eşimde ereksiyon kaybı sorunu var penisi kalkıyor ama seks sırasında o üste çıkarsa penisi birkac dakika içinde iniyor ama önce isteksizlik başladı bir yıla yakın zaman önce son 3 4 aydır bu ereksiyon kaybını yaşıyor sanırım yaşadıkça da cinsellikten iyice soğuyor doktora da gitti ama daha net bir tedavi tanı yok ortada tahlil üstüne tahlil isteniyor sadece testesteron düşük biraz prolaktin denen kadınlık hormonu da baya yüksek
Cevap sahibi+1 yılEğer sağlık problemleri varsa ve adım atıyorsa sorun yok. Umarım tez vakitte düzelir. Ama ona yetersiz algısını hissettirmemek de lazım. İlişkiye girdikçe bittikten sonra yorgun ve yıpranmış gibi hareket et. Sen kucaktayken problem olmuyormus sanırım. Sürekli kucakta olsan problem olur mu senin için? Ayrıca boşalma süresi ne kadar
Cevap sahibi+1 yılBu arada sadece oral yapsa sana problem olur mu? O şekilde boşaltsa. Bosalabilir misin ve bu sana yeter mi
Soran+1 yılBen sürekli kucaktayım zaten aylardır ve ona yetersiz olduğunu asla ima etmiyorum doktora gittiği andan itibaren doktora gitmeden önce sorunun beni istemiyo olduğunu düşünüp çok üzülüyordum. Sürekli kucakta olmaktan doktor olayından önce çok sıkılmıştım bir gün ben ustteydim yoruldum ağrım oldu indim ve ona sen çık dedim üste çıkmak yerine yanımda mastürbasyon yapmaya başladı o kadar üzüldüm kendimi o kadar çirkin hissettim ki o an ona tepki verdim hayatımda ilk kez açık açık beni istemiyosun mastürbasyon yapmayı bana tercih ediyorsun dedim ağladım ertesi sabah doktora gitti o yüzden artık sıkılmış olsam da öncelikli sorunumuz bu değil diyorum kendime bosalma süresi normal bence 20 25 dkda boşalıyor. Bana oral da yapmıyor aylardır yapmıyor diyebilirim en son evlilik teklif ettiği gün yapmıştı yani Ekim ayında yapsa ben çok mutlu olurum ben ona her seferinde yapıyorum ama ona sen yap diyemiyorum istemediğini düşündüğüm için
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamanı istemem de özelden yazabilirsen iyi olur ya. Takiplesmeyelim sorun yok bunda. Gönderilerini filan görmem. Niyetim gerçekten yardımcı olmak. Uzun paragraflar şeklinde olunca konu kopuyor. Belki kocanizin durumunu degistiremem ama size farklı açılardan bakmanızı sağlarım. Ayrıca ona ne tepki vereceğinizi filan. Cevabınız hayırsa burdan yazayim. Ama dediğim gibi burdan çok faydalı olmaz. Elimden geldiğince
Soran+1 yılTamam gizliden çıkın size mesaj atıyım
Cevap sahibi+1 yılCevabınız hayırsa söyleyin burdan yazayım
Cevap sahibi+1 yılAtın
Bunlar hep stresten oda yapmak istiyordur ama yapamama stresi onu geri çekiyor. Sexe değilde sevişme ve eğlenerek oynaşma ile başlasan devamını o getirebilir blki
00 Yorumla
+1 yılhmm seksi cilveli ol p*rno izle ordaki fantazileri uygulayabilirsin şahvetli ol ben severim öyle kadınları
00 Yorumla
+1 yılSeksi giyin iç çamaşırın seksi olsun kucak dansı yap
00 YorumlaEşinde piskolejikmen sıkıntı olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun ilgisini çekecek şekiilde Seksi birşeyler giyiyormusun
00 Yorumla
+1 yılHastaneye götür gitmezsen boşanırım de
00 YorumlaYardimci olabilirimm eyer istersen bekliyorumm
00 Yorumla
+1 yılÜzülüyorum böyle evli kadınlara
00 YorumlaOlmadın mı birlikte
010 Yorumla
Soran+1 yılOldum ama az yani asla istegimi karşılayacak kadar değil en son pazartesi günü olmuştu mesela
Soran+1 yılEvet o isteksiz ben çok çabaladım başlarda olsun diye ama baktım olmuyo bıraktım belki öyle düzelir diye ama yine düzelmiyor ereksiyon kaybı sorunu da var ilişki sırasında penisi iniyo bütün bunlar son birkaç aydır var eskiden ne isteksizlik sorunu vardı ne de ereksiyon
Soran+1 yılErekte oluyo orda sorun yok ama o üstte olmak istediği zaman seks sırasında birkaç dakika içinde penisi boşalma olmadan küçülüyor. Ben üstte olursam seksin başından sonuna kadar o zaman dayanıyor boşalma anına kadar. Bunun için doktora da gitti hormonlarında sorun çıktı ama daha ileri tetkikler istedikleri için mr baska hormon vs süre uzuyor 2 aydır doktora gidip geliyor çözüm yok ilaç tanı vs hiçbir şey yok henüz
Soran+1 yılOlmuyor o girip çıkamıyor sorun pozisyonda değil onun girip çıkıyor olmasında ve hormonalmis galiba ben ziplarken penisin açısı falan etkiliyor inmiyor
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz aylardır ama çözüm değil bu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler