Cinsel Yaşam Eşinizden nasıl cinsellik istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çift olarak elbette cinsel ilişki yaşamak çok güzeldir bunu partnerinizden nasıl istersiniz Güncellemeler+1 yıl Yani onu nasıl davet edersiniz Eşinizden nasıl cinsellik istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Karşı binadaki cift dürbünü eline almış yine bizi izlemek istiyor sevgilim diye çağırırım 😍😍 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayal gücü ve fantezileri güçlü olsun. Libidosu bana uygun olsun. Cesur olsun. Gerisi kolay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi huyum var kötü mü bilmiyorum ama misafir olduğumuz evde yapmak efsane oluyor 😀bazen bi yerde yatılı kalınca o zaten çoktan anlıyor yaşanacakları 😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Değişikmiş isteyince misafirliğe gidelim diyorsun :D hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo bazen oturuyoruz geç oluyor burda kalın falan oluyor o an zaten hissediyor😀 Yorumla Soran +1 yıl kaçmaya çalışyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç öyle görünmüyor kaçmaya çalışır gibi fazlasıyla eğleniyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl iyi eğlenmelerrrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bsey sorucam sana hoş değil mi snce öyle misafir olunan evde olması Yorumla Soran +1 yıl bence hoş değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman asansör de sana ters gelir 😀😀 Yorumla
dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Beni mutlu etmeyi istemeli ☺️ 2 12 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani :D Yorumla dugusal5555 +1 yıl Bencil olmasın beni düşünsün yAni Yorumla Soran +1 yıl hayır sen ondan nasıl cinsellik istersin soru bu :D yani davet edersin misal çaya seslenirya Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ben uyanamamışım ya heralde 😂 hadi sevişelim derim açık sözlü biriyim ben 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl hahahaha o da iyiymiş :D hadi şe edek Yorumla dugusal5555 +1 yıl Evin başka odasındaysa mesaj atarım hadi bir yatak odasına gel diye 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl sana istek attım :D aradığım görüş Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ahahahsh 😃😃 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Erkek felan değilsindir inşllah 😃😂 Yorumla Soran +1 yıl öyle isimde erkek yoktur bence duygusal5555 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Kız hesabı açmış erkek çok oluyor 😃😂 Yorumla Soran +1 yıl ne yapıyorlarki Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kendi istemiyorsa olmazmki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstemezdim hissettirirdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl mesala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan anlatsam silinir Yorumla Soran +1 yıl olsun yaz Yorumla
emremete80 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl İstemek nedir ya şırnaşırım gerisi gelmesi lagzım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu öperek ya da onu baştan çıkararak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bir erkek sana bunu nasıl belli etmesini isterdin Yorumla Soran +1 yıl bilmem evli değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsait misin soru cevap yapalım mı Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sınırsız olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karşı binadaki cift dürbünü eline almış yine bizi izlemek istiyor sevgilim diye çağırırım 😍😍
Hayal gücü ve fantezileri güçlü olsun. Libidosu bana uygun olsun. Cesur olsun.
Gerisi kolay
Bi huyum var kötü mü bilmiyorum ama misafir olduğumuz evde yapmak efsane oluyor 😀
bazen bi yerde yatılı kalınca o zaten çoktan anlıyor yaşanacakları 😀
Değişikmiş isteyince misafirliğe gidelim diyorsun :D hahaha
Yoo bazen oturuyoruz geç oluyor burda kalın falan oluyor o an zaten hissediyor😀
kaçmaya çalışyor :D
Hiç öyle görünmüyor kaçmaya çalışır gibi fazlasıyla eğleniyor 😀
iyi eğlenmelerrrrr
Bsey sorucam sana hoş değil mi snce öyle misafir olunan evde olması
bence hoş değil
O zaman asansör de sana ters gelir 😀😀
Beni mutlu etmeyi istemeli ☺️
nasıl yani :D
Bencil olmasın beni düşünsün yAni
hayır sen ondan nasıl cinsellik istersin soru bu :D yani davet edersin misal çaya seslenirya
Ben uyanamamışım ya heralde 😂 hadi sevişelim derim açık sözlü biriyim ben 😂😂
hahahaha o da iyiymiş :D hadi şe edek
Evin başka odasındaysa mesaj atarım hadi bir yatak odasına gel diye 😂😂
sana istek attım :D aradığım görüş
Ahahahsh 😃😃
Erkek felan değilsindir inşllah 😃😂
öyle isimde erkek yoktur bence duygusal5555
Kız hesabı açmış erkek çok oluyor 😃😂
ne yapıyorlarki
Kendi istemiyorsa olmazmki
İstemezdim hissettirirdim
nasıl mesala