Kadınlar için olsun, erkekler için olsun saçı her yerinin ve her şekilde çekilmesi değil doğru yerden doğru şekilde çekikmesi zevk verir. Başın arka kısmında ye alan saçların diplerinde cinsel olarak zevk verecek sinir uçları vardır. Saçların başın arka kısmından ve avcunuzu dolduracak şekilde çekilmesi halinde partneriniz bundan büyük zevk alacaktır.
Seks yaparken saç çekmeyi severiz de acaba bunun doğrusu nasıldır diye düşündünüz mü?
Erkeğin saçı seks esmasında eller başa gitmeli en dipten tutup parmaklarının arasına doldurup sıkmak olabilir tabi yolmamak gerek eğer seks yaparsam partnerimin benim saçlarımı tutulup asılması var gücüyle hem çok acıtır hemde beni önemsiz gördüğünü düşünürüm ve üzülürüm.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öyle çekiyor. Güzel oluyor, severim. Doğrusu olduğunu bilmiyordum. Ama gerçekten güzel hissettiriyor.
Doğrusu ; Saç yolmak değildir. Sadece tutmak, asılmak asla değil. Ama o anki harmoni ile ufak acılar yaşanabilir, abartılmadan. Aslında daha çok kendimi, ya da öyle birleştiğim kadını izlemek çok tatmin eder. Seks o anda iki kişilik bir şova dönüşmüştür.