+1 yılÇok güzel bir söz geldi aklıma;
"Gitmek isteyeni bırakacaksın gitsin, aklı seninle olmayanın bedeni yanında olsun ister misin?"
Ne alaka diyenler olacaktır. Şöyle açıklayayım ortada bir ayrılık olmasa bile sevgiliniz ilişki veya mastürbasyon sırasında başkasını düşünüyorsa zaten sizinle değildir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Açık olmakta fayda var. Kadınlar erkeklere göre duyguları daha yoğun yaşar ve kolay kolay başkasını hayal etmez. Erkek ise kadın gibi değil. Düşünme ihtimali yüksek. Ama her ne kadar düşünce de olsa doğru değil sanki. Çünkü bir adım sonrası aldatmanın eyleme dönüşmesi zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin veya flörtün varsa ve mast yaparken ondan başka birini hayal ediyorsan bence bu ihanettir.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok eşimde yok ihanet değil geçen gün ilk kez sevdiğim insanı hayal ederek mast yaptım normalde şu kafadaydım hayal ederek his mi gelir derdim kendi kendime hep ama öyle bir orgazm oldum ki ama yinede bunu hep yamam zaten pek mast yapan biri değilim bazı şeyler özel kalmalı😌😌
90 YorumlaŞehvetini o kişiye yoğunlaştıracaktır. İlişkinin bitmesine sebep olacaktır duygular yön değiştirecektir. Libidonu etkiliyorsa bir başkası, onu düşünmek o kişiye doğru istemsizcede olsa yönlendirecektir. Başkasını arzulamak onu düşünerek doyuma ulaşmak aldatmaktır👒
70 Yorumla
+1 yılSevgiliniz aynı şeyi yapsın bakalım size başkasını hayal ettim desin nasıl ezilirsiniz! Beni beğenmiyor ben yetmiyorum diye sinirlenmiyorsanız sorun var !
110 Yorumla
+1 yılbir başkasını düsüneceksem neden o kişi ile beraberim? Beraber olduğum ya da sevdiğim varsa başkasını hayal etmem.
170 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. İhanet degil ama sevgi eksikligi var kimi düşünüyorsan onu istiyorsun dur sevgilini veya eşini düşünmüyorsan demekki onu arzulamıyırsun sevmiyorsun dur gercek sevgi olsa onun yüzüne baktıgında tahrik olursun
20 Yorumla
+1 yılHayır bence ihanet olamas çünkü insan zihnî bu o an kimi istersem onu düşünürüm
50 Yorumla
+1 yılAli ile beraber olurken mehmeti hayal ederek zevkk almam. Bunu ali duysa delirir mehmet bilse hoşuna gider. Böyle bir durum yaşayanlar hemen aliden ayrılıp mehmet ile başlasın.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çünkü adı üstünde mastürbasyon, mastürbasyon demek hayal etmek demek zaten bu yüzden nema problema
20 Yorumla
+1 yılHayır neden ihanet olsun sonuçta seks yapmıyorsun defalarca başkasını arzuladim önemli olan birleşme olmasın reelde ona bakılırsa rüyada bile başkası ile seks yapıyosun oda aleatma olsun
00 Yorumla
+1 yılİliskisi olan birinin başkasını hayal etmesi, yanında olanla yetinemedigi , arayış içerisinde oldugu anlamına gelir bana göre ki, buda bir nevi ihanettir
00 Yorumla
+1 yılHayır değil ama etik değil sevgilin veya eşin öğrense hoş şeyler olmaz
30 Yorumlaaldatma demeyelim de yanlış diyelim. Bunu yapmayan kişi sayısı da çok azdır. Milletin ahlak bekçiliği yaptığına bakma hepsi yapmıştır.
10 Yorumla
+1 yılİhanet değildir ama hoş bir şey de değildir. Ben mastürbasyon yaparken sevgilimden başkasını hiç düşünmedim diyen kişi de yalan söylüyordur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence değildir. İnsan bazen başka tenlerde ki heyecanı ister.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zaman aynı kişiyi düşünerek mast yapmanın zevki pek olmaz arada bir arzulandığın kişiyi düşünmek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ihanet olurmu hıc benim kız evlndı kocayla yapaken bile beni hayal edıyormuş bir zamda benim adımı soylemış koca şok
00 Yorumla Hayır normal bir durumdur. Olabilir ve benim için problem teşkil etmez. Sonuçta insanın canı başka şeyler çekebilir bu konuda anlayisliyimdir.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır. Eyleme dönüşmeyen hiçbir şey suç sayılamaz.
10 Yorumla
+1 yılBekar birisi düşündüğünde düşündüğü kişi sevgilisi mi oluyor?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmamak için fenerbahçenin 2007 kadrosunu hatırlamaya çalıştığımda ben ne yapmış oluyorum bu durumda :)
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun zaten mastın anlamı kendi kendine tatmindir 😌🙂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neyse ki ihanet edebilceğim bir sevgilim yok artık kim denk gelirse o zaman 💁♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla, hatta falanca kişiden çok tahrik oluyorum diye apaçık söylenmeli eşlere.
00 Yorumla
+1 yılFikirler eyleme geçmediği sürece suç teşkil etmemeli. Yani hayır.
00 Yorumla
+1 yılBence değildir. İyi bir seks için görsel tahriğin yanı sıra zihinsel tahrikte gereklidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yaparken hiç olmayacak akrabaları düşünmek şerefsizlik mıdır 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar fantazilerin özelne griyor ama ihanet olamaz heralde gercek payı yık
00 Yorumla
+1 yılDüşünmesen daha iyi de bu kendi içinde dert olur sadece sinir bozucu bir durum
00 YorumlaOlmayan sevgilimi düşünemem kii..
120 YorumlaKendi kafanda kuruyor düşünüyorsun sadece ihanete girmez
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Değildir.. Hayaller suç olsaydı hepimiz müebbetlik olurduk.
00 Yorumla
+1 yılDüşünce gücüyle aldatmiş oluyor
90 Yorumla
+1 yılBaşkasını dusunerek erkeğini tatmin etmek için daha çok gaza geliyorsan bence değil
00 Yorumla
+1 yılİhanet değildir bence.
80 Yorumla
+1 yılErkeğe her daim çapkınlık yakıştığı için ihanet değildir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen söyle bakalım, ben mastürbasyon yapmıyorum, sen yapıyorsan cevabını bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılHayaller kurmak guzel ihanet sayilmaz tabikde
60 YorumlaBence ihanet sayılmaz. Bu ülkede düşünce özgürlüğü diye bir şey var 😁
00 YorumlaIhanet sayılmazda hoş değil
50 Yorumla
+1 yılhos degil ama herkes dusunur
50 Yorumla
+1 yılHayallerde ihanet ruhun ospu”olması büyük ihanettir
00 Yorumla
+1 yılNiye insan sevdiğini bırakıp başkasını düşünür ki
40 Yorumla
+1 yılNeden ihanet olsun ki?
40 Yorumla
+1 yılHayal dünyası değil bence
30 Yorumla
+1 yılmasturbasyonda ihanetin yarisidir
30 Yorumla
+1 yılDusuncene engel olamayabilirsin o an
10 Yorumla
+1 yılHayır, orgazm kalitesini arttırmaktır
10 Yorumla
+1 yılIhanettir tabi ki. Sevdiğim kişiyi düşünürüm ben
00 Yorumla
+1 yıldünyanın yüzde 95 öyle yapıyo
00 YorumlaFiili yaptıkların ihabettir hayaller ihanet olmaz.
00 Yorumla
+1 yılbence degil.. sevgiliye kiyamamakda var bide
00 YorumlaDinen haram. Gerisini sen düşün
00 Yorumla
+1 yılTabiki serbest... market senin
..00 Yorumla
+1 yılYok ihanet değildir tabiki de
00 Yorumla
+1 yılBir de onun seks versiyonu var
00 Yorumlaİhanet beyinde başlar. İhanettir
00 YorumlaBirini düşünüyorsun zaten
01 Yorumla