Cinsel Yaşam Bir erkeğin üstüne uzanınca ne hisseder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne hisseder sizce. Nişanlımın üstüne uzandım sizce ne hissetmiştir. İleriye gitmeden sadece öpüştük. Bir erkeğin üstüne uzanınca ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kızım yapmayın şöyle şeyler olan var olmayan var nişanlın belli ki sana çaktırmamış ama emin ol havalara uçmuştur😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin 😃😃 Yorumla persordinary +1 yıl 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hiç belli etmedi bir şeye yeltenmedi yani Yorumla
Bdksjslssk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay bence mutlu olmustur erkekler sever boyle ufak kadindan gelen yakinlasmalari. mutluluklar dilerimm❤ 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel yazmissin 😀 hoşuna gitmiştir değil mi Yorumla Bdksjslssk +1 yıl Bence gitmistir yani neden gitmesin sevdigi kadin ona yakinlasmis Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pipisi kalkmıştın ve sana saplamak istemiştir. Ancak nişanlı olduğununz ve onu sapık sanacağın için sana belli etmemiştir. 1 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aslında hoşuna gittiğini fark etmis olmalısın, zira erekte olmuştur nişanlın 0 0 Yorumla
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok hoşuna gitmiştir ama bir o kadarda heyecan ve ateş basmıştır. 0 0 Yorumla
benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zor tutmuştur bence kendini 7 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok anlayışlı. Yorumla nova92 +1 yıl Kim olsa zor tutar.. Yorumla
denikol Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ne hissedecek vücut diliyle vermiş olduğu tepkiyi anla işte😂 0 0 Yorumla
Kuzucuk00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Asıl soru sen ne hissettin, sertliği hissetmedin mi 😁😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hissettim Yorumla Kuzucuk00 +1 yıl Bide içinde hayal et onu 😉 Yorumla
physicomany Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yani insan bişeyler ister ama sevgili ile yapılacak güzel aktivite 0 0 Yorumla
04umut76 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. sana kabaran birşeyler var 0 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl sikimmmm kalkar benim sevişmek isterim 👅👅 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin onu istediğini düşünmüştür… 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok hoşuna gitmiş hep öyle ol dedi Yorumla My_Dreams +1 yıl Evet bu fena etkiler ayrıca Ufacık dokunuşlarla çıldırtabilirsin… Yorumla Soran +1 yıl Başka nasıl çıldırabilir Yorumla My_Dreams +1 yıl Boynundan öperek, ellerini gezdirerek… Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Sen ne hissettinse oda aynı seyleri muhtemelen ,)) 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Tahrik olmuştur. Hoşuna gitmiştir. Mutluluklar :) 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Acayip güzel bir şey bence 0 0 Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Direk tahrik olurum yangınlarım dramlarım oluşurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tahrik oldun mu 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Cevap sahibi +1 yıl Peki nişanlın Soran +1 yıl Olmuştur illaki Cevap sahibi +1 yıl İlk defa mı oldu Soran +1 yıl Evet ilk kez ama zaten kıyafetlerimiz falan vardı ileriye gitmeden sadece öpüştük Cevap sahibi +1 yıl Korkuyor musun Soran +1 yıl Neyden Cevap sahibi +1 yıl İlişkiden Soran +1 yıl E tabi ki hiç yaşamadım bilmiyorum neyle karsilacam Cevap sahibi +1 yıl Öneride bulunabilirim istersen Soran +1 yıl Burdan yaz bakalım önerilerini özel olarak kimseyle mesajlasmiuyorum
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalkmıştır 2 1 Yorumla Dalgakıran132 +1 yıl Sertleşen bir şeyler olmuştur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kızım yapmayın şöyle şeyler olan var olmayan var nişanlın belli ki sana çaktırmamış ama emin ol havalara uçmuştur😂
Öyle mi dersin 😃😃
😅
Hiç belli etmedi bir şeye yeltenmedi yani
Ay bence mutlu olmustur erkekler sever boyle ufak kadindan gelen yakinlasmalari. mutluluklar dilerimm❤
Ne güzel yazmissin 😀 hoşuna gitmiştir değil mi
Bence gitmistir yani neden gitmesin sevdigi kadin ona yakinlasmis
Pipisi kalkmıştın ve sana saplamak istemiştir. Ancak nişanlı olduğununz ve onu sapık sanacağın için sana belli etmemiştir.
Aslında hoşuna gittiğini fark etmis olmalısın, zira erekte olmuştur nişanlın
Çok hoşuna gitmiştir ama bir o kadarda heyecan ve ateş basmıştır.
Zor tutmuştur bence kendini
Çok anlayışlı.
Kim olsa zor tutar..
Ne hissedecek vücut diliyle vermiş olduğu tepkiyi anla işte😂
Asıl soru sen ne hissettin, sertliği hissetmedin mi 😁😁
Hissettim
Bide içinde hayal et onu 😉
Yani insan bişeyler ister ama sevgili ile yapılacak güzel aktivite
Nasıl hoşuna gitmistir şimdi
sana kabaran birşeyler var
Libido artışı olır erkekte
sikimmmm kalkar benim sevişmek isterim 👅👅
Kız sertlik hissedir erkekle yumuşaklık
Senin onu istediğini düşünmüştür…
Aynen çok hoşuna gitmiş hep öyle ol dedi
Evet bu fena etkiler ayrıca Ufacık dokunuşlarla çıldırtabilirsin…
Başka nasıl çıldırabilir
Boynundan öperek, ellerini gezdirerek…
Ustunde bir agirlik oldugunu hisseder
Sen ne hissettinse oda aynı seyleri muhtemelen ,))
Tahrik olmuştur. Hoşuna gitmiştir. Mutluluklar :)
Acayip güzel bir şey bence
Kalkan biseyler hissetmissindir mutlaka :)
Direk tahrik olurum yangınlarım dramlarım oluşurdu
Senihissetmek istemiştir
Kaldırma kuvveti anlatır hislerini
Tahrik oldun mu
Yani evet
Peki nişanlın
Olmuştur illaki
İlk defa mı oldu
Evet ilk kez ama zaten kıyafetlerimiz falan vardı ileriye gitmeden sadece öpüştük
Korkuyor musun
Neyden
İlişkiden
E tabi ki hiç yaşamadım bilmiyorum neyle karsilacam
Öneride bulunabilirim istersen
Burdan yaz bakalım önerilerini özel olarak kimseyle mesajlasmiuyorum
Dayanmak zor olur cidden
Nişanlımdır normal
Ahlaksız kadın
Kalkmıştır
Sertleşen bir şeyler olmuştur
Herseyyy