Evde temizlik yaparken ev dağınıkken ya da başka bir şey bırakıp eşinizle ya da sevgilinizle seks yapar mısınız?

6 yıllık evliyiz dünn eşim sabah işe çok erken gitti önceki gün de bayağı geç yatmıştı zaten akşam üstü geldi işte ben temizlik yapıyordum her taraf her yerdeydi yatak odasına gitti üstünü değiştiriyordu Ben de temiz bir şeyler ister misin diye yanına gittim kıyafet verirken penisi sertleşti şaşırdım yüzüne baktım boşver daha sonra yaparız Sen müsait olunca dedi Ne bileyim o an her şeyi boş verdim birlikte olduk ilişkiden sonra üzerime üzerime yığıldı O hali de bana çok tatlı geliyor saçlarını okşuyordum zaten yorgundu dedim ya üstümde uyuyakaldı salonda her taraf her yerde ama. onu öylece bırakıp gidip temizlik yapmak içimden hiç gelmedi gelmez zaten
2 saate yakın üzerimde uyudu uyandı beni niye uyandırmadın üzerinden kalkardım sana da ağırlık verdim dedi eşim bana göre bayağı cüsseli çok tatlı geldin kaldıramadım dedim hem biraz mahçup oldu çok da mutlu oldu hatta bir tur daha birliktelik yaşadık sonra duş alıp etrafı falan topladık

Bunu az önce sormuştum Bir kadın Ben ev O halde dağınıkken başka bir şey yapamam biri eve gelse dağınık görecek falan dedi bu kadar önemli mi görürse görsünler temizlik yapıyordum yoruldum bıraktım derm bunun gibi birçok şey zaten eşini öyle görünce Benim aklımda eşim de kalır başka bir şey yapamam diğer kadınlar nasıl merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Günceo
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne bileyim sadece iş ya da bir yere gitme konusunda değil Bir keresinde yine temizlik yaptım tam çarşafları değiştirdim tertemiz oldu eşim ereksiyon oldu boşver yeniden isterdim dedi yine yaptık tekrar değiştirdim çarşafları onun gibi
Evde temizlik yaparken ev dağınıkken ya da başka bir şey bırakıp eşinizle ya da sevgilinizle seks yapar mısınız?