Dans konusunda striptiz hoşuma giderdi. Bunun dışında ben taparım herhalde birlikte olduğum kadına. Zevk aldığını görmek de beni daha çok heveslendirir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yorumlarına dikkat ettim de romantizmden yanasın sanırım :) Cowgirl sevmen ve saç çekilmesini beğenmemenden bunu anladım. Muhtemelen ya doğru kişiyi bekliyorsun ya da ilişkilerinde hep romantizm oldu yani ilişki esnasında yumuşak dokunuşlar, öpücükler ve sevgi sözcüklerinin eksik olması senin için asla kabul edilemez. Her ne kadar erkeğine kendini adamak istesen de kendi sınırlarını aşamıyorsun. İçinde saklı olan arzularını yanlış anlaşılırım diye onunla paylaşmaktan çekiniyorsun. Bunlar tamamen benim düşüncelerim, kesinlikle doğru demiyorum. :)
Ben senin tam zıttın olabilirim. Mesela ilişkide sadistim, kadınımın acıdan zevk almasından hoşlanırım. En çok yaşamak istediğim şey oralda dip yapılması.
Ben kötü bir şey söylemedim ki. Benim 30'lu yaşlardayım ve bana göre çok genç. O yüzden öyle söyledim. Soran sen analizim hakkında bir şey söylemeyecek misin?
Herşey spontane gelişmeli. Planlı birşey olmamalı. Bir anda dudaklar tutkuyla buluşup diller dans etmeye balşadıktan sonra herşey kendi akışı içinde nereye gidecekse o güzellikler yaşanmalı.
Evet kucak dansı yapmaktan hoşlanırım. Misyoner pozisyonunda git gel yaparken partnerimin göğüskerini emmek ve partnerimle öpüşmekte çok hoşuma gidiyor