Cinsel Yaşam Vajinam kara sevgilim soğur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Vajinam kara sevgilim soğur mu? :( Çok çekiniyorum Soğumaz Soğur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vajinam kara sevgilim soğur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl askim surekli kulotun icinde terliyor tabii ki aksisi olamaz cok nadirdir bunu bilmeyen ergen, a*salakla sevgili olursan sogur tabi ama once kendi minik pipisine baksin 3 4 Yorumla YASİN6658 +1 yıl Kararması ve kokması normal mi? Yorumla bflskfs +1 yıl @YASİN6658 kokmasi degil Yorumla YASİN6658 +1 yıl Anladım birşey duydum limon suyu ile 1 hafta mesaj yaparsan beyazlıyor diye o doğru mu? Yorumla Adanalı1996 +1 yıl Haklısın şahsen ben soğumam karşılıklı alacağımız zevk önemli vajina rengi falan değil Yorumla
Adanalı1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Soğumaz tabiki. Neden soğusun hiç dert etme sen renk önemli değil karşılıklı alacağınız zevk önemli. Sen dert etme soğumaz :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karanlıkta seviş.Erkekler pek renge takılmaz o an ki tavırların ona yeter fazlasıyla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her zaman da karanlık olmaz ki :( Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl senin o gararararra garararara vajinanı yerim :) 0 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl soğur mu soğumaz mı bilmem ama soğursa haber ver 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçmalama sogumaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
askim surekli kulotun icinde terliyor tabii ki aksisi olamaz cok nadirdir bunu bilmeyen ergen, a*salakla sevgili olursan sogur tabi ama once kendi minik pipisine baksin
Kararması ve kokması normal mi?
@YASİN6658 kokmasi degil
Anladım birşey duydum limon suyu ile 1 hafta mesaj yaparsan beyazlıyor diye o doğru mu?
Haklısın şahsen ben soğumam karşılıklı alacağımız zevk önemli vajina rengi falan değil
Soğumaz tabiki. Neden soğusun hiç dert etme sen renk önemli değil karşılıklı alacağınız zevk önemli. Sen dert etme soğumaz :)
Karanlıkta seviş.
Erkekler pek renge takılmaz o an ki tavırların ona yeter fazlasıyla
Her zaman da karanlık olmaz ki :(
senin o gararararra garararara vajinanı yerim :)
Belki sevgilin kara sevdaya yakalanır
soğur mu soğumaz mı bilmem ama soğursa haber ver
aksine kara seviyorum
Bişi olmaz
Soğumaz bee.
İşlevi daha önemli
hayır
Ne kadar kara
beyazlat sende
Saçmalama sogumaz
Yaa gerçekten mi
He valla