Tatlım beyaz hiç profesyonel durmuyor ya bence siyah bir şeyler tercih et. Hem tenin de beyazmış. Siyah giy ve böyle gecelik gibi alma. Gecelik genelde evlilerin tercih ettiği bir şeydir. Zayıfsan bralet takımı al. Bralet istemiyorum diyorsan, hafif dantel-transparan detaylı bir şeyler bakabilirsin. Tabii abartma ufak detayları olsun yeter.
çok pahalı bir şey olmasın kanama olursa leke çıkmayabilir üzülürsün. bu gösterdiğin hoşmuş aslında ama dediğim gibi, çok pahalıysa koymayacak bir şey olsun atacak olsan bile.
3 aya kalmaz karşına biri çıkar. Çocuk bekareti takar doğal olarak. Gelir burda o yüzden zirlarsiniz bu kez de 😆
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kafam karışık. Ya karşıma sevecegim kimse çıkmazsa ve boşu boşuna beklemiş olursam? Bir de niye kendini saklıyorum ki. Bakir biriyle evlenmem muhtemelen. Bakır olmayıp da gelip benim bekaretimi sorgulamasin kimse bir zahmet
Peki sevecegin kişinin bakir olması dolayısıyla bekarete önem verdiğini düşünsene? Zaten en güzel sevenler genelde kendini eşine saklayanlardir. Senin sevecegin kişinin öyle biri olma ihtimali de var. Ben burda anlattığım senaryoda onlarca kişinin yıkıldığına defalarca şahit olduğum için uyarayım dedim seni. Bekaret senin bekaretin dilediğin zaman dilediğin kişiye verebilirsin. Umarım bir gün beni hatırlayıp keşke demezsin abim.
Ya şoyle söyleyeyim bakir biri muhtemelen dini inancindan dolayı yapmamıştır ki kafa olarak anlasabilrcegimi sanmıyorum ben hayat görüşlerimiz farklidir muhtemelen. Ama şu var ki her şeyi yasamis erkekler bile utanmadan bakire istiyor. En okumusu bile böyle. Bu zoruma gidiyor
Bakır=dindar mı? Benim 5 vakit namazında olup da önüne gelene salya salgılayan arkadaşım çok. Ateist olup da cinselliği bugüne dek (25 yaş) yaşamayan arkadaşım da var. En son ne zaman cumaya gittiğimi hatırlamıyorum ama kendimi eşime saklıyorum mesela. Hiçbir şey dıştan göründüğü gibi değil. Üstelik sen önüne gelene yapıp da bakir arayacak birinin kapatması olmak istiyorsun aşağıda okuduğum üzere. Bekaretini hiçbir beklentin olmadığı birine verip ilerde acaba bu yüzden sever mi mantığıyla düşünüyorsun. Sence bekaretini duygusallık dışı birine veren bir kıza iyi gözle bakar mı? Seni yağlar şimdi işini görür. İlerde de eşi üzerinde gerçekleştiremeyecegi pis fantezileri için gelebilir hakkını yemeyeyim:) neyse yol senin yolun güzelim.
Umarım seni sadece boşalmak için bir nesne olarak görenlere karşı gözünü açabilmişimdir gercekten. Umarım vazgeçmişsindir. Çünkü bu dünyada en kötü şey söylendiği uyarıldığı halde gidip o şeyi yapmaktır. Vazgeçtim dediğin için kafanı sisirmeyeyim daha fazla:)
Gerçekten sevindim böyle bir şeyden vazgeçmene. Umarım bir daha böyle yanlış düşünceler içine girmezsin umarım karşına yakın zamanda doğru kişiler çıkar. Rica ederim
Yahu banane aslında ama ailenizden siz böyle şeyler mi öğreniyorsunuz fuckbody ne ya zina yapmak ne ya karşıma bakir çıkmazsa boşuna beklerim diye saçma bir açıklama olabilir mi bide uzun süreli fuckbody diyorsun nerden belli ne gerek var aşık olmak sevmek sevilmek varken gidip ne olduğu belirsiz adama vermek gerçekten sırf zevk için mi bunlar bu yaşlarda insanlar kariyerlerine önem verirler o zamanlar da karşılarına biri çıkar vs vs ama siz daha bu yaşta bunları düşünüyorsunuz bizim ülke olarak ohooo çok eksiğimiz var demektir
Ben adamı seviyorum ama o duygusal ilişki istemiyor. Bir de bakir biri karsima çıkmaz diye değil aşık olacagim kimse karşıma çıkmaz belki diye dedim onu
Hangi mantıkla çıkmaz karşına yahu şu önyargılı saçma düşüncelerden kurtulun herkes öyle düşünmeye kalksa ohoo dünya nasıl olurdu bu fuckbody olayına bulasman ailen için hadi geçtim kendin için çok yanlış ilerde pişman olursun
Söylediğin durumda zaten seks yapıp ayrılacaksınız yani o bunu pek kafaya takmaz sanırım, bir zaman sonra da nasıl olsa cagirdim zaman geliyor diyecek, onemsiyecegini sanmam