+1 yıldünya üzerinde ne kadar değişik fantezi varsa duymuşumdur görmüşümdür bir kısmını okumuşumdur neler neler ama asıl soru bu mu bana garip gelen fantezi mi
03 Yorumla
Soran+1 yılSana garip gelen olsun o zaman
- +1 yıl
bana garip gelen ve tasnif etmediğim hayvanlarla yapılan sexler, çünkü bunu onların isteyip istemediğini hiçbir zaman bilemeyiz bu hayvanlara eziyettir ama bu oldukca dünyada özellikle yaygın maalesef, diğer bir oha dedirten ve gözlerimi büyülten ama hayretle baktığım ve olumlu ya da olumsuz meylimin olmadığı durum tek kadına 4-5 erkeğin aynı anda sahip olmasıdır. diğer bir fantezi ise oha dediğim ama bu sefer benimde yapmak istediğim özellikle hatta yaptığım bir dağın zirvesinde açık havada ıssız bir yerde kayalıklarda
Soran+1 yılAnladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBenim ayakta kucakta misyoner dogy hep bunları deniyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar pozisyon fantezi değil ki
- +1 yıl
Evet pozisyon bunlar fantezileri eşim yapar bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimle cilgin fantezilerimiz vardi. Mesela onu baska erkeklerle dusunmek ikimizi de cildirtiyordu. Enistesiyle bile.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha cidden
Cevap sahibi+1 yılCilgin fanteziden kastin ne? Senin bu kadar ucuk degil o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklına hayaline gelmeyecek yer pozisyon fantaziler tutku aşk ve orgazm taktiklerinin tek adresi bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçenlerde kız arkadaşımı kelepçeledim yatağa kendi istediği için tabi sonra iki taraflı operasyon yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer evliyse ve amacın farklı şeyler denemekse film izlemek daha faydalı.
00 YorumlaÜstüne işeten kadınlar dahi var
00 Yorumla
+1 yılAyakta olsa olmazmı
02 Yorumla
Soran+1 yılYatakta derken seksi kastettim zaten
- +1 yıl
Ayakta kucakta, duvarda, duşta, arabada hatta sen kamasutra yaz Google ye bak bi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİp kullanın gözleri bağlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 erkek 1 bayan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoggy.
00 YorumlaVarmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026