Fetişim olduğundan değil, fetişi olanlara da saygım sonsuz. Ama gece gece aklıma takıldı. Mantıklı cevaplar isterim, mantıklı cevapları severim, mantıklı cevaplar candır. ayak fetişi yazdım çıktı, sorgulamayın
Fetişi olan birisi ile evlenilir mi, evlenir miydiniz?
Ayyak fetişizmi ibaresi, gerçek anlamıyla kullanıldığında bir tür sapkınlığı ifade eder. Şöyle ki; bir ayak fetişisti, partnerinin ayağını öpmeden, okşamadan cinsel doyuma ulaşamaz, öncelikle ayak'a odaklanmış durumdadır. Günlük hayattaki yanlış kullanımına gelince.. Kadınların ayaklarının da estetik bir görünüm arz ettiğini düşünerek memelere, kalçalara, bacaklara vs. olduğu gibi onlara da değer vermek benim şahsi naçizane görüşüme göre gayet olağandır. “ayaktan başka hiçbir şeyi gözüm görmez” demedikten sonra bir kişiyi minik, zarif, bakımlı ayaklara ilgi duyduğu için fetişistlikle damgalamak abesle iştigaldir. Hatta bana kalırsa, bu tür ithamlarda bulunan, “ıyyy ayak mı yığraaaanç” şeklinde laflar eden zevatın asıl kendisi, vücudun bir parçasını dışlayan bu tavrıyla bir tür “fetişizm” içerisindedir.
Buna hayır diyen kişinin kendini sorgulaması gerekir diye düşünüyorum, çünkü herkesin hem de istisnasız herkesin en az bir tane fetişi vardır, kimisi bunu belli eder ver bunu bir fetiş olduğunun farkına varır kimisi ise daha bunu fark etmemiştir. Ben kendi fetişlerimi ve sınırlarımı biliyorum eğer partnerim benim sınırlarıma saygı gösterir ve kabul ederse neden evlenmeyelim?
Şimdi, aloe, fetişinin ne olduğuna, fetişinin ne radde de olduğuna bağlı. Ve tabi, fetişini benim karşılayıp karşılayamayacağım da önemli. Eğer yapabileceğim bir şeyse sorun etmem ama yapamayacağım bir şey ise evlenmek istemem çünkü evlenirsem onu bazı haz duygularından mahrum bırakabilirim. Ve işin hiç istemeyeceğim tarafı ise fetiş hazlarını yaşamak için beni aldatabilir.
Asıl fetişi olanlar evlenmeli :D O evliliği uzun süre diri tutmanın en faydalı yollarından biri bu. Ayrıca herkesin illa ki fetişi vardır; sadece kimilerin daha uç şeyler olabiliyor.
Evlenmek için sorduğunda bu tarz bisey , kimse fetisim var demez ama şundan hoşlanıyorum falan der... Fetiş bir fantazidir ayrıca, fantaziler de iyi şeylerdir.. çoğu yani. Ahlâk düzeyini asanlar değil..
bu onur zedeleyici ya da sağlık riski taşımaz. ben zaten titiz biriyim. kişisel temizlik ve bakım konusunda hassasım. günlük iki üç kez duş alır çamaşır değişirim. o nedenle temizlik konusunda güvenmediği biri ile ilişkim olmaz. eğer ben biri ile evlilik kararı almış isem mutlaka temizlik konusunda çok güvenmişim demektir. zaten ben duş almadan sevişmem. eğer partnerimde göbek deliği isteği var ise sorun etmem. çünkü ona güvenmişimdir. temizdir. saçının telinden tut ayaklarına kadar yalarım
Ben ayak fetişistiyim ve gerçek hayatta memnun olmayan kadın olmadı. Ama sanaldaki kadınların yarısı ıyyy iğrenç modunda. Evlenilir bence benle 😂 ek bir fantezi geliyor işte daha ne olsun
Kan, idrar çıkan, AIDS bulaşmasına sebep olan bir organı yalamak makul bulunuyor. Öyleyse kişinin fetişini oral ile kıyasla. Oral, kişinin fetişinden daha masum ise evlenilmez, değilse evlenilir.
Evlenilir tabi canım. Hayat arkadaşın olacak kişiyi garantili tatmin etme yöntemi bulmuşsun daha ne istiyon. Topuklu ayakkabı fetişi var bende de mesela hayatımdaki kadın yüksek topuklu açık bir ayakkabı isterse direk yükseliyorum ben.