Emir kipi beni her zaman huzursuz eder kötü hissettirir. Hiç gibi hissederim adap var rica var beraber yapalım gibi ifadelere yer verilmek varken emir etmek doğru gelmiyor bana. Benim yapmamı istemediği gibi kendide yapmasın👒
Yatakta erkeğin üstün olması ve bunu hissetmesini seviyorum ama gerçekçi olmalı sadece lafta üstün olup işini yapamazsa sıkıcı hale gelir o üstünlüğü göstermeli ve bunu severim.
Yatakta sert bir şekilde yönetilmek beni daha çok baştan çıkarır bağırta bağırta halletsin işi ne tabi ki normal zamanda asla emir almaktan hoşlnamam yatağa özgü o😂🥂
Normalde sakin huzurlu saygılı sevgi dolu bir çift olduğumuz için orda yapması hoşuma gidebilir, zaten kendimize anormal şeyler dışında sınır koymuyoruz :)
Yatakta olan yatakta kalır mantalitesinde olan biri olarak sıkıntı duymam. Emir vermekten ne kadar haz duyuyorsam yeri geldinde de partnerimin o hazzı yaşamasını isterim. Onun zevkini kısıtlamaya hakkım yok.
Gündelik hayatta biri emir verirse sinirleniyorum ama yatakta emir vermesi isteklerini dile getirmesi anlamına da gelir bir taraftan. O da daha iyi bir seks demek
Asla zaten surekli ayni sekilde olmamali. Kimi zaman o senin sahiben olmali kimi zaman sen onun sahibesi olmalisin kartlar surekli karilmali. Basroller degismeli.
Fantazisel olarak olabilir. Ama yinede keşfedilmeyi isterim. Herşeyi ben yap dedikten sonra ne anlamı var partner olmanın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Lel. Zaten... cığım lütfen... demiyo zaten. Doğası gereği mastar ve emir kipi kullanılır bence. Emir vermek için emir verirse bilemiyorum sinirlenebilirm de sadece modum kaçabilir de.