Komple değerlendiriyorum. Seksten sonra sırtımızı dönüp yatıyorsak, o seks değil yüzeysel enerji atmaktır... Seks deyince istediğim şey, birlikte akşam yemeği, film seyretme, Tutku dolu seksin ardından sarılıp uyuma, sabah yine birlikte kahvaltı yapmak geliyor aklıma.. Kimse kimseyi üzmüyor. Kimse yaşananlardan pişman olmuyor...
Eskiden aşık olduğum o kişi geliyor aklıma 💆hiçbir şey yaşamadık sadece arkadaştık ama aramızda ilk tanıştığımız andan beri bi titreşim ve yoğun tutku vardı öyle de kaldı araya insanlar girdi zaman girdi ve bizim karşı koymak için kullandığımız irademiz ve egolarımız girdi teşekkür bu kadar ondan önce hayatımda tutkunun ne kadar eksik olduğunu fark etmiştim
Seks, bir kişi tarafından sadece tak başına kendi dusunurse bunun adı sapiklik olur abazalik olur acizlik olur ucuzluk olur. Benim aklima seks denilince once karsimda ayni kafa yapisina sahip ten uyumuma uygun bir kadın olmalı sonra o kisi ile bir araya gelmesi ile birlikte tutku, aşk, şehvet arzu cilginlik fantezi heycan geliyor tum bunlari doruklarina kadar yaşamak geliyor...
Seks’i duyunca saksı diye kelime kafamda canlandı, sonra çiçekleri düşündüm. Keşke o çiçekler penceremin önünde olsa diye düşündüm sonra onlara bakarak çay içmek kafamda canlandı. Seks ruhumda huzurlu bir çay içme ortamının duygusunu yansıttı şu an
güven bir kişiye gerçekten güvenmeden biriyle birlikte olamam ve bilin bakalım kim güven sorununa sahip hazır koşullarda müsaitken rahibe falan mı olsam acaba asdkjnasdk
Yani tam açıklaması yok aslında. Böyle hem tutku hem haz hem de heyecan, aşk. Birçok duygu aynı anda. Birlikte olduğun kişi ile bütünleşmek, uyum, aidiyet. Ama en ön plana çıkan benim için aidiyet sanırım. Sadece iki kişi arasında geçen o an.
yalnizliktan cok sıkıldıgımdan herhalde, sevgi ask bilmem nesi gibi romantik seyler geliyo. sonra bi durup dusunuyorum bugun seks yapmaya kalksam nasil bi manzara cikar acaba ortaya diye 😆
Bence seks askin sevginin tutkunun bicim almis halidir duygusuz seks sadece kasiklari rahatlatir ama ruhla askka sevgiyle yapilan seks bedeni teslim etmekdir