Dışarıdan hoş bir görüntü gibi gelse de hamakta seks hem zor, hem de konforsuz. Ben hiç zevkli olacağını düşünmüyorum.
Siz hamakta seks yaptınız mı, yaptıysanız zevk alabildiniz mi?
Siz hamakta seks yaptınız mı, yaptıysanız zevk alabildiniz mi?

Hamakta seks yapılmaz hamak ters döner esnek olmadı gerek altta olan taraf ayaklarıyla yere destek vermeliki hamak ters dönmesin ama denemek gerek iyi bak kenara yazdım bunu.😂
Mardinli misin
Hamakta pek hoş olacağını düşünmüyorum. Çünkü zemin sağlam değil. Altta resimdeki gibi olsa erkek bayağı zorlanır kadın için de sert zemin de daha az yorucu olur. O yüzden hamak iyi olmaz.
Yapmadım. Mantıksız geldi. Doğru pozisyonu bulacağım diye enerjisini tüketir insan
Kadının durduğu sekilde yapılabilir. Tabi daha soft geçer. O da ilk aşamada iyide, sonrasında o heyecan ve tutkudan hamaktan ters dönüş olabilir 😂
Cevap
22Cevap
Hayır denemedim ama eminim kopardı 😂 ama salıncakta yapmayı çok isterim
yapmadım. ama şimdi düşündüm de hiç eğlenceli, zevkli durmuyor.
Yapmadım yapacağımı da düşünmüyorum. Çünkü rahat değil ve hareketli biri olduğumdan düşeriz. Kadının durduğu gibi duramam öyle..
Hayır yaşamadım ama yaşayacağımı da düşünmem tercihim olmaz.. Keyifli geceler..
Yapmadım, yapacağımı da sanmıyorum..
Sürekli sağa sola hareket eden bir zeminden rahatsız olurum..
Sabit olmalı yaptığım yer..
Harika oluyor 😃
Pozisyondan pozisyona farklı şekillerde Zevkten Dörtköşe olursunuz.
Kadınlar dağa fazla Zevk alıyor güzel oluyor.
Tavsiye ederim
Yapmadım ama düşününcede fazla zevkli Bir şey gibi durmuyor
Hamak birlikte sarılıp uyumak için güzel seks yapmak için değil 😊
Bu soruyu sorma fikri nasıl oluştu şu an onu merak ediyorum , oturduğun yerden bunu mu düşündün ya 😄😄
Otelin havuzunda herkesin gece vakti balkonların da sigara içerken çırılçıplak havuz içinde daha güzel olur.
Tam hızını almışsın zevkin en uç noktalarına tırmanıyorsun aniden takla atıp yere yapışıyorsun, cıııııkss iyi değil yapmam.
Hamakta seks ancak resimdeki pozisyondaki gibi kadın içine alır. Yönetim kadında olur. İster sabit penis icindeyken öyle kalır. İsterse git gel yapar.
Yapmadım ama zor olur zaten yaaa, bir çok yer varken hamak uyumak için kullanılsın
Ben yaptım da hiç tavsiye etmem parmagim araya kaçtı sovdum kalkdim😅
Yapmadım. Zevkli ve rahat olacağını da düşünmüyorum yapılmaz bence..
Rahat olamayiz orda olmaz
@yalnızbenım89 hamak kopar
Yatak varken
Hamağın ipi kopar dayanamaz beee :D
Dağda bile yaptım ne hamalı full seans sınırsız
Hiçbir yerde seks yapmadım ki hamakta yapalım.
Alınmaz cıks
Hamakta denedim diz kapaklarım tahriş oldu hep
Bence bekarlık sultanlıktır
Yapmadım ve yapılması imkansıza yakın gibi duruyor
Yapmadım fikrim yok
Orda yapılmaz yaa
zevkli olmaz
Zor olur la
Zevkli olmaz gibi
Saçmalık sadece.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?