Uzak mesafe ilişkisindeyiz üni sınavına gircek 1 ay sonra normalde her ay 2 3 kez yanıma geliyordu ama şu an sadece fotolarımı falan istiyor yanıma gelmiyor stresden mi sizce yoksa soğudu mu soğumasını gerektircek hiçbir durum yok kazancağı zaten net çok yazmamaya başladı zor konuşuyoruz artık inek gibi tam olarak full ders normal mi sizce stres etkiliyor mu cinselliği bu kadar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlişki, seks bunlar her zaman olur. şu an arkadaşın geleceği söz konusu. Bir süre üstelemenizi tavsiye ederim. Stresi de fazladır
Bu kadar etkilemesi normal mi çok bağımlı normalde
Gelecek kaygısı. Normaldir. Akışına bırakın
Yanına gelmesini istiyorsan fotoğraf isteyince gönderme 😊 masturbasyon daha kolay geliyor tabi.
cok ahlakli bir iliski, ilerde kocana nasil aciklayacagni düsünmelisn
Ciddi düşünüyoruzki yapıyoruz 2 yıldır çıkıyoruz
Ya çocuğu rahat bırak 1 ay sonra çatır çatır silker merak etme😂
Yanına gelememesinin sebebi yasaklar olmasın?
Haftanın 7 günü yasak yok sonuçta istese her türlü gelir
Siz ne zamandır yüz yüze görüşmüyorsunuz acaba?
1 buçuk ay
Seyahat kısıtlaması zaten bir o kadar zamandır var yanlış hatırlamıyorsam. Bir süre uzaktan yetinmeye çalışın bence. Anlıyorum ateşiniz çıkmış kanınız kaynıyor da ellerimizi kullanarak bu ateşi bir nebze dindirebiliyoruz insan olarak bu kabiliyet verilmiş hepimize :)
Ben de öyle olmuyor sadece cinsellik için değil ayrıca duygusal anlamda da eksiğim
Tabi ki eksiklik hissetmeniz normal demek istediğim şey sanki yasaklar engel olmuş her şeye 1.5 ay diyorsunuz normal bir süreç gibime geliyor. Bir süre daha uzaktan idare etmelisiniz araya özlem girer özlem iyidir bence buluşunca da sıkı sıkı kenetlenirsiniz birbirinize :)
Ya işte o çok bağımlı normalde bi anda böyle durgunlaşması tuhafıma gidiyor
Bağımlı olduğu şey nedir?
Gelll
Cocuk oraya vermıs kafasını