Gizli Üye(30-35)+1 yılseninde gerçekten istekli tutkulu ve arzulu olman gerekir ama. karşında seni deli gibi arzulayan zevkten titreten ve her daim önce senin mutlu olup tatmin olarak boşalmanı isteyen birini arıyorsan kafalar da uyuşursa neden olmasın
020 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten istekli ve tutkuluyum ama bana yalan söylediği zaman bir şey onun için yapasım gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıldürüstlük ve güven benim için de olmazsa olmaz. burcun nedir? gerçekten tanıyıp frekans uyuşursa seni senden almak beni daha çok cezbeder. mühim olan senin boşalman
Soran+1 yılBasak burcuyum alfalar bile bir işe yaramadı. Yazıyorum kale almıyor öyle mi
Cevap sahibi+1 yılsana sadık biri olursa düşüncen değişir ama amacın birini bulmak mı gerçekten
Soran+1 yılNefret ettim ilk başta böyle davranmazdi her dakika yazar sorar halimi hatrımi şimdi ben yazayım 7 gün 10 gün sonra yazıyor bana uyardım oysaki
Cevap sahibi+1 yılyahu onu boşver başka biri olsa sana sadık kalsa görüşün ne olur
Soran+1 yılBilmiyorum ki öyle biri olacağını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılmazeret üretme ya da illa fazla kişi yorum yazsn xper kaazanıyım diye de yapma yani çok yapmacık geliyor artık tepkilerin ciddiysen tanımaya çalııışırsın
Soran+1 yılEvet bunu yapmaya çalışıyorum ya hiç isim gücün yok KS da takiliyorum ve xper im cogals9n diye çalışıyorum bu nasıl bir düşünce isim gücün olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılgerçekten tutkulu sana ait bir sohbet isityorsan neden uzak duruyorsun işte onu anlamıyorum illaki işin oluyordur da
Soran+1 yılSevgilim var yanlış mı yapıyorum diye tereddüt icine2yim ondan
Cevap sahibi+1 yılikimiz arasında gizli kalacak ve sen ve ben birbirimizi bilmeyeceğiz sevgiline tüm cinsel fantezilerini anlatamazsın sonuçta kendi haz noktalarını ve bazı güzel fantezileri keşfetmek güzel olmaz mı?
Soran+1 yılAldatma gibi olur diye cekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılondan habersiz mast yapıyorsun veya hayal edip video izliyorsun sonuçta mastını daha zevkli hale getirmek amacımız nesi aldatma olsun duygusal yakınlık olmayacak ki
Cevap sahibi+1 yılsoruyu tekrar beğeneyim mi
Soran+1 yılOlur beğenir misin
Cevap sahibi+1 yılbeğendim yenice
Cevap sahibi+1 yılbi bot bile anladı sen anlamadın hala gizli soran :)
Soran+1 yılBu aralar zor dönemden geçiyorum ondan yazamadım ama geçti çok şükür
Cevap sahibi+1 yılgeçmesine sevindim. zor durumun soruyla alakası yok değil mi başka bir durum için söyledin sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
o kişi ben olabilirim. bu arada ben yükselmekten çok yükseltmeyi seviyorum:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılben varım ama düzenli yapmayacaksan sap gibi ortada bırakacaksan hiç başlamayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn kolay yol sanal buradan veya discord gibi uygulamalardan bulabilirsin. İstersen ben de yardımcı olabilirim ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli davranislar, ilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn özel en deneyimli söyleşi bende bu konuda yardım istermisin
00 Yorumla
+1 yılProfilini acarsan sana yardimci olacak bir suru erkek bulabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen dediklerinin hepsini yaparım senin gibi bir kadına ihtiyacım var
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir şans ver anlayacaksin
Soran+1 yılHerkes aynısını diyor ama tın sadece kendisini düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim
Cevap sahibi+1 yıl1 dkika müsade edermisin
Cevap sahibi+1 yılYeterli evet de ikimiz de mutlu olalım
Soran+1 yılBir gizlilikten çıkar mısın
Cevap sahibi+1 yılSen iste
Cevap sahibi+1 yılTabisi buyur cikarim
Cevap sahibi+1 yılHeyy
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin 😑
Cevap sahibi+1 yılMadem yazmayacaksin neden reklam yapıyorsun ki beni hem konuşmaya niyetin yok demek
Cevap sahibi+1 yılNerdesin ama kaç saat oldu
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum hadi
Buradan bulabilirsin diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Heryer dolu elini sallasan ellisi
00 Yorumla
+1 yılBaşvuru nereden yapılıyor
00 Yorumla
+1 yılBurda abaza çok
10 Yorumlagüzel kızların yedek sekstingcisi geldi 😂😂
00 Yorumlaben de öyle birini arıyorum. Bekliyorumm canm
00 YorumlaSeçiciyim her kız ile yapmam
00 Yorumla
+1 yılhep yarıdamı bıraktılar seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi evet
+1 yılSadece sexting ise yetmez erkeğe
016 Yorumla- +1 yıl
2. si senin ruhundan anlayacak birine ihtiyacın var. Sevgilin yok mu neden sexting ile yetiniyorsun?
Soran+1 yılVar sevgilim ama olmuyor işte nedense pek zevke gelemiyorum onda ruhumdan anlamiyor
- +1 yıl
Hmm senin isteklerini önemsemiyor mu?
Soran+1 yılHayır bana sanki seks objesiyle bakiyor bunu bana hissettiriyor nedense
- +1 yıl
Duygusal olarak yaklaşmıyor mu hiç? Erkek için sürekli seks istemek normal bişeydir
Soran+1 yılYaklaşıyor ama sürekli bu konulara geliyor hele ki sanal yapmayalım günaydın bile yok
- +1 yıl
Seninki de fazla odunmuş :)
Soran+1 yılKesinlikle artıkın dedim ben yöneticem sen karışma diye bu konuları acayim ona kendini zaptedemiyor nefret ediyorum bu huyundan
- +1 yıl
Azgın bir erkek iyidir ama kız için
Soran+1 yılÇok güzel bir şey ama başka şeylerde var ben çok seviyorum azgın olusunu ama ilişkimizin önüne geçmesini istemiyorum 100 defa demisindir ona bunu
- +1 yıl
Anladım, ama sen seksi bişeysen istese de kontrol edemez kendini 😅😅
Soran+1 yılMaalesef ki vücudun çok hoş kendimi tutamıyorum ne yapayım diyor 😅
Soran+1 yılNe yapayım ben anlamadım
- +1 yıl
vücudun çok hoşsa, bırak da senin vücudunun sefasını sürsün. gerçi ilgilenmeyi bilmiyor diyosun. bilemedim şimdi. buralarda mısın?
Soran+1 yılBurdayım bende anlamıyorum ki
- +1 yıl
Konuşmak ister misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 4 c m var görsen her gün istersin 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılO boyut hiç kimsede olamaz atıyorsun bence 😅
Cevap sahibi+1 yılIspat ederim 😋😁
+1 yılBen canım
00 YorumlaYanıyorsun sen fuat abi
00 Yorumlanasıl biri olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan bulabilirsiniz bayagı talıbın cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun seç burdan
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalan derken
Soran+1 yılOlmayan bir seyi varmış gibi gostermek cok nadir giriyorum derken o takipci sayisi bir azalıp bir cogalması bu yalan
Cevap sahibi+1 yılAnladım sexting istediğin gibi zaman tutturamam bir birimize uymak lazım ama yalan olmaz sevmem yalanı
Soran+1 yılNeden o zamanı tutturamazsın ki
Cevap sahibi+1 yılSenin vücut dengeni bilemem ben müsait olamam o yüzden ben haftada 1 yaparım. Hafta sonu bazen bu sayı hafta içi de pluyor da bazen
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSana uymayabilir yani
Cevap sahibi+1 yılİstersen arada eşantiyon oluruz 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen varım daha ne istiyorsun
Burada bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılVar öylesi
03 Yorumla- +1 yıl
Sen bence aramayon
Soran+1 yılArıyorum ama seçici olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Buluruz istediğini de
Direk vurdur birine
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
00 YorumlaBuldun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🙄 Sadece yazarak mı