24 yaşındayım kimseyer öpüşmedim bile. Evlenmeden yapmam ama zor dayanıyorum ama dayancam inşallah. Benim gibi durumda an var mı. Siz neler yapıyosunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha önce yaptım ve kimsenin beni kabul edip evlenmeyeceğini düşünüyorum, sakın yapma
Neden öyle düşünuyosun. Yapan erkeklerde var. İlerde evlenirsen eşine dürüst olcak misin
Kesinlikle, zaten basima ne geldiyse dürüstlüktwn geldi ama söyleyince reddediliyorum çünkü bir kisi ile olmadi, cok saftım ve yararlanildi cok pismanim, dürüst olurum her seye ragmen
Kardeşim sen hep dürüst ol tövbe et. Insanlara güvenme yanlış anlama sadece arkadaş olarak konuşalım dertleşelim mi. İstersen engellersin beni sana yanlış bir şey demem. Bak bugün mübarek gündü ne dersin
Tövbeettim durustum de ama anlatinca reddediliyorum güvenilmiyor anlatmasam da ben kandiran biri olamam, hayat cok üzerime geliyor
Özelden yazabilie miyim sonea istersen engellersin. Ama yalan kötü bir şey illaki takmayacak insan çıkar sanki erkeklerin eline kız eli değmedi
Bunu anlamiyorlar iste, yapsalar da yapmayan istiyorlar
İşte oda onların şerefsizliği, mesela erkek sana sevgili olurken takmıyom der ama içinden derki bu kız nasıl olsa yapmış bende yapim ayrilim der güvenme sakın
Gizliden ayrılsa sana yazim merak etme ifşa etmem aramızda sır kalır yemin ederim biri bilirse bana beddua et
Ayıptır sorması kaç kişiyle yaptın yani hepsi sevgilin miydi
Zaten dedigin gibi oldu sayi artti, ve bunkotu bisey
8 kisi ama cogu 1 veya 2 kez cunku amaclari oymuş
Baya fazlaymış ama sende nasıl güvendin Allah aşkına.
Seni üzmek için demedim ama erkeklerin niyeti zaten belli 8 baya fazlaymış
İste bak senin gibi tepkiler geliyor ve kabul edilmem imkansiz oluyor simdi beni anlamissindir, beni bosver kardesim, Rabbim sana mutluluklar versin
Sen yine tövbeni ettin temiz sayfayla başla yaşın kaç bu arada
23
Hayır yanlış anladın. Kimsenin seni yadırgamaya hakkı yok. Etrfta 7 8 kızla yatan erkek yok mu özellikle onlarda sana bir şey diyemez. Ama merak ettiğim nasıl tanıştın nasıl güvendin.
Bosver benim salakligimdi geride kaldi bunlari konussak da bisey degistirmez sadece canım çok acıyor
Acaba libidon filan mı yüksek sırf sende cinsellik için takıldın
Hayir
Peki dediğim gibi nasıl güvendin onu merak ettim seni yadırgamiyorum sadece merak ettim
Sen namazını kıl duanı et tövbeni umarım inşallah kabul eder Allah.
inşallah sağ ol, sen sakın bulasma, cok pismanlik ve kotu bisey Rabbim helalinden nasip etsin en kisa sürede inşallah sana
Hayirlısı neyse o olsun ama yarın öbür şunu unutma seni seviyomuş gibi bir insan çıkabilir sirf senle cinsellik yaşamak için yanlış anlama yine kullanmak isteyebilir sakin güvenme
Yok guvenmiyorum artik hickimseye, evlenebilecegimi de sanmiyorum hayirlisi
Sakın öyle düşünme erkekler sanki bakir. Çoğu yaşamıs bir şeyler. Ama sen yanlış anlama arkadaď ayağına yaptığın oldu mu
Hayır, benim kalbim bozuk değil
O kişilerle sokatat bie yerde karşılaşıyor musun peki
Hayir mazide kaldi
Hepsiyle sevgiliydin galiba
Bosver sevmiyorumbu konulari canimi yakiyor
Özür dilerim. Ama yardımcı olmak için sordum. Galiba netten filan tanışıp olmuş kısa sürede tanıştığın kişilerle filan.
Sen üniveristene bak işe girmeye çalış inşallah yolun açık olur
Aynen oyle oldu, üni bitti benim ogretmenim yakinda goreve basliycam sag ol dusundugun icin, iyi geceler
Hayırlı olsun atanmışsınız bu zamanda işe girmek zor zaten memleket neresi
gerçekten ciddi düzgünce sevip ilerisini yaşayacak biri olsa ne düşünürdün gizli görüşcü
@albatrosibo bana mı sordun soru sahibine mi
sana sordum? seni seven biri olsa sadık kalır mısın gerçekten sevilmek sevmek istiyor musun? samimi misin evliliğe dair
@albatrosibo evet tüm soruların için evet, zaten pişmanım ve sadakatimi bozmadım bozmam da çok şükür, doyumsuz biri değilim gercekten seven icin her seyi yaparım
iç dünyanı karakterini hayallerini tanımak isterdim gerçekten o zaman. çünkü öyle düzgün sevip dürüst olacak sadık kalacak biri olacağına dair inancım o kadar azaldı ki? kafa olarak biraz aynı şeylere önem veriyor gibiyiz ama bilmiyorum sohbet etmek ister misin tabi sen
@albatrosibo hayallerim benim iç dünyam çünkü, çoğu hayal olarak kaldı belki de kalacak, çünkü gercekten seven beni anlayabilen biri yok, sorsan herkes yapmış ama yapmamış arayan ve ya şey gözüyle bakan, bisürü şey, gercekten sadık olacak biri ben de oldugunu sanmıyorum
işte ya öyle biri varsa gerçekten sevgiyi arıyorsa o sadakatini arıyorsa. bunu tanımadan bilemezsin iç dünyalar biraz zamanla alışılır. sadık olma durumu karşılıklı olan bir duygu olmalı zaten tek tarfalı olduğu sürüce bir taraf hep beklenti içinde kalır. beklentiiler de üzer malesef. beklenti değil kalpten gelen edinimlerle iki insan birbirine iyi gelmeli. tıpkı parmak aralarımızın bir gün değecek kişi tarafından doldurulmasını beklemek gibi...
@albatrosibo Kesinlikle haklısın her kelimende, ben de senin gibi düşünüyorum, Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok mutlu olursun
bu duygulara değer verenleri bile genellemek çok acı işte görüyor musun? hep mi önyargı var gerçekten düşüncelerdeki gibi biri olsa da değer görmüyor dillerde kalıyor malesef...
neden tanışılmayacak kadar uzak görüyorsun peki?
@albatrosibo genellemedim, samimice yazdığına inanıyorum, iyi seyler olacağına inanmıyorum yani ne bileyim benim gercekten mutlu olacağımı hayal bile etmek bazen çok zor, bilmiyorum yani senle alakası yok, yoksa düşüncelerin fikirlerin çok güzel
zor ama imkansız değil...
@albatrosibo zor olduğunu sen de söylüyorsun işte, öyle olmasa derdin ki neden zor olsun, dünyada ondan daha önemli şeyler de var diye
ona zor demedim dünyada ondan daha önemli şeyler var değer veren var bak tanımak istemiyorsun bile diyorum. biraz bana karşı da genelleme yaparak acımasızca davranmıyor musun?
dediğim özelliklere değer verdiğin için tanımak istedim ama başka anlamışsın beni sanırım ama gerçekten değer verecek insanları da genellemen hoş değil
@albatrosibo başka anlamadım, seni de genellemedim yanlış anladın beni bence, çünkü ben kendimle ilgili sorunları aşamıyorum, sana önyargıyla yaklaşmadım ki yaklaşmam da
tanıyıp sohbet ederek dertleşmenin nesi kötü olabilir buradan peki o zaman
@albatrosibo kötü olmaz ama bir yere de varmaz
neden bir yere varmasın ki
@albatrosibo nereye varabilir ki
kafalar uyuşursa güven hissedersek ileri gitmez mi samimi ise duygular
İyi düşün belki bu kız nasıl olsa yapmış bende yapim diye düşünebilir eğer seviyosa seninle evlenmeden öpüşmez bile beklermiki
dostum ileriye dönük o sevgiden samimiyetten dürüstlükten bahsediyorum derdim o mu sence yorumlara baksana ben gerçekten tanımak isityorum ama tek taraflı olmaz bunlar karşılıklı olmalı bu düşünce
Ben mı nasıl olsa yapmış ben de yapayım diye düsüneceğim?
benim için diyor onun amacı farklı çamur atıyor iyi gibi görünmeyi rol yapmayı seviyor soran
@albatrosibo anlamadim cidden ama hic hos değil yani oyle bir niyetim olsa zaten yaparim pisman olmak yerine
sana demiyor kendi üstüne alınma lütfen bana diyor onu boşver takma onu sen. samimi hissettirdiysem tanımak isterdim senin için de bir mahsuru yoksa