Erkekler mastürbasyon sonrası gusül almadan önce işemeli, uyumalı ya da biraz hareket etmeli diye duydum. Bunları yapmadıktan sonra meni gelirse tekrar gusül almaları gerekiyormuş. Kızlar ve kadınlar için de aynısı geçerli mi? Bakire kızlar fışkırma olmadan klitoral mastürbasyon sonrası gusül almadan önce işemeli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
KS soruyu hemen cinselliğe atmış 🙃
Klitoral istimna (mastürbasyon) sonrası gusül almadan önce işemek gerekir mi?
Bizde penisten gö++en nasilki ayrı ayrı bosalma yoksa sizdede yoktur. Sizde de sadece klitoral bosalma vardır. Yanı o kanı gibi şeyiniz varya He ordan. Vajinajizin içinden, rahminize giden delikten bosalmaz olmaz. Ordan sadece rahimden gelen sıvı vardır ve o beyaz olandır sizdeki. Anlıyor musun. Boş boş konuşmayın
Kadınlar için de boşalmaya meni diyor bazıları ve ben boşaldığımı görmüyorum. Yani gusül abdesti almadan önce menileri temizlemek için kızlar da mı işemeli?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya su kırk yıllık 62 ye yaxxak kürek isimler koymayin ya. Yok klitoral siktikma yok mast yok su yok bu. Klitoral siktirgitne birader
Mastürbasyonun bir çeşidi de klitoral boşalma oluyor.
Bizde penisten gö++en nasilki ayrı ayrı bosalma yoksa sizdede yoktur. Sizde de sadece klitoral bosalma vardır. Yanı o kanı gibi şeyiniz varya He ordan. Vajinajizin içinden, rahminize giden delikten bosalmaz olmaz. Ordan sadece rahimden gelen sıvı vardır ve o beyaz olandır sizdeki. Anlıyor musun. Boş boş konuşmayın
Kanı *kaju
Mantikmen öyle görünüyor temel mantık akıntının devam etmesi ise eğer.
Boşalma olmadı, kızlarda iç boşalma da oluyormuş. Gusül öncesi işemek gerekir mi?
Özele gelebilir misiniz mahsuru yoksa
Yani gusül öncesi herkes işemeli mi
Bana ulaşır misiniz
Neden
Gelirseniz konusuruz daha detaylı o yuzden
Buraya yaz da herkes bilgilensin.
Aşırı bilimsel sorunun sonuna işedin ya helal olsun
Yani cevabını biliyor musun
git hocalara sor aman yanlış cnup kalmayasın hangi asırda yaşıyoruz haladaha cahilik aynı hızla devam..
Allah akıl fikir versin diyecem ama biraz zor
Gerçekten, gusülsüz gezip bunu kafasına takmayan onlarca insan olduğunu gördüm bu sitede.
tabiki geçerli ordaki maksat meninin tekrare gelmemesi
Ben zaten duvara sürüp abdest alıyom belediye suyu kesti bizim evde 6 aydır fatura yatmıyor 🤣🤣🤣🤣
Teyemmüm alsanda oluyor
Su varken teyemmüm kabul olmuyor ki
Olmuyor mu hiç
Hayır
Kendinden emin isen sorun yok. İçinde bitiyor o
Kadınlar için de boşalmaya meni diyor bazıları ve ben boşaldığımı görmüyorum. Yani gusül abdesti almadan önce menileri temizlemek için kızlar da mı işemeli?
Meni falan yok sizde. Islaklık oluyor o kadar. Rahat olsun için. Gusulünü al istediğin gibi.
İnternete kadınlarda meni gelirse şöyle böyle olur yazmışlar, iyice kafam karıştı.
Hiç karıştırma kafanı. Gusül dediğin inançla olur önce. Sen kendinden emin ol gerisini Allaha bırak :) rahat davran. Dinde zor yoktur kolaylık vardır
Evet ama erkekler mastürbasyon sonrası gusül almadan önce işemeli ve kadınlar için de geçerliyse?
Hayır geçerli değil. Sizde öyle dışarı atmanız gereken birşey yok.
ne dark eder
Nasıl ne fark eder
içesenne olur
İşte öyle bir şey varmış
nasıl bişi
İdrar kaçırırsan abdestin bozulur. Güsul değil
Mastürbasyon sonrası gusül almadan önce işemek mı gerekir kızlarda da?
Gerekmez
Erkeklerde gerekir mi?
Hayır. Dedim ya. Güsuldan sonra çıkan abdest bozar. Güsul değil
Sanırım pek bilgili değilsin bu konuda
Aç araştır nerde istersen. Vücuttan kendi kendine çıkan abdesti bozar. Şehvetle çıkarılan güsulu
bence gerekli değil