ben neden araştırayım ki doğru bilinen şeyi. saçma sapan şeyler uyduruluyor.
orgazm anında erkek meni üretir. kadın da orgazm anında sıvı üretse gebelik olmaz. sistem ter
kadında tek sıvı vardır. sürekli vajinayı nemli tutar ve asit içeriği ile vajinayı mikroplardan korur. gün içerisinde belirli aralıklarla salınır. bu sıvı kayganlığı sayesinde de rahat yürümenizi hareket etmenizi sağlar. böylece tahriş önlenir.
cinsel uyarı anında da bu sıvı salınımı artar. ilişkide kayganlaştırıcı görevi görür. bu sıvının bir kısmı içeride birikirken bir kısmı dışa akar. en son orgazm anında vajina kasılınca içeride biriken dışa akar. sizler bunu boşalma anında üretiliyor sanıyorsunuz. halbuki ilk baştan beri biriken sıvı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
vay genelde şeffaftır ama bazı kadınlar erkek gibi boşalır buda ilişkiye zevk katar seninle olan şanslıdır
kadınlarda orgazm sıvısı olmaz. erkekte olur. saçma sapan efsanelere takılmayın
Olur araştırabilirsin. Bu arada erkeklerde “orgazm” olmaz. Boşalma olur.
ben neden araştırayım ki doğru bilinen şeyi.
saçma sapan şeyler uyduruluyor.
orgazm anında erkek meni üretir. kadın da orgazm anında sıvı üretse gebelik olmaz. sistem ter
kadında tek sıvı vardır. sürekli vajinayı nemli tutar ve asit içeriği ile vajinayı mikroplardan korur. gün içerisinde belirli aralıklarla salınır. bu sıvı kayganlığı sayesinde de rahat yürümenizi hareket etmenizi sağlar. böylece tahriş önlenir.
cinsel uyarı anında da bu sıvı salınımı artar. ilişkide kayganlaştırıcı görevi görür. bu sıvının bir kısmı içeride birikirken bir kısmı dışa akar. en son orgazm anında vajina kasılınca içeride biriken dışa akar. sizler bunu boşalma anında üretiliyor sanıyorsunuz. halbuki ilk baştan beri biriken sıvı
bilmediğin konuda beni eğitmeye kalkma. sana insan gibi bilgi veriyorum. ben zaten eğitimliyim.
Bu azgınlıgın yukselişi dir vajinanın ürettigi krem kayganlaştırıcı
Parçacık varsa enfeksiyon vardır kaşıntı varsa mantar
kasılma titreme gibi istemsizlikler oluyorsa boşalıyorsun genellikle beyaz akıntı ondan olur
Yani normal tabii ki hatta bazen koyu beyaz bile gelebilir
Şeffaf olur. Beyaz gelen mantar olabilir kaşıntı var mı yoğurt kesiği gibi geliyor ise enfeksiyon vardır.
Normal iliski sirasinda seffaf olanlar yogunlssip beyaza donuyor.
Bazı kadınlarda beyaz gelır nadırdır özelsin emmelık
kişiden kişiye degişir bu durum
Şeffaf bazen beyaz
Bilemeyuk