Penisi ince desek daha doğru olur. Kondom kullanmakta zorluk çeker mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette küçük penisle erkeklerin de kullanacağı prezervatifler vardır
Okey sımsıkı markasıyla satılan prezervatif aslında küçük penisli erkekler için tasarlanmış bir üründür00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Kendisi için en uygun olanını tercih edebilir. Boyutuna göre her çeşitte bulabilir
00 Yorumla
+1 yılBoyutları var zaten.. Kendine uygun olanı kullanabilir..
20 Yorumla
+1 yılkullanır merak etme kondom 5 cm le 35 cm arası kullanılabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı boyda değil ya kalınlığında
- +1 yıl
ne kadar ince olduğuna bağlı ama inceyse sıkıntı olabilir, inceyse zevkde vermez
Soran+1 yılBana zevk veriyor. Birbirimizi adeta bir Puzzle parçası gibi tamamladık diye düşünüyorum.
- +1 yıl
o zaman ne mutlu size
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılParçalanması nedeniyle zamanında çok araştırdım ama buna ilişkin bir şey bulamadım. Galiba prezervatifler sadece boyuta ilişkin üretiliyor kalınlığa esnekliğinden dolayı pek dikkat etmiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ilişki sırasında çıkabilir mi
+1 yılher boy var hatta penise takviye tamponlu ürünlerde var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. çeşit çeşit var alıp kullansın heleki tırtıklılar var onu alsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabi. Kondom standart degil. S m l xl xxl boyutları farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim öyle bir sorunum yok ama kondom da sorun olmaması lazım penise göre şekil alıyor zaten
020 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmaz dimi
Cevap sahibi+1 yılyani penisi 2 3 santimse cıkmaz :D ki okadarda kısa değildir en az bildiğim kadarıyla 5 ya da 6 santim oluyor onlarda da cıkmaz zaten
Soran+1 yılBoyu normal ya sıkıntı yok. Çapı ince
Cevap sahibi+1 yılkondom zaten kücük ve dardır penis büyüdümü ona göre şekil alır yani eğer cinsel organı hadddinden fazla kücükse ya da kalem gibi ince uzunsa sorun olur ama bunlar cok nadir oluyor
Soran+1 yılİnce uzun ama kalem kadar da değil ya normalinden azıcık bir fark var
Cevap sahibi+1 yılTamam merak etme o kondom düşmez ya da cıkmaz
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama arada bi kontrol et bi bakmışssın kondom düşmüş ne oluyor lan deme :D
Soran+1 yılFarkedilir heralde öyle bir durum olsa :)
Cevap sahibi+1 yılUyarıyim da :D bazen zevkten fark etmeyenler oluyor ama oda işin eğlencesi değilmi !!
Soran+1 yılİçime kaçmazsa sıkıntı yok :D
Cevap sahibi+1 yılO güven ve o beceri herkeste olmuyor işte :D kondomun faydaları işte istem dışı olayları engelliyor ama kondomda erkeğe sıfır zevk veriyor ben nefret ediyorum
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılBana bir zevk vermiyor diğer erkeklere ise zevk verse bile 10 da 1 ini veriyor örnek istersen sana şöyle söyliyim baş parmağını ağzına sok zekine bak ondan sonra baş parmağını cıkar ve başparmağını plastik bir cisim ile sar sardıktan sonra bir daha ağzına sok bak bakalım hangisi parmağına daha cok zevk verecek Ben sırf böyle bir durum yaşamamak icin alıştırmalar ve spor hareketleri yaptım şu anda da mutluyum kendi penisimi kontrol edebildiğim icin ama kondom suz ilişkileride tavsiye etmiyorum yani bunun tek zevk yanı yok hastalığı falan da var birde her erkek kendini kontrol edemiyor hatta coğunluğu edemiyor bu yüzden partnerine kondom kullandırt
Soran+1 yılHaklısın. Ondan bana ya da benden ona hastalık geçeceğini düşünmüyorum ama hamile kalma riski var işte
Cevap sahibi+1 yılİstem dışı jonathanlar hoş olmaz :D bi bakmışssın anaaa bu nerden cıktı lan diyebilirisin istese bile sen ona kondomu şart koy erkek icin zevkli olmaz ama kadına pek bir şey fark etmiyor siz kadınlar erkekleri bitirdiniz be :D
Soran+1 yılFark ediyor ya fark etmez mi. Herhangi bir nesne sokuyormuş gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBir kadın değilim ama dışardan baktığımda sanki bir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorlardı sanki sadece bir şey girsin cıksın gibi düşünüyorlar buda benim isteğimi düşüren birşeydi bu yüzden kondomdan bıktım ve bıraktım şu an dahada mutluyum gercekten ben zevk alıyorum
Soran+1 yılErkek kendini kötü hissetmesin diye öyle yapıyorlardır. Özgüveni düşmesin kendini yetersiz hissetmesin diye
Cevap sahibi+1 yılİşte buda sıkıntı sen benden zevk almıyorsun ama zevk alıyormuş gibi hissetmeye calışıyorsun bu bir yatak ilişkisiin en kötü yanıdır düşünsene sen kendini kandırarak zevk alıyormuş gibi davranıoyrsun ığh bunu ben şahsen anlardım buda beni daha cok üzerdi kendimi yetersiz hissetmemek icin bir cok şeyi yaptım ama bazen kadınları kıskanıyorum :D bi erkek olarak penis boyu boşalma süresi ve libidomu hep yüksekte tutmak icin uğraşıyorum ama kadınlarda sadece libido yüksekliği olması yetiyor erkekler yatakta biraz dez avantajlı kalıyor bencee
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyutlari var netten de bakabilirsiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇeker zaten sıyrılır içinde neyseki o dersim yok çok kalın büyük ama takmam o şeyi gene
027 Yorumla
Soran+1 yılNasıl korunuyorsun peki
- +1 yıl
Göbeğine göğüs ya da kalçalarına boşalarak ama kabul ederse ağzına ya da arkasına başını sokup zorlamadan akarım daha zevkli iki taraf için
Soran+1 yılBu kadar detaya gerek yoktu
- +1 yıl
Nasıl diye sorunca çok farklı şekillerde boşalıp korunabiliyorum dahada açmamayım o zaman :)
Soran+1 yılBen bu çocuğa engel olamıyorum ya içime boşalma diyorum boşalıyor. Gayet de rahat hiç endişesi yok
- +1 yıl
Çok tehlikeli hamile kalma durumun peki sen oral yapsan farkedersin boşalacağı anı oda ağzına daha zevkli boşalır
Soran+1 yılOraldan ben zevk almıyorum
- +1 yıl
Peki sana yapılmasınfandamı zevk almazsın sevmeden de o anda oral yapmazsan da hep içine risk
- +1 yıl
Her yattığım bakir ya da değil kızla arkadan boşalmışımdır hem daha zevkli hem değişik bi tutku anal seversen dene sende
Soran+1 yılBana yapılmasından zevk alıyorum tabi ki karşı tarafa yaparken zorlanıyorum. Ağzım küçük fazla açamıyorum. Bide nefesim kesiliyor boğulacak gibi oluyorum. Sonra refleks olarak dişlerimi bastırıyorum. Karşı tarafın canı acıyor.
- +1 yıl
Bence dişlerinin acısıda zevk ben özellikle emerken dişletiyom saçını tutup çekmesi başının damağına gırtlağına demesi bambaşka zevk ama çok kalın büyük penisi hiç alamazsın minik ağzına arkandanda boşaltamazsın eminim oda çok miniktir sadece başını sokmak için bir saat özenle yumuşatıp kayganlaştırıp zor girip içine boşalmıştım
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
Peki seni arkadan yapıp elde eden şanslı erkek oldumu o tatlı iniltilerinle zevkle arkana boşalan çok acı yok sa arkana boşaltmakta bi çözüm ayrı zevk
Soran+1 yılYok olmadı
- +1 yıl
Peki anal konusunda tecrübeli sana acısız tarifsiz büyük bi zevk vereceğini bilsen denermiydin o erkekle
Soran+1 yılHayır denemezdim
- +1 yıl
Peki neden acıöasımdanmı çekiniyosun illa o minik deliğine girmeden oranın okşanıp yalanıp dille ıslatıp kafasını sürttürmek hoşuna hitmezmi
- +1 yıl
Olgun ve zevkli bi kadına benziyorsun yaşın kaç desem kabalık olurmu
Soran+1 yıl29
- +1 yıl
Konuda bahsettiğin küçük penis sevgilininmi eşinin mi çoğu kadın kalın büyük gecesinde üç beş sefer saatlerce ilişkiye girip boşalacak erkek tercih edet
- +1 yıl
İnce penis anal içinde çok uygun hiç denemedimi ya da teklif etmedimi
Soran+1 yılYok öyle bir durum olmadı zaten istemiyorum da teklif etmesin lütfen
- +1 yıl
Senin gibi kadınım olsa hayır desende kalçalarını okşayıp arka minik deliğini okşayıp yalamayı çok isterdim sokmadan önün ıslaklığı yla başını sürtüp hissetmek isterdim peki içine almadan böyle şeyler sanada zevk verirmiydi
Soran+1 yılBen de tuvaletimi yapardım o sırada
- +1 yıl
Mm diyosun ki bida götüme heveslenmesin istiyosun kakanı çıkarıp o zaman yalamadan seni yüzüstü yatırıp kalçalarını kucağa alıp yüklenmek lazım :) harika kadınmışsın şanslı adam bu sevgilin dimi
Soran+1 yılOf tamam yeter ya midem bulandı. İnsanı cinsellikten soğutursun
- +1 yıl
Tamam kızma hemen :) zaten senin ön minicik dardır kimse arka darlığına ihtiyaç dıuöaz
Küçük boyları var galiba onların ben en büyük boyunu alıyorum hep yırtılıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ona göre de vardır
Soran+1 yılKeşke herkes için rahat olan bir çözümü olsa
Soran+1 yılHap da hormonları bozuyor. Ben kullanmak istemiyorum
Soran+1 yılDeğilim
Soran+1 yılYapmıyor onu dinlemiyor beni. Acaba bilerek mi yapıyor. Hamile kalıp mecbur kalıyım diye?
Soran+1 yılAttım
+1 yılKullanır. Kondom sarıyor onu. Ama çok ince ise zevk vermez o penis
012 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yok uyum sağlıyoruz birbirimize
- +1 yıl
O zaman kondom konusunda sıkıntı olmaması lazım. Hiç mi takıp denemediniz
Soran+1 yılCinsel hayatımız daha yeni başladı o da plansızdı
- +1 yıl
Yeni başladıysa önceden kondomsuz yapıyordunuz o zaman?
Soran+1 yılKondomsuz yaptık işte plansız olduğu için
- +1 yıl
E devam edin kondomsuz
Soran+1 yılHamile kalmak için erken
- +1 yıl
Doğum kontrol al
Soran+1 yılHormonları bozuyor kullanmak istemiyorum
- +1 yıl
Ama kondom zevk vermiyor ki. Azl yapsın en iyisi
Soran+1 yılO ne?
- +1 yıl
Dışarı boşalmak
+1 yılKullanabilir, boyutları var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanıyorum ben
01 Yorumla- +1 yıl
Kullanmayı sevmiyorum ama küçük penisime oluyo
Kulkanır sıkıntı olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. uygun boyut satın almalısınız
00 Yorumla
+1 yılHahaha ufak mı
011 Yorumla
Soran+1 yılUfak da değil aslında ama biraz ince
- +1 yıl
Hmm anladım benimde kalın yaş doğru mu
- +1 yıl
Para için mi berabersin
Soran+1 yılYaş doğru. Hayır para için beraber değilim ona aşık oldum
- +1 yıl
Mesaj kutuma gelsene
- +1 yıl
Kadınlar sonradan douumsuzlaıyor bilmiyorum
Soran+1 yılBen de öyle bir durum yok
- +1 yıl
Hmm anladım ciddi misin evlenme falan
Soran+1 yılEvet ciddiyim
- +1 yıl
Anladım canım
- +1 yıl
Mesaj kutuma gelir misin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKullanır
00 Yorumla Kullanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStreç film sarın 🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahaa
Cevap sahibi+1 yılBeni de sıkıyor kondom çok kalın da iyi değil benimki gibi
Soran+1 yılYok benim için sorun değil ince olması. Daha rahat oluyor hatta. Acı işkence çekmiyorum. Sadece nasıl korunacağımı bulmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılPara bandı sarsın 😄
Soran+1 yılAhahaaaa
+1 yılTabiki hayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem