Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm mevzusu tecrübeyle ve düzenli seks hayatıyla ilgilidir. Siz burada yok 1 saat yok 2 saat diyenlere bakmayın :D Zaman içerisinde tecrübelenirsin ve bu süreyi gittikçe arttırabilirsin. Yönetimi elinde tutmak senin elindedir. İlk orgazm her zaman daha kısa sürer. 2. ve 3. olanlar daha uzun sürer ama normal şartlarda en fazla olacağı süre olarak 30-45 dakika arasıdır. Sen eğer geciktirici ya da farklı teknikler kullanıyorsan anca öyle uzatırsın. Bu arada düzenli ilişkide yaşadım zamanında ordan tecrübeyle konuşuyorum. Ama burada çıkıp 1 saat 2 saat diyenlerin bir çoğuna baksan 5-10 dakikada çıkanda vardır aralarında inandırıcı değil yani :D
30-45 dakikada şöyle olur gerçekten tecrübeli düzenli seks hayatı olan birisinde bu sürelere ulaşma imkanı vardır. Ben 45 dakika üzeri diyenlere inanmıyorum açıkçası. Takviye ürünler taktikler vs kullanıyorlarsa bilemicem. ama doğal şartlarda boş yapıyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda kendime çok güveniyorum sürekli isteyen biri olduğum için en az 30 dakika rahat rahat gidiyorum zaten bu olmazsa gram zevk almıyorum karşıda ki kişininde en az benim kadar olması gerekli...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlki 20 25 dk suruyor sonra bi bira, sigara icer rahatlarim eger partnerim bi kere daha istiyorsa kim nadir istiyorlar... 1 saati asiyor... 3. Yu isteselerde yapmam mk karin kaslarim aciyo cakicam diye s. kerler öyle isi kendileri istiyosa kaldirir ustunede hoplarlar 😀
00 Yorumla
+1 yılİlk aşamada 10 dakikada ikinci aşamada 20-25 dakika sürüyor, 3. Aşamada ise 40-50 dk. Analayacağın karşımdakinin durmaya niyeti yoksa benim hiç yok😂
035 Yorumla- +1 yıl
Tatlim öyle deme benim erkek arkadasım gibi demkki😀
- +1 yıl
O burda konuşulursa canm çok yazan olur kaldirirmisin bunu
- +1 yıl
@EylulVera hahahhaha mükemmel bir teşhis canm kesinlikle 😊
- +1 yıl
Kendine güvenen varsa denemesi bedava
- +1 yıl
İddali bir erkek ben anlmiyim canm sanal Sevgilim var zaten😊
- +1 yıl
Canlı olmalı. sanal ne
- +1 yıl
Su an yoktir😂
- +1 yıl
Arkadaş yazmaya başladı gerek Yok dedim Sevgilim var uzak dur
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kızlar dayanışması erkekler nirde
- +1 yıl
Evet kuzu normal de var da boş kalınca sanal ihtiyacı oluyor @EylulVera
- +1 yıl
Ah ahh yalnizlik
- +1 yıl
Eylül idaya varım
- +1 yıl
Yuhh
- +1 yıl
@EylulVera tatlım benim burada bir arayışım, ya da kendimi ispat etme çabam yok ki. Cinsel sorulara da pek cevap vermem denk geldi cevapladım sadece kasmaya gerek yok bu kadar oku geç😉
- +1 yıl
@EylulVera hem emin ol ard arda 2-3 defa boşalabildiğimi, ona rağmen tam ereksiyonla uzun süre ilişkiye girebildiğimi. Bazen gece başlayıp sabahlara kadar sürdürdüğümü bile söylemedim. Bodyciyim ben. Testestron normalin kat ve kat üstünde
- +1 yıl
☺️☺️
- +1 yıl
Alıştıra alıştıra eminem😂
- +1 yıl
@EylulVera yok aman vermesin lanet gibi birşey herşeyin azı makbul neyse😀
- +1 yıl
Özgecim hayatı bu kadar ciddiye alma yoksa 2 seneye kalmaz kanser olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen mastirbasyon yaptigimda 1 saat suruyo seks yaptığımda vajinaya dayanamıyom erken bosalmiyom ama boşalınca bırakmıyom
00 Yorumla bu konu hakkında süre söylemicem yalancı diyorlar sonra :D
02 Yorumla
+1 yılSevişmelerle birlikte 20 - 25 dk. Ama 7-8 saatte sevişerek 4-5 orgazm olmuslugumda çok
00 Yorumla1-2 saat arası sürüyo kanks ama işini bilen biri gelirse iliğimi kemiğini çekip 30 dk ve aşağısınada düşürebilir
10 Yorumla
+1 yılİlk ilişki zamanlarımda 30 dakikayı buluyordu şimdileree 10 dakika civarı
00 Yorumlailki 10 15 dk sürüyor 2. si 40 45 dk ya kadar çıkıyor
00 YorumlaÖn sevişme kısa olursa 45 dk, uzun olursa 1 saati geçiyor.
00 Yorumla
+1 yıl933777373737737336 saatte
12 Yorumla
+1 yılDuruma kişiye ortama bağlı
00 Yorumla
+1 yıl2 den sonra 2 saat filan
00 YorumlaBenimle kari bilir sen ne bileceğeeen
00 Yorumla
+1 yılKarşımda ki insana göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor
00 Yorumla