Yatakta her zaman ipler benim elimdedir. Zaten birlikte olan kadın da bunu kabul ederek hayatıma ve yatağıma girer. Eğer değişiklik yapmak isterse de istisnalar kaideyi bozmaz diyerek ipleri partnerimin eline bırakabilirim. Ki beni mutlu etmek istemesi çok hoşuma gider. Özgüveni yülsek, fantezi dünyası geniş ve ne istediğini bilen kadının mutlu edemeyeceği erkek yoktur. Toplum baskısı olmasa kadınlar yatakta ne harikalar yaratacak da tecrübeli olsa, hemen erkeğin aklına; "acaba hayatında kaç kişi oldu da bu kadar iyi biliyor?" gibi saçma düşünceler geliyor. Bu yüzden de kadınların bir kısmı ya isteklerini bastırmak ya da aynı şeyi partnetinin de sevip istemesini beklemek zorunda kalıyor.
Aslında ben de daha çok zevk almak yerine zevk vermeyi seviyorum çünkü bana göre cinsel ilişkide her türlü zevk alabilirsiniz ama bir kadını mutlu edebilirsiniz zevkin doruklarına yaşarsınız
Vay yine sen var ya anlamadım desem yalan olur yazım şeklinden bile anladım Yok ben artık umudu kestim o kaleden girmem kebapçı kedisi gibi böyle dolanırım. 😂
Girmek istiyorum da almıyorsun ki ne yapayım elimden geleni yaptım resmen öyle bir kale kurmuşsun ki Truva atı olarak gelsem üstüme biner dışarı çıkarırsın
En İyi Cevaplar