Roleplay fantazisi ve buna bağlı olarak kadının giyeceği liseli, hemşire, hizmetçi kıyafetleriyle erkeğin giyeceği tamirci, polis, asker kıyafetleri her zaman seks hayatına renk ve eğlence katan bileşenlerdir. Bence partnerin bundan büyük mutluluk duyar ve hoşuna gider.
Sevgilini tanıyan kişi sensin neticede. Neleri sever nelere zaafı var en iyi sen biliyorsun. Bazen bu tarz giysilerdense jartiyer gibi iç çamaşırları çok daha etkili olabiliyor. Tabi ki seçim senin.. Keyifli geceler..
lezleer sever böyle fantazileri sorunuzunu beğeniyorum lezbiyenlik hakkında sorularım var eğer sizde isterseniz mesaj atarsanız sevinirim
Olurda beğenin gözükmedi gizliden çıksan olurmu acaba
Tabi
mesaj atamıyorum sana Ayarlardan kaynaklı ayarı değişmelisin ya da tkp etmelisin beni
Tamam takip at vana yazigim sana
Ulan ben sağlıkçıyım ben bile sevgilim olsa giymem 🤣sana cıs yapcam hayatım uzan falan mı dicen o seni cıslar dikkat et
Ona aşı yapacağım ve hemşirelik görevlerimi yapıcağım ama başka şekil 😬
Cevap
50Cevap
Bunu butun erkekler sever😁 benim boyle bir partnerim olucak köpeği olurum😁
Erkekden ziyade kadınlarda sever umarım umarım kızarkadaşımda sever
Ben giydim yakışmış diyip döndü uyudu 😂ama sen bi dene
Ciddenmi , ben kıyafeti sipariş ettim gelsin deneyeceğim umarım hoşuna gider ve arkasını dönüp uyumaz inş : ))
Hemşirelerin böyle bir kıyafeti yok aslında şimdi,, sadece fantazi kıyafette daha seksi hale getirmek için bu şekilde dekolte ve mini halde satılıyor bu elbise,, işe yarar mı dersen,, bende yarıyor,, partnerinin de hoşuna gitme ihtimali yüksek
Normalde sevgilin seninle oldumu BİRDE git kıyafeti giy bu sefer seni 2 defa daha fazla ister
Birlikte yaşıyoruz evli çift gibiyiz
Bunun hoşuna gitmeyeceğini söyleyen erkek bulursan bana da söyle :
Kızların fikiri daha önemli sevgilim için giyeceğim
Kız biseksüel femme kendisi ben butch lez
Tşkkrlr
Benim karşımda giyse onu kucağıma alıp balkondan atarim
Niyeki neden atarsınki
hemşirelere çok daha farklı bakmaya başlar ama haberin olsun.)
Ona tek tedaviyi ben uygularım işimde uzman bir hanım olurum
lez misin
Evet lezbiyen bir bireyim
seni istiyorum
Anlamadım
seni hakedecek ne yaptı demek istedim 🙈
Kanka güzelliği duruşu karakteri bile bana moral ilham mutluluk veriyor ve çok sevdiğim için onu mutlu etmek ilgisini çekmek istiyorum hep
Kıyafetler her zaman güzel oluyor. Bütün çeşitleri alıp deneyin. Birde ilk lezbiyenliğe nasıl başladınız özelden mesaj atar mısınız sormak istediklerim var da
Sevilmezmiya hemsirelze azgin oluyor hastanede yatarken bana kahve veememisdi opmedim. diye
Ciddenmi hahahaha öpseydin sende Hemşire hanımı
Azerbeycanlımısın ve Hemşire hanım direk sana göz koymuş belliki : ))
Kostüm fantezisi fena bir şey ya , bana öyle bir yaklaşsa iğne bende dikkat etsin
Transparan dantelli hemşire kıyafetleri de var ama sadece bunu soruyorsanız hiç yoktan iyi eğlenceli yani
cok ahlakli bir iliski, ilerde kocana nasil aciklayacagni düsünmelisin...
Lezbiyen bir bireyim ben
Benim gitmez hem de bir meslek grubuna büyük saygısızlık
Seks kötü demedim. Bir meslek grubunu fetiş objesi yapmaktan bahsettim. Aynı şey doktor, avukat, sekreter ya da hosteslik için olsa aynı şeyi savunurum
abi öğretmenlik bile var. boşuna nefesini tüketme iflah olmaz bunlar
@cikolatatozu ne alakası var ya seks de yemek içmek barınmak gibi ihtiyaçlardan biridir biri çıkıp hostesleri fetiş objesi olarak gösterse herkes hosteslere o gözle mi bakacak? sapık olan her kadına o gözle bakıyor zaten. Fantezi kurabilir insanlar normal bir şey. Dar beyinlerinizi genişletip bir kadınla bir erkeğin böyle bir şey yapmasında da kusur aramayı kesin. Gidin pedofiliyi cinsellik olarak yansitanlara karısın. Neymiş öğretmen fantazisi yapınca artık tüm öğretmenlere o gözle mi bakacak herkes puhshahwheh bırakın bu isleri
@açelyaa_r seks doğal bir şey zaten fakat seksin bir role ihtiyacı yok. bundan modern kültürün saçma sapan algıları. fantezinin ne demek olduğunu umarım biliyorsundur. fantezi demek o objeye azmak demek ya hani, hemşireye fetişi olanlar ne yapar hemşirelere musallat olur. diyelim öğretmen rolünde olan bir kıza azan bir erkek var. bunun ne kadar rahatsız edici olduğunun farkında mısın? evet öğretmen fantezisi olan da her öğretmene azar. ya da hemşireye, hostese. çünkü fantezi-fetiş demek budur hanımefendi. pedofili de buna dahil. küçük bir kız çocuğu gibi giyinip seks yapacağı kişiye küçük kız rolü yapmak sence nasıl? bence iğrenç. hıh işte, öğretmen, hemşire vs. rolü de öyle iğrenç. ayrıca sen nereden biliyorsun bizim pedofiliye ses çıkarmadığımızı? sen bizi ne ile yargılandığının farkında mısın? konuyu nereden nereye getirmiş. fetiş ne demek bilmiyor gelmiş burada yargı dağıttığını sanıyor. komiksiniz ya.
günümüzde bir tane sanatçı var ismini söylemicem. küçük bir kız çocuğu gibi giyinip bir der öyle davrandığı için pedofiliyi yaygınlaştırdığı gündeme gelmişti bir ara sosyal medyada. böyle iğrenç seks algılarını yaygınlaştıran maalesef senin savunduğun fetişler. yaygınlaştırmayın. adam akıllı dümdüz seksinizi yapın abi, ne gerek var hemşire kıyafeti falan çok komik yani bir de.
fetiş diyorsun canım mısın? ben ona diyorum.
ger* zekalıyı canım diye çeviren enteresan bir site
eminim okumamışsındır ya. inandık tamam:D
Gider de o kıyafeti dolduracak vücut lazım. Yoksa veya fazla dolduruyorsa da gitmez.
olur olur öyle fanteziler çok güzel bence yaşamdım ama gzeül olması gerek :)
Güzel bir sexs başlangıcı olur finalde aşıyı ben vururum ama oda biliyor 😃
Benimde sevgilim olsa böyle süprizler yapsa hoşuma gider.
Beğenmiyicek erkek tanımıyorum
Kadın için giyeceğim ben sevgilim için kadınlarda umarım beğenir..
Doktorsa neden olmasın
Doktor değil kendisi hostes
Host erkek oluyor? Hostes kendisi
doktor lazımsa geldim 😊
@_stetoskop Bana değil @honey_mom'a yürü arı ol onun için Ben L yim
ona yürüdüm zaten 😂
kişiye göre değişir ama cinsellikte kostüm her zaman sexe heyecan katar
Beğenmeyecek erkek yoktur.
Kadın için giyeceğim ben sevgilim için kadınlarda umarım beğenir
Beğenir bence.
Sevgilin hemşireleri seviyor mu?
Gidip hemşireleri seviyormusun diye sormadım doğal olarak hiç Fakat Seviyordur bence ve üzerime gider bu kıyafet sence giysem beğenirmi sevgilin böyle birşey yapsa mesela hoşuna gidermi senin
Yanında fitil bulundurmayı da unutma sevgilin için
Fitil derken anlamadım tam
Kırmızı ekoseli mini liseli eteği giysem daha çok dikkatini çekersin.
Yani beğenmeyen erkekten şupe etmek gerek
Bunu bir kız için giyeceğim Biseksüel femme bir kız için kızların fikiri daha önemli benim için 🙎
Erkekten daha cok hoşuna gidecegi kesin 🙄
Eminim gider
poliklinikte sedyede sevişmek çok zevkli
Fantezi dünyanızı bilmiyoruz. Baya güzel
Bence hoşuna gider 😇🥰
fazlasıyla kışkırtıcı ve hoş olur
Gider gider iğne yaparsın sende ona cısss diye 🤣
Benim hoşuma gidebilirdi :D
Ben olsam beğenirdim.
Lezmişin canım çekti ha 😂
yalanmak mı yalamak mı 😊
Gitmez mi :D
Sever demi hoşuna gider
Ne sevgililer var be bize neden gelmiyo böyle düşünceli
şahin sen misin meb.
Anlamadım
meb.
Meb ne demek?
Lezmisin
Evet lezbiyen bir bireyim
Lezbiyenlerdede böyle fetişler varmıki? Hemşire fantazisi güzeldir. Altına beyaz çotapta giy tadından yenmezsin
Var tabikide bizde boş değiliz 🤷
👍👍 zevk almayı bilen kişileri takdir etmişimdir. Hemşire fantazisi olduğunu nasıl farkettinki
Fantezisi var mı tam bilmiyorum fakat bence sever ve bu kıyafetle dekolte verilebilir rahat
Ve bana yakışır
Dekolteden kasıt etekaltımı göğüsmü? Fiziğin varsa daha çok yakışır tabi
Göğüs ve alt taraf ama özellikle alt taraf çünki sevgilim alt tarafı çok seviyor
Süper olur. Külodunda dantelli veya tül detaylı olursa ıslata ıslata sevişir
Yani bence hoşuna gider 🏳️🌈❤️
Mutlaka hoşuna gidecektir.
Hamde ne gider
Hizmetçi daha iyi
Eh işte çok az.
Hiç sevmem
Sevgilini uçurursun segilini
Evet hoşuma giderdi
begenir
Kostüm sevmiyorum ben doğal olmalı
Çok güzel olur ne zamandır berabersiniz