Ön sevişme ne kadar uzun ve güzel olursa olsun, bakire bir kadın için kalın penis ilk girişte acıtır mı?
Yaşa takılanlar, gerçek yaşım değil. Tecrübem yok.
Yaşa takılanlar, gerçek yaşım değil. Tecrübem yok.
kibar davrandıktan sonra bir süre için alışırsın, önsevişmeyi uzun tutun ki iyice zevke gelip kasların gevşesin ve açılsın. sonuç olarak ince ve küçük penisin çaresi yok ama kalın ve yeterli uzunlukta penis alıştıktan sonra tabii ki yararına olacaktır zevk alma açısından.
İlk başta az da olsa acı oluyor mu yani oral olmadığını düşünürsek
yeteri kadar ıslanmazsan ve uygun şartlar oluşmazsa zaten bakire olmazsan da acır pek zevk alamazsın. genel olarak ön sevişme dedim ben belki sevişirken sadece öpüşüp kucağına da çıkabilirsin, sürtünebilirsinde en iyi nasıl zevk alıyorsan o şekilde seviş. ama oral seks tabii ki baya kıvama getirir doğru yapılırsa.
Bayanlar bu konuyu daha iyi bilirler ama kalın olunca daha fazla zevk alınıyor imiş; ön sevişme uzun tutulup yeterince iyi ıslanma sağlanırsa olmaz diye düşünüyorum. Hatta daha fazla zevk alır
Cevap
55Cevap
İlk defa ilişki yaşayacak biri için kalın penis biraz korkutucu gibi gelse de aslında pek de önemli değildir. Sonuçta kızlık zarı yırtılırken penisin kalın veya ince olması kadının hissedeceği acıyı, korku veya endişeyi azaltmaz.
Kalin penis deyip seni kandiriyor. Kisa penisliler kendininkine kalin der. Halbuki kalin degil sadece kisa diye kalin gorunur. 20 lik bi makinaya gore capi baya dardir ama kendi i kandiriyor iste. Sana zarari olmaz onun merak etme. Ilerde cok yokluk cekersin ama
Bilip bilmeden konuşmayın :)
Sen neyi biliyorsun peki? Cevresi kac cm soyledimi ki kalin diyorsun ince diyorsun. Neye gore soyluyorsun bunu
Ya biliyorum çünkü, siz boşverin gerçek mi değil mi. Biliyorum ne olduğunu
Bi laf vardir "elin roketini gormeyen kendininkini matah bisey sanirmis" diye.. Ilerde elin roketini gorunce o aleti kendi parmaginla kiyaslamaman gerektigini anlarsin. Birde bilgi vereyim "cevresi" 16-17 cm den fazla degilse kalin sayilmaz.
Ya şimdi burda detay vermek istemiyorum, siz kalın olduğunu bilin yeter tamam mı? 😊
Evet acıtır ama belki iyice oslanırsan ve kendini acicak acicak diye kasmazsan bu acı çok az olabilir ama kendini çok sıkarsan çok fazla acır o yüzden rahat olmaya çalış
Doğruya doğru ilk girişte acır. Ama büyütecek bir şey yok alışırsın
Benim penisim 14 santim, Mezura ile ölçtüm çevresi 19 santim, En büyük boy prezervatif 56 MM, En büyük ve geniş olani takiyorum, penisim'de yanma oluyor, Ön sevişme uzun tutulursa vajina islanirsa, ilk girişde yavaş yavaş girilirse, birden yüklenilmese, Az bir şekilde acir, zamanla açilir ve genişler, Kalin penis tam doldurdugu için, Zevkden inletir ve kadini boşaltir.
Soruyu sormandan yaşın küçük olduğu belli. Vajinan dar mı değil mi ve sulanmadan yana sorunun yoksa zorlanmasın. Acı olur haliyle.
Kalınsa biraz acıtır ama uzun bir önsevişme ile ve acele etmeden yaparsanız sonrasında zevk alırsın.. Ve kendini kasmaman lazım..
19 ve kalın
Herkes süper falan diyor
Altına yatan acıyor diyo
Sadece geniş çanaklı olgun kadınlar rahat alıyor ya da doğrum yapmış kadın
İlk defa acır. Ama sonra alışırsın Benim ki 17X4 ilk eşimle olurken çok kötü olmuştu ama şu an normal iyi
4 kalın değil ki
18x4.5
20 olmuşur 😂
Bana ne mk
Yazmadım mk malı
Başlangıçta zor olur. Ama sonradan alışıyor olursun
O birlikte olacağın kişi ye kalmış.
Düşünceli biri ise hiç acı duymazsın
bu tamamen sana bağlı sen kendini ne kadar çok kasarsan o kadar çok acı hissedersin. ve eğer partnerin tecrübesiz biriyse, acele ederse baya acı hissedersin. hatta seksten bile soğuyabilirsin
Yani her halükarda acır sen kendini kasmamaya bak
18x4.5 acitır mı
Bence en rahatı kayganlastirici kullan o zaman hiç acımıyor denecek kadar olur keyif bile alırsın acı yerine
Acır ama az acır. Zevk aldıkça sulanma olur ve bir miktar esner. Dolayısıyla zevk acıya galip gelir
Abartıldığı gibi acımaz
Korkacak birşey yok
Akışına bırak
soruya bak :D tahminimce acıdan kıvratacak sonra zevkten 4 değil 10 köşe yaptıracak
İlk başta acır ama vajinan onun şeklini aldıktan sonra bişey olmaz kendini kasma
Sanmam yapısı gereği iyi genişleyen bir mekanizma var sizde sadece islandigindan emin ol
Acıtır ama güzel bir ön sevişmeyle acı zevke dönüşür
Bu partnerine bağlı iyi yaparsa becerir ise acımaz ama sabırsız davranırsa acır
kalında olsa ince de olsa ilk ilşkide acı hissdersin.
önce ona hakettiği gibi bir hazırlık yapılırsa acı azalır hatta zevke bile dönüşür kişi bu konuda deneyimli olursa çok güzel bir şey çıkar bence
Tabii dediğiniz gibi de olabilir ama az da olsa acıyor mudur
acıyı en aza indirmenin yolları var
tabiki ama cinsellikte öyle şeyler oluyor ki bazen sen bile isteyerek acıtsın diyorsun acı çalışmayla zevke dönüyor
Ya tabii ki onu demiyorum, acıyı en aza indirme yöntemi tabii ki vardır. Ama az da olsa acıyor yani
evet illede acır
Diğer tarafa gel tatlım içini rahatlatalım🙄 çok mu pipi gördün de neye kime göre kalın🙃
Sen ne kadar biliyorsan, o kadar biliyorum :)
Ben gendimden başkasınınkini görmedim 🤣
Kendini sıkmaman partnerinin seni yeteri kadar rahatlatması , ve onun tecrübesine bağlı senin canının yanıp yanmaması ☺️😉
eski sevgilim e ben yavaş yavaş yapıyordum alıştıktan sonra hızlanıyordum ilk başta gözünden yaş geliyordu
Evet bu ilk deneyim için zor bir durum ne kadar ön hazırlık yapılırsa yapılsın biraz zorlayacak
Yaşın neden yanlış olgun takılmak olgunlardan hoşlanma gibi bir şey mi
Hayır başka bir soru sormak için uygun yaş aralığı buydu :)
O başka soruyu merak ettim
Valla benm ki kalın penis. On sevişmeyi uzun tutuyorum. Ne kadar uzun tutarsam tutuyum illa ki bir acıma oluyor diyorkar
Iyi bir on sevisme olursa sorun olmaz uzunca oral yapin
Oral olmazsa acır mı?
Iyi islanmazsan cok acir
Kalin yaprak diye biqey yok ayinpartenee var isini. bilen sokar hatda sok kolunu bile derlee
bi partnerimde zorlanmıştık vajinası dardı benimki ise kalın yavaş yavaş git gel yapmalı bir süre sonra ve ön sevişmeyi uzun tutmak gerekir daha sonra hemen alışıyor zaten
eğer ön sevişme ve partneri usta birisi olursa acı duymazsın
Bugün yaşadık çok acılı geçti ve bende baya zorlandım
partnerin bilgili tecrübeli ise zorlanacak korkacak bir durum yok
Kalın illaki acıtır ama sen iyice sulanınca al içine
incede olsa kalında olsa biraz canın yanar ama sana iyi oral yapılıp sulanırsan az acır
Ama her türlü acı hissediliyor mu
sinek sokması gibi düşün sonra zevkten uçarsın vajinan sulumu mast yaparken nasıl
Çok fazla mast deneyimim yok
hiç seviştinmi
Öpüşme, yakınlaşma var ama ilerisi olmadı.
o yakınlaşmada sulanma oldumu sende
E tabi normal olarak
sulanman iyi olursa acında az olur
kafaya koydun yiyrcen yarağı yani
Sanane? İlgilendiren kısım var mı?
İyice kayganlaşınca çokta sorun olmaz yağ gibi girip çıkar
İyice sulansın ki çok acımasın kuru olursa acır
Daha büyüklerini bile alabilirsin korkma sadece
İlk girişte az ds olsun acı hissediliyor mu
İyi sevişme olursa çok az acır bu kadar korkutma kendini
Ön sevişmeyi uzun tutun
Oral seviyorsan iyice yalat
Yeterli ön sevişme ve sulanma sağlanırsa problem yaşamadan ilişki gerçekleşir
Bolca oral yaptır iyice gevşeyince ver
Oral olmadan acır mı
Hayır ama seviş mutlaka iyice ıslan sırılsıklam olunca girsin daha detay istersen neredeyim biliyordun
Tamamdır😁
Hadi gel bekliyorum
🥰🥰🥰🥰🥰
Parterine de bağlı biraz
Ne gibi mesekan
Mesela
Evet baya bi zorlanıcaksın
Tecrübesi olmayan kişiler her zaman korkar.
Benim penis boyum 20.8cm kalınlığı 5.4cm ve ilk iliskimde cidden yumurtalıkları yanmıştı
kalını incesi yok kibar olmazsa hep acıtır
Hımm penisi gördün ve korktun mu ☺️
Bilgilenmen gerekli sadece. Sorun olmaz.
Penis kalın benim ilişkiye girince sorun olmuyor
İlk cinsel ilişki için ama diyorum ben
Bakire denk gelmedi hiç şansımıza
acıtır tabi sorman bile hata
önsevişme iyi olur kıvama gelirse sorun olmaz
vajişna yapına baglı bence
Önlem alındığı zaman çok acı çekmez.
Canın yanar
bolbol yağlan 🤣
Zor olur ama olur
Kalın gelir😁
Zorlar