Yaşım gerçek değil, daha küçük her neyse. Tecrübem yok, kadın ilk cinsel ilişkisinde boşalır mı ve zevk alır mı? Erkeğin işini bildiğini varsayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani genellikle ilk ilişkide zevk alınmaz. Neden derseniz zaten kadın psikolojik olarak rahat değildir aşırı stresli ve gergindir bir de üzerine biraz can acısı ve kanama yaşanacağından otomatikman ilk ilişki kısa sürüyor.. İlk ilişkinizi gözünüzde büyütmeden ve ne iyi ne kötü beklentiye girmeden yaşayın bence. Partnerinizin sizi hazırlamasi çok önemli bunu da unutmayın..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk ilişkide ve takip eden birleşmelerde bir bayanın zevk alması zordur nerden biliyorsun abi dersen şimdi sana bir çok bayan arkadaşımın (normal bayan arkadaşım sevgilim değil) bana anlattığını sana yazıyım ilk ilişkide canım yanarmı korkusu ve endişe hakim bu yüzden genelde zevk alma falan zor devamında ilk ilişki ve bir kaç ilişki sonra acı olayı yok oluyor donrasında bana anlatılanlara göre aileden gizli yaşanan cinselliğin verdiği endişe var ya hamile kalırsam yok nasıl korunucam falan yine zevk ve orgam yok kafa dolu olaya kendini veremiyorlar sonra ne ev ne korunma derdi bunlar aşılıyor yavaş yavaş bazı arkadaşlarımdan şu endişeyide duydum bekaret verdim sevgilim beni yarın bir gün terk eder mi anlayacağın kafa bir türlü olaya kendini veremiyor birde işi bilmeyen sevişmekten bir haber adam olunca iş iyice berbat oluyor zevk falan yok ufak tefek zevkler var sonra genelde ilk ilişkiye girilen adamdan bir şekilde ayrılıyor başkası oluyor bu adam işten anlayan bir adamsa yavaş yavaş zevk alma başlıyor orgazmda artık öğreniliyor bir bayan arkadaşım 4. Sevgilimde ben olayı anladım dediğini dün gibi hatırlıyorum biraz deşince bu adamın iyi seviştiği bana söylemişti eeeee dedim olay kafan rahat olacak dedi ve adam iyi olacak dedi durum bu kardeşim bayan arkadaşlarımın bana anlattığı şeyler bunlar
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ne kadar seks tecrübesi yüksek de olsa kadın için olayın açılımı şöyledir:
20 yaşında olduğunu var sayalım. ergenliğe de 13-14 yaşında ilk adımı attın diyelim. 20 yıldır taşıdığın ve 5-6 ayıldır farkında olduğun ama hiç kullanmadığın bir organ var bedeninde. İlk ilişki ve devamında yaşayacağın belki beş belki on ilişkide o organı yaşayarak tanıyacaksın, yabancılığını ve acemiliğini atarsın. Bunlardan sonra vajinal seksten zevk almaya başlarsın.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Erkek isini bilse dahi bu ne anlamda bilio belkide kadinin haz duydugu farkli objeler var yani once kadiniyla konusmali onun hayallerine ergenlik donemine inip icindeki sunu yapmak isterdim ama nasi dicem diyip soleyemedigi hazz noktasini yakalamali ondan sonrasi zati iki taraf icinde unutulmaz olur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ilk cinsel ilişkisinde zevk alması cok zor bu tamamen erkeginin yaklaşımına ve tecrubesine baglı işi bilen erkek ik tecrubesinde ucurabilirde ama erkekler bi an önce içine gireyim bozuyum boşalıyım kafasında
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle v. ajinasını y. alarım e. merim sornasında v. ajina dudaklarını ı. sırırım tabiki 2 saat sornasında bayılır zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptikca zevk alcaksin en kolay hangi pozsiyonda orgzm oluyosun yaptikca kefsedersin
61 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli olmaz birliktelik olacağın kişiye adama bagli bu biraz da
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle partnere bağlı Erkek bayır domuzu gibi zorlarsa alamaz
+1 yılİlk girişte almaz ilk girişten sonra devam etmesin gitsin dus alsin 1 saat sonra devam etsin o zaman çok zevk alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. şimdi ortama kişiye göre değişir demekle beraber genelde kadın ilk ilişkide kanama stres korku gibi duyguları yaşadığı için boşlma ya da zevk alması düşük ihtimal ama yine de bu soruya en doğru ve cevabı Bayan arkadaşlar verecektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Erkek işini biliyorsa seni uçurur hiç merak etme birdaha diye söylersin bu sefer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor boşalan da var, boşalmayan da, acı duyan da ama boşalan çoktur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. birliktelik olacağın kişiye bağlı zevk alman tecrübeli ise orgazm olursun
00 Yorumla
+1 yılAcıya odaklanacağı için pek ilgi duyacağını zannetmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlmaz. Zaten kadın gel gitten zevk almıyor fazla. Kilitoristen alıyor.
00 Yorumla
+1 yılerkek gerçekten işini biliyorsa.
evet kadın çok zevk alabilir.00 Yorumla
+1 yılErkek bayır domuzu gibi zorlarsa alamazsın maalesef hem de canın yanar kayganlıştırı kullanmanızı tavsiye ederim acıyı azaltmak adına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkek tecrubeliyse kizligin gittigini bile anlamazsin. Titreyerek bosalirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğine bağlı 4 5 dk gelirse olmaz ama seninle iyi sevişip ilişkide uzun süre sonra gelirse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadın boşalamaz kimi erken kimi geç boşalır partner çok önemli tam Yaşın kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tamamen erkeğin tecrübeli deneyimli olmasına bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKorku acı heeycan olacağı için zevk alacağını sanmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kadar tecrübeli olsa erkeği apartmanı bile ayağa kaldırır zevkten
00 Yorumla
+1 yılİlk ilişkide işini bilen erkek acısız bir birleşme gerçekleştirebilir. Zevk alma ihtimaliniz yüksek olur
00 Yorumla
+1 yılAlır fakat o durum porformansa bağlı ve ikiliye
41 Yorumla- +1 yıl
Bi bak özlne
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAlır karşındaki erkeğe bağlı birazda
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olursa alır
- +1 yıl
En basiti mastürbasyon yaparken içine almak istiyorsun dimi
Soran+1 yılEvet aslında ama boyut baya değişiyor ya, bilemedim
- +1 yıl
Kulağının içi kaşınıyor diyelim dışardan yüzeysel kaşıyarak mı rahatlarsın yoksa içine sokunca mı :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşini bilen bir erkek olsada kadın ilk başta acıdan kıvranır daha sonra vajina genişledikçe hoşlanmaya zevk haz almaya başlar.
00 Yorumla
+1 yılZevk alır baştan sona 😎👍
10 Yorumla
+1 yılZevkten dort kose olur ilk başkadır
00 YorumlaLibidona güveniyorsan alırsın
00 Yorumla
+1 yılHayır zevkte almaz boşalması da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek tecrübeli ise evet alır.. 😇
00 YorumlaEvet sevk alır boşalır...
00 Yorumla
+1 yılHem sana hem Partnere bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. O kadının yapısına bağli ama genelde boşalirlar.
00 Yorumlaevet alır hemde çok ama yaşamadan bilemezsisn
00 YorumlaSenin hayallerini olgun adam susluyor dimi😋😊
00 Yorumla
+1 yılİlk ilişkide kadının zevk alması çok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O kişiden kişiye değişir
00 YorumlaErkeğin performansına bagli
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 YorumlaZevk alır sonrasında sen istersin
00 Yorumla
+1 yıldoruklara çıkar
00 Yorumlagerginse alamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır almaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılAcır kanar
Soran+1 yılÖyle şelale olacak hali yok ya 😹
Cevap sahibi+1 yılÇok kan gelmez ama acı çekersin ilkinde zevk almak zor ikinciden sonra zevk almaya başlarsın
Soran+1 yılHer türlü az olsa bile acı oluyor yani
Cevap sahibi+1 yılEvet oluyor peki sen neden merak ettin bir sebebi var mi
+1 yılboşalır galiba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem