Merhabalar.. Herkesin kendi kişisel tercihi tabi ki ama nedense cinsellik konusunda sert davranması gereken taraf sürekli erkekmiş gibi lanse ediliyor.. Tabi ki erkek güç olarak baskınlığını hissettirmeli bunda sorun yok ama kadından da süt dökmüş kedi gibi olmasını beklemek saçma değil mi? 😏🥂 Bence herkes özgür ve içinden geldiği gibi davranmalı.. Keyifli geceler..
Her erkek ya da kadın aynı şeyleri düşünmüyor tabi.. Sadece erkeğin gücünü hissetmeyi isteyen kadınlar, herkesi öyle sanıyor ve sadece bundan ibaret biliyor.. Benim tercihim de böyle olsa da, tam tersi durumu yaşayanlar da var.. Belki daha azdır sayıları ama mevcut..
Ben her zaman kadınıma hükmetmeyi severim ama arada kadınımın da hakimiyeti eline alıp beni şaşırtması çok hoşuma gider. Buna asla hayır demem. Mesela son birlikteliğimde ben onu kelepçeleyecekken beni birden yatağa itekleyip üstüme çıktı ve aniden ellerimi kelepçeyle bağlayıp şoka uğrattı. Ön sevişme sırasında çıldırtıp, yalvarttı diyebilirim. Deyim yerindeyse gösterip vermedi. Yeniliklere açığımdır ve gerçekten de çok heyecanlı bir birliktelik olmuştu.
Kesinlikle katılmıyorum. Etki tepki denen bir şey var. Ben orda göğüs göğüse bir mücadeleye girmişken partnerim hâla Kızılay çadırında kan verircesine dümdüz yatacağına bu söylediğinizi tercih ederim. Bazen bir hareketi bir mimiği nefesini derin alıp vermesi bile erkeği daha da hızlandırabilir.
Kadının sekste kuzu gibi olmasını istemem ve sevmem. Kadın dediğin sekste hareketli olacak, ağzı küfürlü olacak, hareketleri ve sözleri sert olacak. Keyifli geceler
Erkek burada genel gücü ve hâkimiyeti temsil ediyor. İster yatakta olsun, ister özel hayatta olsun erkek genelde ipleri kadının eline vermeyi tercih etmez. He ben topuklu ayakkabı ile kendini ezdirmeyi seven erkekte gördüm. Tabi ki istisnalar vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sert olucam derken de ana bacı kaymayın ama bir zahmet. kızın biri sevişmeye başlamadan önce ben biraz ağzımı bozabilirim kusura bakma şimdiden demişti. sorun etmedim ama bir ara öyle sövdü ki gözlerim doldu kalbim kırıldı yemin ederim.
Sertlik konusundaki tavrın şiddete 2 taraf içinde hoş karşılamam fakat hafiften boğaz sıkmaydı ya da elleri bağlı fantezi olabilir fakat prensiplerim gereği kendime yapılmasını istemediğim bişeyi karşı tarafada yapmak istemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet bu doğru. Partnerim arada boynumu tutup hafif sıkıyor mesela. Aynısını ben denedigimde izin vermiyor. Ellerimi cekiyor boynundan. Bu tarz şeyler hep erkek yapmaliymis gibi. Dogru soyluyorsun katılıyorum
Olay hoş karşılanmaması değil partnerin hakimiyet kurmayı seviyor, bu yüzden kabul etmiyor olabilir. Ben arada değişiklik olsun diye partnerimin bu tarz isteklerini kabul ediyorum. 😊
Ben çok seviyorum kim hoş karşılamıyor bunu bilmiyorum ama omuzlarımı sırtımı tırnaklarını geçirmesi boynumdan ısırması saçlarımın arasına parmaklarını geçirmesi neyse anladın sen =)
Kadının sertliği kadınsı olmalı, sırtımızı tırmalayabilir ama tokat atıp boğazımızı sıkması olmaz, ısırabilir ama saçımızı çekemez kadın sert davranmasını ancak ona yakışan şekliyle kabul edebiliriz.
Kadın o içindeki sertliği ve patlamayı erkeğinin üzerinde yaşamayacaksa neden kadın seks yapsın, seks sadece erkeğin sertliği değil , kadınında hakkı olduğunu düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence de özgür ve içten geldiği gibi davranılmalı... Kadının da sert olduğu, inlettiği kısımlar olabilir.
Çok ciddi Birşey söyleyim ben kadının ser davranmasını seviyorum sırtımı tırnaklamasi ısırması tokat atması bir çok şey sert olması bana zevk veriyor öyle biri varsa gönder kölesi olurum @smellsmoke ♥️
Bu ülkede her gece kaç tane genç kızın beli kırılıyor biliyor musunuz sorarım size
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ezik olduklarından. Nerede maço ben erkeğim demeye çalışan tipler varsa hepsi kadınların güçlü olmasından korkan tipler oluyor. Kıskanç olmaları da kendilerine güvenmemelerinden.
Kesinlikle katılıyorum yer yer erkek yer yer kadın sert olmalı pozisyona göre tabiki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kim neresinden uyduruyor bunu peki neden hoş olmasın çıkdırdıgı anlarda özellikle tadı ayrı oluyor o tepkısıni yüzünden hareketlerinden izlemek gayet azdırıcı hoş etkı bence.