Dil ve dudakların partnerin cinsel organına ilk dokunduğu an, dil ve dudaklar cinsel organda çalışırken partnerinle göz göze geldiğin an, dil ve dudakların hareketlerine ellerin ve parmakların da dahil edildiği an, kısa süreli olarak oralı bırakıp öpüşme anı, partnerinin orgazm / boşalma anı, ya da daha başka anlar. Sence oral seksin en heyecanlı, en güzel anı hangisidir?
Oral seksin en heyecanlı, en güzel anı hangisidir?
Bana göre boşalma ve öpüşme anı ( cinsel organı sivazlamasi ve yalaması ) gibi en güzel zaten başka ne olabilir bide üreme zamanı vajinaya penis dahil olması vakti
Evet bende öyle söyledim.. oda lütfen anlayış göster normalde opusebiliriz ama sen bana oral yaptıktan sonra olmasın vs vs vs dedi ilişkimiz daha yeni sayılır napsam
@adrenalin64 evet merhaba nasılsıniz dedim sadece beni engelledi pembe erkek büyük ihtimalle... Kızlari tuzağa düşürüp bak bunu derin fikir alışverişinde bulunabiliriz diyor utanmadan
Gizli iste o an var ya o ann kadinin titrerken kasildigi an gogus kafesinin daralip ayak parmaklarina kadar titredigi ani yakalayip ayni anda icindeki sicakligi tenine birakmak gibisi yokk
#swordOfDemocles Biliyomusum hasetlik kotu ve acinasi bir durum bence daha sakin ve anlayisli olmalisin... bu gizlinin tercihi cevap vermeyebilirdi ve ya simdi buradan cikip direk proflimede yazabilirdi bu sana ne kaybettirir nede kazandirir sadece bu tavrin senden insanlari uzaklastirir...
@Maratem__ Arkadaşım üye sana ilgi duyacak olsa bir şekilde takip atar, gizliden çıkar, özelden yazar, birşey yapar. Ama ilgi duymuyorsa mesajlardan yürüyerek durumu değiştiremezsin. Kaldı ki neden kıskanayım? Pembe üye gizli ve kim olduğu konusunda da bir fikrim yok. Sevgilim değil, flörtüm değil. Ama senin kıskandı vs diyerek gösterdiğin şey ergen tavrı.