Merhabalar.. Hadi bir seçim yapalım.. 😉 Bana kalırsa ikisinin de yeri ayrı ama ıslak vücuda yapışan giysiler ayrı bi çekici.. Sizin fikriniz nedir? Keyifli geceler.. 🥂🔥🖤🤘
Sanırım ikisininde ayrı bir hazzı olmalı jartiyer takımlar çok çekici gösteriyor. Birde ıslak ve ince bir elbise boydan yırtmaçlı ise oda harika bir görsel olabilir🤷♀️
Önce şunda anlaşalım!!! bu veya benzeri sitelere giriş yaş sınırlaması bar benim haberim yok mu? bir kadın üye amcalar dayılar demiş!!! değerli yorumum demiş (ortada yorum yok) bak hanım kızımız aen ekmeğe mama derken hatta ekmeğe ekmek demeyi öğrendiğin zaman bu amcalar dayılar vardı!! Neyse gelelim cevaba, her ikiside hatta vücut çorabınıda dahil edebiliriz, gece sakin bir sahil kenarında elbette ıslak kıyafet, güzel bir akşam yemeği sonrası hoş bir ortamda (uzak Doğu tütsüleri, tropikal kokulu mumlar kırmızı şarap ve Vivaldi eşliğinde jartiyerli iç Çamaşırı ☺️☺️☺️
vücuda yapışan ıslak elbise ile jartiyer kıyaslaması bence yanlış olur jartiyer giyip erkeğini baştan çıkarıp kudurtabilirsin ama ıslak elbise başka bir şey
30 yaş üstünün hayal dünyasını genişleten sorular yinee. Kıyafetler diyorum. Amcalardan ricam, diğer görüşlere yaptığınız gibi değerli mi değerli görüşüme yorum yapmayın söverim size.
Yooo jartiyere takılmadim sadece sunulan iki seçenekten en iyisi açık ara önde jartiyer misal jartiyermi vücut çorabımi deseydin vücut çorabı derdim zamanında partnerimle nirvanaya ulaşmıştık tabi delikli olacak vücut çorabı çift taraflı
ikiside fiziğe bağlı bence aniden ve alakasız bir zamanda olduğu için ıslanan kıyafetler etkileyedebilir normal de gelebilir ama jartiyer olan ateşi daha da körükler
bu yüzden jartiyer diye tahmin ediyor ve sözü erkeklere bırakıyorum
Böyle sorular sorup bizim nasıl seçim yapmamızı beklersin hele de yokken keşke olsa da deneyimlensek de karar versek partnerim olsa hepsinden alır denettirir karar verirdim