Erkek her zaman ayni kadını arzulamasi sevdiği anlamina mi gelir. Yani sevmedigi kadinlada beraber olsa yine istermi onu yoksa bir kac kez beraber olduktan sonra hevesi gider soğur mu. Sevdiği kadında durum nasıl olur yüzlerce kez ilişkiye girmelerine rağmen hala Onu mu arzular
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır, hepsinden tatmak ister sen daha fazla mutlu ediyorsan seninle daha çok yapmak ister
Tamam hepsini tatmak ister ama bir kadını sevdi bağlandi ve herseyi onda bulmuşsa o zaman durum degisirmi
Öyle insanlar zor bağlanır senden hevesini alınca bırakır, ciddi düşünmez
Valla biz 2 senedir beraberiz sürekli yapıyorduk 3 4 aya kadar ne ben onu arzuluyom ne de o
Sebep ne
Nolduki 3 4 aya kadar vardir bisey mesafe falan mi girdi. Bizde 2 yıldır beraberiz
Evet 1 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz seviyorum ama canım hiç yapmak istemiyor artık öpesim bile gelmiyor
Aranizdaki cek bitmis. Eski duygular kalmamis
@ucankazmorton çözüm var mı buna ya evlenmeyi düşünüyoruz
Vardirntabiki ekle konusalim
Bence iliski rutine binmiş olabilir farklılık katın heyecan katin değişiklik ler yapın o zaman canlanıyor ilişki eger baska hallemedeginiz bir sorununuz yoksa bence eski sıcaklığına dönebilir herşey
Siz aynı şehirdenisiniz neler yapıyorsunuz
Evet ayni şehir ama 1 saatlik mesafe var arada. Cinsellikte sürekli farklilik katmaya calisiyoruz minik bile olsa degisiklikler o zaman heyecan hep diri kalıyor. Birde genelde pozitif konuşuruz pek sorunli bir iliskimiz yok şükür.
Devam edin o zaman
Bende negatifim o da hemen tartışıyoruz nolacak bilmiyorum böyle
Bwnce mesafeler yipratmis sizi
Negatifligini aşman lazim o çıkmaza sürüklüyor bitiryo iliskiyi bakma bende negatifim ama kendi icimde halledip ona her zaman guleryuzle sevgi dolu konuşuyorum o zaman ondw mutlu oluyorki mutlu ediyo erkekler problem sorun sevmiyor pek
Haklisin
Ya mesela derler ya dünyaya birdaha gelsem yine ona aşık olurdum bilmiyorum ben öyle diyemiyorum seviyorum cok iyi biri ama öyle düsünmüyorum bu sadece bendemi öyle
Hwrkes olabilir yani takilma. Ama olmuyorsadauzatip kendinizi yipratmayin
Demekki tam manasiyla doğru kisi bu değil Senin icin bence iyi düşün evlenmeyi düşünüyormuşsun bak evlenince çok zor oluyor. Bende evliydim boşandım sonra bununlq tanıştım işte eski esim icin bend3 senin gibi düşünürdüm mutsuzdum onunla bi daha dünyaya gelsem hayatta istemezdim onu. Ama şimdiki oyle değil hayatimdaki en doğru insan şükür nereye varırız bilmem ama mutluyum onunla
Mantık açısından bakıyorum sanırım şimdi yeni birini bulup tanışmak cok zor hele bu devirde düzgün insan gerçekten cok az gibi bişey
Bence bak iyice tart ama zaten Şu an bile olmuyor. diyoraan saonrsi icin yopratma
Sevdigimile yapmayacaksam kiminle yapayim
Tabi sevdiğiyle ister insan sormak istediğim şuydu erkegin sevdigi kadinla sevmediği kadinla yaptığı iliski arasinda fark var mı mesela sevmedigi kadini bir kere yasadiktan sonra sogur tekrar arzulamaz mi
Yine aruzlae tabiji duruma gore hic yaşadın mi zseke gelsene burdan zorluyo
2 senedir ayni kişiyle beraberim ve surekli beni arzuluyor istiypr seviyordur demekki sevmese bir yerde bıkardı sanırım
Iliskiye girdin mi tam anlayamadım
Girdim evet
Yine ister merak etmw sogumaz istiyor musun sende
Yok soğumadı hic aksine her zaman daha da bağlandı bende onu istiyorum tabiki
Kac gunde bi yapıyor
Ayda 3 4 kere oluyor
Az degilmi ya sana yatiyormi doyurabikyormu
Hergun isterim onu tabide izin gunlerinde anca vakit oluyor birde arada mesafe var 1 saatlik yol gel git 2 saat kolay olmuyo
Simdi olsun istermiydjn
Isterdim ama bugün birlikteydik zaten ☺
Girdimi bugün de yav nzelsen gelsene zor oluyo
tabiki seksi sevdiği tahrik edici
Tabiki
Sevmediği biriyle saadece cinsellik amacli yasanmissa peki o zaman sogurmu istemezmi bidaha o kisiyi
Sevgi yoksa seks biter istemwz
Anladım seviyor o zaman ☺
Erkek bazen duygusuz da yapabilir
Evet tabi duygusuzda yapar ama duygusuz yaptığı kisiyle iliskisi bitince soğur mu
Duygusuz yapıyosa soğuma ihtimali var
Yok aramızda gönül bağıda var seviyoruz birbirimizi
Tabi ona yetip yetmeme durumlarında önemli
ben sevdiğim kadınla defalarca isterim :) istersen seveyim seni :D
Evet ısterım
Sevdiğin kadınla mi sevmediginlede defalarca yaparmisin bunun bi ayrimi var mı
Sevdıgımle