sananelan ister yazarım ister yazmam sen sormuşsun bende söyledim fikirlerimi site ne amaçla kurulmuş zaten halla halla fikir söylüyom bana abaza diyosun ben sana elalemin fiziğini sordun diye abaza diyommu (sorunu şikayet ettim kalkana kadarda edecem)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
2. fotodaki kadının vücudu daha güzel
İkisi de aynı fiziğin farklı kıyafet giymiş hali gibi geldi bana ama neyse, bir götçü olarak ikinciye bastım gitti.
2. sini tercih ederim ama bu böyle paylaşılmazki
1. sinde yüz yok şahsen ben fiziğe yüze bakarakta tercih edebilirim
ama yinede 2. sini tercih ediyorum :)))
Abazaligin daha agir basiyor yani
seninde boş boğazlığın ağır basıyor yani soru sormak için soru soruyosunuzlan böyle sorumu olur sanane milletin hangi fiziği sevdiğinden
Madem banane ozamzn sende hangi fizigi begendigini soyleme hem gilgamis destani yaziyor abaza hemde zeytinyagi gibi uste cikiyor
sananelan ister yazarım ister yazmam sen sormuşsun bende söyledim fikirlerimi site ne amaçla kurulmuş zaten halla halla fikir söylüyom bana abaza diyosun ben sana elalemin fiziğini sordun diye abaza diyommu
(sorunu şikayet ettim kalkana kadarda edecem)
Sq yawsak kiro
PPiçççç kurusu orussspuuuuuu dölü ammmmmmınnnnaaaa koduğumuuuuuunnn yawsakkkkkk oğlu tasssak
Senin anani si*erim occ sen kimsin benimle voyle konusuyon
A daki vücut daha çekici. Ama karşılaştırma yapmak için en doğru seçim için iki resmin de aynı duruşta olması gerekirdi. Biri giyinik biri değil.
1. Fizik tabiki de piponun fizikle alakası yok kilolu kizlarin poposu büyük fizik yok onlarda
senin popon nasıl
haksız rekabet var burada birinde toto var diğerinde toto yok
B dedim, fazla zayıf olmak iyi değil
2. kızda sadece popo var başka bişe göremiyorum ki
Memeside büyuk
Alttaki açık ara iyi bana göre.
yukarıdaki harika bence
B şıkkı sanırım daha iyi.
Benim gibi incecik olan 😊
bacak boyun kaç ölçtün mü?
ikisine de aynı kıyafeti giydirmelisin :))
Ikiside iyi
ince bel dolgun kalça
fit olması önemli. d
Yazı tura atılır😉
alttaki
Üsteki
A çok iyi
ikisi de
ikisi de
Alttaki
1 numara için kurşun yerim ama üstüme gelmesin
A diyen mal kanka