5 yıldır birlikteyiz. Çok uzun zamandır hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme yok direk giriyor ve bitiyor çok konuştum onunla sadece kendini düşünüyor. Ben artık dayanamıyorum bu duruma yerimde o olsa beni aldatırdı ama ben bunu yapamam. Kaç kere konuştum bişey değişmedi. En son dayanamadım biraz sert çıktım. Sizce gururu kırıldı mı benden soğumuş mudur? Onu üzmek istemiyorum ama hiç umursamıyo beni ya ben onun yerinde olsam yanımdakini asla öyle yarım bırakmam kendimi kötü hissederim ama o sadece kendini düşünüyo. Erkekleri bu konuda terslemek ne kadar doğru yanlış bişey mi yaptım acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun psikolojik çözüm de psikolojik.
Erkek boşalmadığını bilinaltına ispat etmesi lazım
Yani özel bir yöntem ile gece ereksiyonunu kullanabilirsin.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Artık bilinçaltında genç boşuna bildiğini ispat etti bundan sonra ilişkileriniz de süre Gittikçe daha da uzayacak Ama içindeki Sorunu hallettim Bence sende de sorun var Her bayanın mutlaka kolay orgazm olma alışkanlığı kazanmış olması lazım Sen de böyle bir alışkanlık Yoksa işin 20 dakika içinde kalsa bile orgamz olamazsın benden demesi
Ayrıca kendin içinde kolay orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım. Bunun da bir yöntemi var tabii.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi kardeşim olay şöyle aranız ne kadar kötü bile olsa yapamıyorsun demek erkeği baya kırar sen haklısın ama kavgada bile söylenmez bilmiyorum ondan önce aktif bir beraberliğin oldumu? Bahsetmemişsin tahmin olarak yazıyorum daha önce biri veya birileri oldu ise hayatında o da biliyorsa onları sen iyi yapmıyorsun bu işi dediğinde otomatikman beni onlar ile kıyaslıyor düşüncesi hakim olacaktır kafasında biliyorsun kavgada söylenmez erkek milletine iyi yapmıyorsun sen bu işi demek ama memnun değilsen kıyaslama yapmak zorunda kalacaksın tabi yaparsan bu durumda sana ilgi duyuyorsa ve seviyorsa ister istemez bir soğuma olacaktır tabi senin eskiden aktif bir beraberliğin varsa
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu kadar uzun süre konuştuğun halde sırf kendi istediği şekilde davranıp yapıyorsa. Bırak gururu kırılsın. seks çift kişilik bir ilişkidir ve iki tarafında tatmin olması lazım. Terslediysen umarım anlar. Ama o öküzün önde gidenidir. Anlamaz
00 Yorumla
+1 yılUygun bir dille söylemekte asla bir sakınca görmüyorum ben. Bazı insanlara ne kadar söylerseniz söyleyin bencildir ve kendi işini bitirip kenara çekilme taraftarıdır ki ben böylelerine öküz diyorum net.. O sebeple o sizi kırmaktan çekinmiyorsa siz de çekinmeyin.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki doğru olanı yaptın.
Yalan söyleyerek de kandırmış olacaktın.
Aga, kim olursa olsun, bir sorun varsa söyleyin. Bir problem varsa söyleyin.
söylemek yetmiyorsa tersleyin, kafasına vura vura söyleyin, bağıra bağıra.
Anlayana kadar.
Anlasın ki ona göre adımlar atılsın.
Anlıyorum dediğinde yönlendir, bir şeyler yapmaya çabalasın.
Ben, eğer yetersizsem, bunun farkında değilsem, bunun söylenilmesini isterim ki ona göre hareket edeyim.
cut.10 Yorumla En büyük hatalardan biri
Erkekler hep kendini düşünüyor
Karşı tarafın orgazm olmuş olmamış
Umurlarında değil bana göre
En az 20 30 dk ön sevişme elleme
Sürtme emme yalama derken
20 30 dkda güzel bir seks yapılır 🙈
Parnerini mutlu et ki oda seni mutlu etsin 😎00 Yorumla
+1 yılkanka o seni üzerken bunları düşünmüyor sen neden ona haklı olduğun bir konuda sert çıkarken acaba gururu kırılmış mıdır üzülmüş müdür diye düşünüyorsun ki bırak ne bok yerse yesin ayrıl gitsin bencil insanlardan hayır gelmez.
20 YorumlaKimse kusura bakmasın dünyaya dert çekmeye gelmedim... kimseninde eşeği değilim...çık üstüme işini hallet sonra dön kıçını uyu... ne lan bu metrobüsmü inince arkana bakmıyosun... Az bile yapmışsınız
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTerslemek değil kimsenin ki uyarmışsınsın yeterince.. söylemişsin.. saygısı olan erkek bunu dikkate alır ve ona göre davranır.. sallamıyorsa seni açıkcası kırılmasında abes yani
10 Yorumla
+1 yılBen ilk önce partnerimi boşaltırım hattâ söylüyorum boşaldinmi diye sonrasında hızlanıp kendim boşalıyorum doğrusu bu yatakta iletişim şart
20 Yorumla
+1 yıl5 yıldır çok iyi dayanmışsin,,, seks iki kişiliktir, sadece kendine odaklı ve senin ihtiyaçlarını düşünmeyen bir bencilce bu kadar sabretmen bir lütuftur aslında
00 Yorumla
+1 yılTers yapınca kendini çekebilir gururu kırılabilir ama başka yolu da yok gibi o kadar konuşmanıza rağmen değişmiyorsa bu sorunla acı şekilde yüzleşmesi gerekiyor
00 YorumlaÖnsevişmeye değer verene kadar, senin zevkini de düşünene kadar, direkt girmeye odaklanmasına izin verme, karşı koy sert yap, beni düşünüyosun falan de,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Evlimisin yoksa sevgilin mi sevgilinse ayrıl diycem değilse yalatir ona sende soğuk davran ya istediğini yapar ya da 31 ceksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamam onu aldatamazsın ama kendi kendini tatmin edebilirsin o boşaldıktan sonra sen de yanında kendi kendini tatmin et
02 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılTekrar tekraar söylediysen sert çıkmanda bi mahsur yok. Aldatacağına onunla konuşuyorsun, senin yapabileceğin bir şey yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. en iyisini yapmışsın yatakta saygısızlık en nefret ettigim seydir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söylediğin halde birşeyleri değiştirmek için çabalamıyorsa.. gönder gitsin..
00 Yorumla
+1 yılBilemem kızın teki ile bi olay yaşamıştım ne güldüm ya
00 Yorumla
+1 yıldediğin duruma göre haklısın seni tamamlamalı tamamlamadığı sürece yapma yola gelecektir
00 YorumlaUmursamıyorsa iyi yapmışsın bir şekilde anlaması lazım
00 Yorumlasekste kendini düşünen erkekten bi cacık olmaz kankam koy tekmeyi gitsin
00 YorumlaBende yakın zamanda dedim acayip taktı ve sucu benım üzerime attı senden kaynaklı diye şaştım kaldım😂
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı bu kadar dar ve seksi olursan ne yapsın 😊
5 sene ise iyi dayanmışsın.
O kadar bencil olmalı00 YorumlaSekste yetersiz olan partnere soylemelisiniz. ki sekte tek taraf zevk alip bikmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne öyle yaa sanki bi arkadaşa kalıp çıkıcam der gıbı ön sevişmesiz duygusuz seks mi olur çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksi doğru şekilde yapamayan birisiyle hep eksik kalmak bu doğru değil eğitemedinse söyle çözüm olmazsa ayrılık sesksin en inceliğini yaşaman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım aldatmandan iyidir kırılması ne zamana kadar böyle dayanacaksın
10 Yorumla
+1 yılUzun ön sevişme olmadan yapılan seks seks değildir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Biraz kendi haline bırakıp hem kendini dinlesen aynı zamanda ona da sensizliği yaşatsan biraz daha iyi olmaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek partner alabilirsiniz tabi once alistirman lazim
00 Yorumla
+1 yılBir film var monamour bunu izleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ileride kocana nasil aciklayacagini düsnmelisin.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yine konuyu aç ve bencilce hareket ediyorsun beni hiç düşünmüyorsun de ama yüz yüze söyle
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve kibar bi dille daha iyi olmasını beklediğini söylersen yanlış olmaz çat diye yüzünede kötüsün denilmez adam senden soğur
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden iyi düşün derim bir ömür pompa olmadan bir hayat geçer mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Özlettirince de mi aynı durum?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzlettiremiyorum ki haftada 3-4 ..
Soran+1 yılEvet çünkü bi türlü tatmin olamadığım için dayanamıyorum. Bu sefer biraz uzak kalayım akıllansın diyorum ama yapamıyorum
+1 yılAçık sözlü karsı cinsimi cok seviyorum
00 YorumlaKabaca bir tabir olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir doktora görünmekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin suyu cıkmış. yollari ayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Haklısın. Ön sevişme çok önemli yağtıgı yanlış
10 Yorumla
+1 yılBırak kırılsın gururu tabi eğer gurur varsa onda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bencil biri ile çok zor olur insanı sitrese sokar
00 YorumlaEvli misin sevgilimi ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürümez bitirmek en doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin mi sevgilin mi bu
00 Yorumla
+1 yılSoyledigin kişiyi vur daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlimisin ya da niyetin var mı
00 Yorumla
+1 yılo zaman yapmayacaksın istediğinde bu kadar basit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhakettiğini demişsin
00 Yorumla
+1 yılSöyle böyle gitmez sonu gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne tepki verdi
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişey demedi mesaj attım yüz yüze söylemedim çünkü bıktım söylemekten
Cevap sahibi+1 yılYani cevap bile vermedi mi
Soran+1 yılŞimdi cevap verdi beni suçluyo ondan sıkılmışım artık sevmiyo muşum o yüzden böyle oluyormuş hiç tartışmadım bende ne hali varsa görsün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne