Bana oral yaparken nasıl yaptı bilmiyorum hayvan morartmış şu an çok acıyor hangi kremi sürmeliyim antibiyotik sürsem mi? Ne yapacağımı şaşırdım. Ne iyi gelir morluğa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. nasıl becerdi acaba onu merak ediyorum o kadar sert ilişkiye girdim o kadar sert bir şekilde oral yaptım dişledim vajinayı ancak hiç birinde morluk olmadı garip
011 Yorumla
Soran+1 yılİnan hiç bilmiyorum tamam çok fazla oral yaptı ben kendimden geçtim baya o an çok hatırlamıyorum ne yaptı dişledi o da galiba çünkü ısırık da var ama sol dudak içi morarık kızarıklığı tahrişi zaten hiç söylemiyorum bile. Partnerlerin napıyordu sonrasında merhem falan sürüyolar mıydı
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkür ederim buz aklıma gelmemişti iyi ki cevapladınız teşekkür ederim
Soran+1 yılBen de sert seviyorum ama bu çok fazlaydı psikopat olduğunu bilmiyodum onun ama yarın öbür gün mememi de morartır emin oldum buna
Soran+1 yılBoynumdan çok zevk alıyorum ama engellemeye çalışıcam böyle olmaz yani soyunukken aniden odaya annem dalsa her şey anlaşılır. Vücuduma da dikkat etmem gerekicek ama umarım sevgilim morartmadan da zevk alabilir
- +1 yıl
vakumlayacağına nazik dokunuşlar yapsın bi sefer partnerim benim boynumu emmişti benim emmem gerekirken o emmişti ne yapıyorsun neerken çok fazla hoşuma gidiyor falan diyince eve gittim annem kapıda umut boynuna ne oldu falan bilmiyorum ne olmuş falan derken aynadan baktım he ya bu salak arkadaşlarım netten gördükleri akımı denedik gerçektende oluyormuş dedim öyle yırttım aman dikkat et şimdi anlamıştır ama annen anlayabilir durumu
Soran+1 yılKıza bak ya vay be ama sana da zevk vermiştir yalnız iyi yırtmışsın annene karşı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kendi haline bırak bir kaç gün sonra kendine gelir...
basit krem kullan... şöyle besleyici ve yumuşatıcı özelliği olan...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ileride kocana nasl aciklayacagini düsünmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim belki kocam olucak?
Yalamamış yemiş yani adam😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle oldu da olan bana oldu 😂
Soran+1 yılTam olarak öyle daldı 😂 ilk ilişkimizdi acaba şimdi böyle desem benden soğur mu gururu incinir mi hiç bilmiyorum
Soran+1 yılCiddi biri biraz ama denerim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrası hassas buz uygula bir şey sürme
00 Yorumla
+1 yılRuj sür iyi gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Dudak çatlağına iyi gelir ya da pudra sür knka
Soran+1 yılHayır çatlak değil morluk ama pudrayı denerim sağ ol
- +1 yıl
Ricalar
Aç ayı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk aldın mı bari?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok aldım ama sonrasında o morluğun oluşacağını bilmiyordum seks esnasında anlamadım yani
Cevap sahibi+1 yılBuz koy geçer mi bilmem ama zamanla geçer bir süre elletme :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOO işin zor
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa seks yaptık onda da böyle oldu uyarsam çok mu bozulur
Cevap sahibi+1 yılBence uyar yoksa yakında olacaklar vahim :D
Soran+1 yılÖyle yapıcam bide ısırdın mı diye sorucam çünkü ısırılmış gibi
Cevap sahibi+1 yılyoksa morarmaz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk aldin mi
07 Yorumla
Soran+1 yılÇoook ama morarcağını hiç düşünmemiştim ben de kendimi kaybettim inlemekten
Cevap sahibi+1 yılbana da yalatsana 10bin verim
Soran+1 yılYuh 10 bine çok iyi bi eskort tutarsın
Cevap sahibi+1 yılyok eskortunkuni nige yalim. senin gibisi lazim duusnursen ciddiyim
Soran+1 yılBenden cok memnun kalacagina eminim ama simdi sevgilimin kulağına gider aldatmiyim onu
Cevap sahibi+1 yıldene gizliden cikim mu
Soran+1 yılYok hayır teşekkür ederim yine de 💋
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım