İnan sertliği çoğu kimse başka yorumluyor hassas dokunuş doyumsuz oral içine girmeye asla acele etmemeli ki bu en son dokunuştur yeri geldiği zaman sertlik bu içine girildiği zaman olmalı bazı sertlik anlayışı kalça şaplağı meme ucu oyunu vs buradan pek açıklayamıyorum
yani bu çok yavaş bir şey diyebilirim o zaman anladım ne demek istediğini. farklı hareketleri var ve o doyuma ulaşma çok sakin ve yavaş ilerliyor. sevişme süresi uzun. ve sonunda amaç bütünleşen iki bedenin orgazm olması ve kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki ilk başta olmuyor sabır gerektiren bir şey ve bunu tutturması zor denemek gerekiyor usanmadan. ve şimdiki halimiz için söylemek gerekirse titreyerek orgazm oluyoruz.
sence sert mi yoksa slov bir ilişki mi sana seks konusunda şunu bunu yaparım deyip hiç alakasız bir deneyimmi yaşattılar senin bedenini dinleyen oldumu beden dilinle seni kim çözdü anladı ve ona göre davrandı (sen olmaz dediğin yerde duran biri sence bu işi ne kadar biliyordur ) ne kadar titresende yaşanmamışlık kalıyormu içinde yoksa titremek yeterlimi
ya bu sürekliliği olan bir tercih değil bunu ayda 2 kez vücudu arındırmak adına yapıyoruz yoksa diğer taraftan vazgeçemem azgınlık var bende de partnerimde de. öyle yani o kadar profesyonali değilim
Gerçekten çok etkileyici kim Peki sen bunun için bir yerden bir ders aldın mı yoksa sadece Okuyarak mı öğrendin ve gerçekten burada anlatılan gibi bir seks deneyimi yaşadı mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayrıntısını detayını hiç bilmediğim bişi seks ve kadın konusunda çok deneyimli biriyim ama bunu ilkkez duydum nasıl bir şey bu
sekste sertlik mi önemli senin için yoksa ruhunun ve bedeninin doyup partnerinle aynı anda organzm olmak mı
İnan sertliği çoğu kimse başka yorumluyor hassas dokunuş doyumsuz oral içine girmeye asla acele etmemeli ki bu en son dokunuştur yeri geldiği zaman sertlik bu içine girildiği zaman olmalı bazı sertlik anlayışı kalça şaplağı meme ucu oyunu vs buradan pek açıklayamıyorum
yani bu çok yavaş bir şey diyebilirim o zaman anladım ne demek istediğini. farklı hareketleri var ve o doyuma ulaşma çok sakin ve yavaş ilerliyor. sevişme süresi uzun. ve sonunda amaç bütünleşen iki bedenin orgazm olması ve kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki ilk başta olmuyor sabır gerektiren bir şey ve bunu tutturması zor denemek gerekiyor usanmadan. ve şimdiki halimiz için söylemek gerekirse titreyerek orgazm oluyoruz.
sence sert mi yoksa slov bir ilişki mi sana seks konusunda şunu bunu yaparım deyip hiç alakasız bir deneyimmi yaşattılar senin bedenini dinleyen oldumu beden dilinle seni kim çözdü anladı ve ona göre davrandı (sen olmaz dediğin yerde duran biri sence bu işi ne kadar biliyordur ) ne kadar titresende yaşanmamışlık kalıyormu içinde yoksa titremek yeterlimi
ya bu sürekliliği olan bir tercih değil bunu ayda 2 kez vücudu arındırmak adına yapıyoruz yoksa diğer taraftan vazgeçemem azgınlık var bende de partnerimde de. öyle yani o kadar profesyonali değilim
seksi izlediğin filmlere göre mi yaşanmalı diye düşünüyorsun
hayır
peki seksin gerçek yaşanması ve adı nedir
sadece boşalmayı yaşamak mı yoksalar mı var
yani bence seks tatmin olmak demek
neredeyse her seks tatminlik içeriyor dmsöyleşi yapabilirmiyiz
her masturbasyon da tatmin etmiyor. tabi yapabiliriz
gizli değilim eklermisinbeni
aski bir durum ya da sıkıntılı bişi varsa vazgeçtinse yazarmısın bekliyorum
İlk kez duydum. Nasıl oluyor bu iş
sert seks mi iyi sence
Seksin her türlüsü denemeli. Grup hariç Ben seviyorum sert ve küfür lü olanı
ilk kez duydum ben mi cok cahilim
yok türkiyede bilinmiyor zaten sitenin bilip bilmediğini test etmek adına sordum
muhtemelen site ortalamasi da dusuktur. en kisa zamanda brnde araştırcam yeni bise ogenmis olurum
Yoga seks nasıl oluyor biraz anlatır mısın
www.hurriyet.com.tr/.../adim-adim-seks-yogasi-34267907 temel fikir bu denebilir ben türkçe kaynaklardan öğrenmediğim için pek açıklayamıyorum
Gerçekten çok etkileyici kim Peki sen bunun için bir yerden bir ders aldın mı yoksa sadece Okuyarak mı öğrendin ve gerçekten burada anlatılan gibi bir seks deneyimi yaşadı mı
Yoga seks nedir? Var mı bir link falan bilgi edinebileceğimiz?
www.hurriyet.com.tr/.../adim-adim-seks-yogasi-34267907
temel olarak fikir olrak bu fakat türkçe kaynaklar oldukça kısıtlı. özel hareketleri var yani apayrı bir şey
Naked yoga ilgimi çekiyor açıkçası
O nasıl oluyor anlatır mısın
Beni tercih edebilirsin
harika bence
Super olur bayilirim
O nasıl oluyo
sert seks mi seversin
Evett karşılıklı sert
bu sert değil ve daha çok doyuma ve aynı anda organzma ulaşmak adına olan bir şey
Hımmm anladımm daha cok soft tarzı yani
arındırıcı bir şey o titreme falan daha fazla zaten fuckbudyyle falan olmaz ya aşık olman lazım ya da çok hoşlanman
Kesinlikle haklısın karşıdaki bedeni tanımalısın :-) daha uzun olur
ve tatmin olursun
o nasıl bir şeymiş?