+1 yılBen de arabada sevişmeyi merak ediyorum bu aralarda libidom aşırı yüksek nasıl rahatlarım bilmiyorum sanal seks yapacak birini bulsam rahatlarım. Arabada seks'in daha zevkli olduğundan eminim ama izlerken hissedebiliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabada seks zevkli ve heyecanlıdır. Adrenalin yüklüdür. Birçok farklı şekilde yaşanabilir. Ön sevişme, ön koltuk fantazişeri, arka koltuk fantazileri, oral, erkek araba kullanırken yapılacak oral veya handjob, arabanın kaputu, kasası veya suv ya da station arabada yaşanabilen bagaj fantazileri gibi birçok seçenek vardır. Yaşamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılDar alan olduğu için biraz zorluyor, ancak araçta yapılması sadece mekan farklılığı değil, aynı zamanda yakalanma korkusu d yaratıyor, ve işte o zaman alınan haz katlanıyor,,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılVücut adrenalin salgılar yani evet
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabada opusmuslugum ve sakso cekmisligim var. cok zevkliydi
1810 Yorumla- +1 yıl
ağzına boşaldı mı bari.
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre evet agzima bosaldi
- +1 yıl
Gel bide ben ağzına boşaliyim. Bizimde canımız çekti 😅
- +1 yıl
- +1 yıl
İşte idealimdeki kadın :)
- +1 yıl
@blackrose6134 hayalindeki kadının ağzına boşalıyorlar 😆😆 sen sev başkası sksin iyi beee
- +1 yıl
@İzmirdenemre bunun cevabını sana özel den veririm burdan yazmayayım
+1 yılHiç denemedim daha önce ama ben o daracık yerde rahat edebileceğimi düşünmüyorum.
Pozisyon zenginliğini, üstte olmayı severim. Arabada en fazla 2-3 pozisyon yapılabilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Dar alan olduğu için çok terleme oluyor hemde daha yorucu oluyor ve koltuklarda spermin beyaz lekeleri oluyor çıkmıyorda leke
00 Yorumla
+1 yılAraba değilde
Mesela otelin havuzunda gece vakti herkes balkonunda otururken karanlıkta partnerimle çırılçıplak girmek00 Yorumla
+1 yılminyon bir kızsa sevişilir öteki türlü rahat olmaz bizim için fark etmezde kilolu vs bir bayan araçta rahat pozisyon alamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Hani bulsam birini affetmem arabada sevişmek hayalim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Spontane gelişen bir yakınlaşmada arabada yaptığımız oldu. Çok güzeldi. Tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılArabada eğer anal yapacaksanız vajinanın vitese sürtebileceği şekilde yapın anlarsınız o zaman
10 Yorumla
+1 yılArabada sevişmek fantazi olarak belki güzel olabilir ama zevk alacağını zannetmiyorum. Dar alanda imkanlar kısıtlı pozisyonlar kısıtlı.
00 Yorumla
+1 yıldimi bende merak ediyorumm
108 Yorumla- +1 yıl
gel arabam var deneyelim bunu
- +1 yıl
boşver kanka.. bu kızlar anca yazarlar. gel desen gelmezler.. bizim türkiye kızları böyle
- +1 yıl
neyseki türk deilim ama yinede gel desen gelmem anca yazarim demekki sadece turk kizlari oyle deilmiş
- +1 yıl
türkiye kızları böyle dedim. sende türkiyede olduğun için sende böylesin. buranın havasından mıdır bilinmez. :D türkiyede yaşayan sadece türkler yok türkiyede bir sürü etnik grup var. kürt, türk, çerkez, laz, zaza, bir sürü halk var türkiyede yaşayan.. seninde anan türkdür baban yabancıdır
- +1 yıl
Türkiyede yasamiyorum türk deilim annem babam da turk değil 😀 Siz sadece genelleme yapiyosunuz turk kizlarina turk dir oyedir boyledir ne alaka yorumlara bakarsan zaten baya cesaretli kizlar var her insan kendi karakteriyle farklidiir türk o bu olduugu icin haa bu türkmu bu kesin oyledir dememelisin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yatak gibi rahat olmaz Ama orada da farklı bir heyecan var açık alan görülme ihtimali
00 Yorumla Geniş araçta daha rahat oluyor. Ayrıca evet çok zevkli.
00 Yorumla
+1 yıltemizlik ortamı olmayan yerde ben sevişmem. titiz adamım ben. ayrıca araba özgürlük kısıtlayıcı
01 Yorumla- +1 yıl
sevgilim değilsin. olasaydın yelar emer defalarca rahatlatırdım. sevgiline git yalasın
denedim ve zor oluyor ama sakso çekmesi keyifli ve en rahatı bence..
00 Yorumlafantezi açısından denenebilir ama alan rahat değil pozisyonlar sıkıntılı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan lı dar alan olduğu için biraz zor ve pozisyon olarak daha az seçenek olsa da zevkli bence
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuyor. Sakın mahalle aralarında yapmayın arabayı başınıza yıkarlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok zevkli. Bir çok defa yaptık. Yaptığım kızlar ev olmasına rağmen arabada yapalım dediler.
00 YorumlaNe dar alanı yahu yumuşak koltukta zıplata zıplata bundan güzel başka zevk mi olur :D
00 Yorumla
+1 yılDenemedim ama zevklidir çünkü hem alan dar hem isteklisin o ateşle...
10 YorumlaBende merak ediyorum ya iş bittikten sonra araba sürmek falan😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu zevkli yapan görulme yakalanma riski ve buda eXtra zevk katıyor. Yasak olanı yapmanın verdiği haz gibi düşünebilirsin. Eve evet oldukça zevkli...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok zevkli oluyor dar olmasi temasi arttiriyor
172 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Zevli ortatama ve arabaya bagli bibkeresinde polis amcalara yakalandim 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç göründüğü gibi değil zor. Ben araç kullanırken oral yaptırdım ama çokta rahat bişey değil...
00 Yorumla
+1 yılGebze Ballıkayalar tabiat ormanı gibi alanlarda arabada sevişmek mükemmel ötesi haftada en az 1 kez yapılmasını tavsiye ediyorum. seks hayatınıza resmen yeni haz ve heyecanlar katıyor diyebilirim.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZıplatmak cok zevkli kadının kucakta zıplaması paha bicilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor ama zevkli hava kararmış olmalı ya da ormanlık alan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSexting dene
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. anlatarak tarif edilecek bir duygu değil illaki yaşanması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenemwdim merak ediorum ama
91 Yorumla- +1 yıl
Mercedesde sevişmeyi tercih edersen yaz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaptım 3 kez hemde yol kenarında camları güneşlikle kapattım çok zevkli
00 Yorumla
+1 yılArabada zor oluyor onu tavsiye etmem ama öpüşmek olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet... özellikle elleşmek😉😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bana uzak mısın aceba 🤔😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAraba dar ama doggy pozisyonu fena oluyo
00 Yorumla
+1 yılYakalanma korkusu ile olunca evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. araba cok dar ve rahatsız edici
00 YorumlaErkeklerin çoğu bunun için alıyor araba 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel
111 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi yaptın mı hiç
Arabada ormanda çok zevkli ve heyecanlı 🙈
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet zevkli.. dene bence 😇
00 YorumlaDenemedim ama merak etmedim değil
00 YorumlaBence ev daha zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılArabam olmadı hiç fakirim ben 😂
00 Yorumla Bence değil Çünkü vites kolu batıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılZevkli ama zor oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevkli
40 Yorumla araba var da denemedik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk tecrübem arabada oldu
00 Yorumla
+1 yılTavsiye ederim ufaklık
00 YorumlaZevkli dışarda olduğu için heyecanlı
00 Yorumla
+1 yılAbazalar evet, tecrübeliler hayır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı dar ama çokta zevkli
00 Yorumla çok rahat değil doğada olmlı
00 YorumlaDenemediysen tavsiye ederim
10 Yorumlalütfen korunun
bu zekalar üremeesin10 YorumlaDenedim cok guzel. Arabam var istersen
01 Yorumla
+1 yılDenemedim ama tecrübe etmek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSüper heycanlı
00 Yorumla Anlatsam varya İnan yaşamadan orgazm olursun
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat