+1 yıltakıldığım bir kızın itaatkar köle olma fantezisi varmış. Ama keşke bunu beni sevişirken beni dövmeye başlamadan önce söyleseydi :D bir anda dayak yemeye başladım ilginçti
01 Yorumla- +1 yıl
Aafgsfgdd ay iyi güldüm
En İyi Cevaplar
Sevgilimle büyük adaya gitmiştik yukarıda bir yerde mola verdik o sırada birden öpüşmeye sevişmeye başladık sonra bir dakka olmadan ben İstemiyorum yapamam dedi çekti gitti hala da aklıma geldikçe kendi kendime gülerim anlam veremedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılSaçma değil de komik var.
Banyoda kucağımda sevişirken ayağım kaydı az kalsın düşüyorduk. Tabi o sırada ben tutunmak için ellerimi duvara dayayınca kız kucağımdan kaydı ve hızlı bir giriş oldu. Kızın çok canı yanmıştı, ben de kırıldı diye çok korkmuştum. Hala yarı yolda bırakmadı sağ olsun :D10 Yorumlakucakğımdayken baya korkuyordu masaya yatırmıstım bi kaç kere hızlı gel gitle masa kırıldı kızın kafası yere vurdu
12 Yorumla- +1 yıl
Asffssdf iyi mi şu an kız
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızla sevişecez diye tatile gittik, kızı otelde bırakıp başkasına gittim🥴
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bi öküz türüsün
+1 yılSevgilimle alelacele ayaküstü yaptığımız sevişme. Git çik 2 daka falan sürmüştü. Aceden ve ortamdan dolayi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisedeyiz yer yok parkta oral yaptırırken bı amca gordu kovaladı bı tarftan donu bı tarftan kac olmustu
08 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinmiydi bu kız
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
O kıza ne oldu sonra kanka. Evli mi şu an?
Ve sen şu an ne haldesin 😅
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre o evlı ben sap olarak hayatımıza devam edıyoz
- +1 yıl
Yaşlarıniz kaç şimdi. Ve ozaman kaça gidiyordunuz
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre ozaman lıse ıkıdeydık sımdı 32 ozamnda 16 falan
- +1 yıl
Aynı yastasiniz anladım aynı sınıf
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre aynı sınıf evet
genç lik anılarım da ormanda olsun diye diretmistim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayan patronumla iş yerinin wc sinde seviştik ben 26 o 50 off ateşliydi
01 Yorumla- +1 yıl
Oha ve nasıl cesaret ettin. Ya işimden olursam ya kadın istemezse diye düşünmedim mi? Yoksa hareketlerinden anlamış mıydın onunda istediğini? Tuvalete nasıl davet ettin. Tuvalet bay bayan ayrı değil miydi
+1 yılEvet olmuştu araba sürmeyi öğretmeye gitmiştim ama kız sevgilim değil arkadaşımdı bi anda öğrenmekten vazgeçip hadi sevişelim dedi şok oldum o kızdan hiç beklemezdim kısa süreli sevişme oldu
00 Yorumla
+1 yılSahilde kayaliklar arasinda aniden gelisen ama herkesin gorebilecegi bir yerde baslamakti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılVar oral yapıldığında kendimi tutamayıp partnerimin yüzüne ağzına bosaltmistim
10 Yorumla En saçma olanı bir kadına evet dedim ve çok pisti birde spontane oluştu zor kaçtım elinden binpisman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMisyoner pozisyonda partnerin yüzüne damlayan bir damla ter sonrası kankalara boğulduk. Hayır bu neden bu kadar komikti bizde bilmiyoruz ama güle güle seksi bıraktık. 😂😂
00 Yorumlaişe giderken bi bayanla tanışıp sabahın köründe apart ayarlamaya çalışıp onunla birlikte olmuştum tabi işyerinde bi yalan uydurmak zorunda kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyim magazasinda üst katta bir kadın personelle sevistim benim 2 4 cm görünce numarasını verdi hemen 😅
00 Yorumla
+1 yılAvm de giyinme kabininde galiba disardakilerde sira bekliyorlardi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnezaket seni nezaket kuralları çerçevesinde uyarıyorum fotoyu kaldır kötü oluyorum yoksa
00 YorumlaSevişmekle ilgili bir anım yok.
10 YorumlaVirtsne var ama anlatilms
00 Yorumla
+1 yılBeraber yapalım yenisini o totonla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılHep profesyonel gibiydim 🤦🏻
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hic sacmalamadim
00 Yorumla
+1 yılHayır yok
00 Yorumla
+1 yılKömürlük de☺️
00 YorumlaOlmadı ki kank
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bi an benim için imkansiz birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaynana :(
00 Yorumla