😂😂 https://m.youtube.com/watch?v=_mA6D72Iykg
Seks nasıl eğlenceli hale getirilir?
😂😂 https://m.youtube.com/watch?v=_mA6D72Iykg

Mesela sabah ilk uyandığında vajinasını yalarım direkt deli ederim o halde inliyerek boşaltmak isterim. Sonra kostüm giyeriz mesela. Doktor hemşire oluruz. Vs vs roller olur. Kaybedenin kazanananın dediğini yaptığı sekse yönelik bir oyun olabilir. Mesela kadının haberi olucak fantezisine göre zorla yapıyormuş gibi yapılabilir. kelepçe kırbaç gibi. Ellerini bağlayıp halsiz düşene kadar yalayabilirim. Sonra banyoda habersizken çıplak yanına girip aniden sevişmeye başlanabilir. 69 yapıp ilk bosalanin kaybettiği bir oyun olabilir. En seksi kim inler tarzı bı yarışma olabilir. Aklıma gelen bunlar daha önce seks yapmadım partner bulunca deniyecem 😂
1 soru içinde 4 soru soruyorsun 😂. Yani hiç seks yapmadım. İlişkiye gireceğim kişiyi tanıdığım kadariyla nelerden hoşlanırsa onları yaparım. Mesela doğruluk cesaretlik oynarım
😂
Seks esnasında ne eğlencesi ya hiç düşünmem oyun falan 😂
Geldim baklavam 😂😂😂
Ne düşünürsün 😳
Ama aslında sırlar yayılmak içindir 😂
Bilemiyorum tecrube lazim
Pekmez sen nerelerdesin 😊
Hmm neyse geldin 😁
Pekmezcim insan bir haber verir 😂
Sorun yok 😊
🌺
Ricalar🤓
Cevap
38Cevap
Eşim ne isterse onu yaparım efendim.. Ama arada bir fatmaaaağğğ deyip üstüne atlamak iyi olur 🤣🤣🤣
Servetttt🤣
Karşımdaki insanı keşfetmeyi ve onun hoşuna giden şeyleri yapmayı severim. ya da gözlemleyerek, konuşarak onu öğrenmeye çalışırım. 😇
😂
İstesin yeter, her türlü eğlenceli hale getirmek benim işim 😃😎
Karşındaki kisinin zevk noktalarıni bildiginde eğlenceli hale getirmesi zor olmaz bence. Benim için ön sevişmenin uzun tutulması ve oral seks vazgeçilmezdir. Yalayıp yalayıp sokmamak ve daha da kudurtmak ve sok diye inletmek bence aşırı eğlence katar. Karşı taraf için de geçerli elbette memelerini sürüp yalatıp kaçırsa bana surtunse ama vermese işimi zorlaştıracak hamleler yapsa büyük keyif alırım... 😂😂
özellikle role playin veya lick games çok güzel oluyor
Göz bandı kelepçe sürpriz kıyafetler ama bunu çok sevdim Lovense tavsiye ediyorum
İpler tamamen erkekte fakat keyfini süren kadın muhteşem icat
Anın tadını çıkarırım :) hiç fark etmıyor :D
Ellerine geçse 18 falan dinlemezler ama sktr et ciddi dahii alma
Takmadım zaten 😂
Bence seks oyun değildir yani eğlenceden çok haz almak ve tatmin olmak önemlidir. Bunlarda dokunuşlar sözler filan olabilir.
Daha erken yav, değil mi? 😅 yav nasıl eğlenceli olur, herşey serbest işte harala gürele heleloy🤗🎉
hayır yani anlatırım ama işte, o zor 😅
Bence konuşarak gülerek bunu yapıyorsam en Nirvana seviyesi bu
Çiftlerin ortak haz aldığı fantezilet yaşanarak genelde bunlar yasak şeylettdir
Ilk başta köşe kapmaca ve körebe oynanır daha sonra yerden yüksek ve uzun eşek ile son verilir
seks oyunlarılar daha eğlenceli bir hale gelir, zaten keyiflidir...
ben yatakta jartiyer file çorap kolejli kız kostümü tarzı şeylerden fena halde etkilemiyorum
Yasaklar ve farklı şeyler denemek zevki artırır diyorlar. Hatunum olursa bakalım 😂
Ben yapıyorsam eğlenceli olmaması imkansız 😈😌
Fazla iddalı
Basacan girbaci hoyratça 😅
Dedim bak s😂😂😂
☺️
Buluruz 😂
Arayan belasını da bulur başka şeyide😂
Çoğu sınırı kaldırıp renk katarak.
😉🙃
Rol playing yapılabilir. Bir senaryo oynanabilir.
Küveti buzla dolduralım buzlu badem sokalım
Srksin zaten kendisi eğlencelidir
Çikolata bal krema desem yeterli olur bence
Söylemiceeeeeeem hıh 😅😅
Hiç yapmadım. Bilemeceğim
Bilmem hiç bir fikrim yok bu konuda
Her sekilde eglenceli bence
Yaş gereği doyum noktasına ulaşmışsın sanırım
Arkadan sobeliyorum, sayilir mi
Sence nasıl eğlenceli hale gelir anlatsana?
Sıradan olmamalı ve değişik fantaziler yapılmalı
Orasına bal döküp yalayarak
Nutella çilek kiraz
Oyun havası açarak
Yaşayan bilir
kelepçe artı kırbaç :)
A m emmek
acemiyim bu işte
taktik maktik yok bam bam DMNCWJCJSMCNSNNS
Cilveleserek
Utangaç ilk
18-19 yaşındasın düşündüğünüz şeylere bak yazik.
Acele yok kesinlikle
Pandik atarım 🤣