Sorum erkeklere. Regl olmasam bile ben sürekli ped kullanan biriyim. Biz kızlar olarak çoğunlukla ped kullanıyoruz. Ani gelişen olay çerçevesinde sevişme derken olay seks yapmaya geliyor. Bazen tahmin etmediğin bir şekilde de gelişebiliyor olaylar. Ve biz böyle durumla karşılaşınca altımızdaki iç çamaşırımızdaki pedi siz erkeklerden elimizden geldiğince göstermemeye saklamaya çalışıyoruz. Çok tedirgin oluyoruz. Şayet ben sevgilime yakalanacağım görecek diye çok endişeleniyorum. Yanına gitmeden önce çıkarmak zorunda kalıyorum. Olay seks yapmaya kadar geldiğinde kansız iç çamaşırımızda ped görseniz bu sizi seksten veya biz kızlardan tiksinmenize veya uzaklaşmanıza sebep olur mu?
İç çamaşırımızda (Kansız) ped görmeniz sizleri seksten soğutur mu?
Yani ben bunu anca esimde gorurum ve esim de siz gibi regl olmadigi donemde de takiyorsa ben bunu zaten zamanla bir sure sonra illa ki anlarim, anlamayi gec kari koca olmusuz bunda ne var ki saklanacak hani ayip degil yanlis bir sey degil gayet normal siradan bir sey ama diyelim boyle bir sey onemsiz ve siradan bir sey oldugu icin de soylemediyse (zaten durduk yere kim neden boyle bir seyi anlatsin dogal olarak) ve ben bunu gorsem, ne tiksinirim ne bir seyden sogutur, hic bir seycik de olmaz. Hem esim o benim ya, insan esinden sogur mu, sogursan zaten git bosan o evlilik olmaz o sekilde, evlilikten sayilmaz...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bilmiyoruz sizler ne düşünür. Çoğu kız günlük ped kullanır ama çoğu erkek kızların iç çamaşırında ped görmemiştir çok nadirdir gören de varsa. Bizler genel olarak saklıyoruz göstermiyoruz sizlere.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani ben ne pedli ne pedsiz gordum. Yani ped tabi daha once gorduk kullanilmis da gordum tuvallete orda burda kizlarin kullandigi ve cope attigi apacik ortada oldugu. Bunu demiyom, hani ic camasirini cikarip canli direk orda o an gormedim, zaten ne sevgilim ne bir seyim oldu, esimle anca dedigim gibi. Yani eger normal bir kizsaniz tabi saklayin ozele girmis oluyor sonucta ama eger evliyseniz de sanki sir saklar gibi esinizden saklamayin, gorecek diye odunuz kopmasin, hani bu belki onu suphelendirir acaba bu neden boyle davraniyor ne oldu bir sey mi gizliyor gibisinden, mumkun yani. Esinse iyisin rahat ol ama obur turlu saklayin nasil sakliyorsaniz ozeliniz sonucta, sanki durduk yere millete "benim ic camasirim da ped var. Regl degilim hala ped takiyorum" falan diyerekten dolasin diyen mi var...
Soran
+1 yıl
Anladım. O resmi görsel olsun soru ile alakalı olsun diye koymuştum. Yoksa dediğiniz şeyi ilan etme gibi bir düşünce aklımdan bile geçmemişti.
Cevap sahibi
+1 yıl
Bende onu oyle ornek olarak, mesela diye yazmistim
saçma sapan cahil insan bundan olumsuz etkilenir. ped iç çamaşırı gibi kadınların kullanması gereken bir şey. bazısı pedlerdeki kmyasaldan olumsuz etkilendiği için penye bez koyar. bunlar gayet doğal. bunu bilmeyen anlamayan erkek zaten gerzeğin tekidir böylesi adamla sevgili olunmaz.
sevgili olacağınız adam için kriteriniz kas gücü değil akıl gücü bilgisi olsun.
rahimdeki atılan spermi kapmaya yarayan doku kan yolu ile atılıyor. o kokuyu doku yapıyor. sarımsak soğan da pis kokuyor ama tiksinmeden iyiyoruz. pis değil çünkü
aslınde mesele koku değil insanlarda. insanlarda yanlış bir inanış oluşmuş. pis adlediyorlar. halbuki en temiz hijyenik yer orası. orada cenin büyüyor. hijyenik olmasa pis olsa cenin büyümez.
onu kokusu ila kabullenen insan tiksinmez. kabullenmeme ve pis adletmek insanda tiksinti oluşturur
yıllarca kadının bu durumu pis isimlendirilmiş kadın kirli tanıtılmış. işin kötüsü buna kadınlar da inanmış. bu tiksinme işte bu yanlış tanıtımdan kaynaklı.
Ne alaka bence saçmalıyorsun ya da benmi yanlış düşünüyorum ay sekse gmise bukadar yakınsak ben tiksinemem yani bu tiksinilecek bişey değil sen busun böylesin bunu saklamaya da gerek yok bence