Sekste olmazsa olmazın olan fantazin nedir
Hangi fantaziye karşı doyumsuzsun?
Hangi fantaziye karşı doyumsuzsun?
Ençok sevdiğim sekste 2 şey var.
Sekste ilk 10 dk 4 tene pozisyon değiştirip zevkin en uç noktasını yakalayıp bu zevki kadınımla beraber yaşamak.
Sonra ise benim kadının nefesini kesecek 2 pozisyonum var
Onlarla kadının doyuma ulaşırken nefesinin kesilmesini zevkten heryerı sıkım bağıra bağıra inlemesine görmek ve izlemek 2 ci aşamadaki zevkim.
Son aşamada ise
Kadın bitirmemi istediğinde
Boşalmak istediğimde yaptığım baskıdan isyana çalan ama mutluluk sözlerini duymak en büyük fantezim.
Uzun zamandır konuşamadık şükran
İyi bayramlar dilerim.
Ben arabada sevişme konusunda doyumsuzum diyebilirim. Ben araba kullankrken prtnerimin oral yapmasından tut, ön koltuk fantazileri, arka koltuk fantazileri, bulunduğumuz yer ve şartlara bağlı olarak ön kaput üzeri, station veya suv bir arabaya biniyorsam arka bagaj fantazileri, özellikle 2013 öncesi nissn x trail gibi tavanı tamamen açılan bir arabada arka koltukta cam tavandan dışarı çıkıp seks yapmak gibi birçok şeyi yaşarım, yaşamaktan büyük zevk alırım.
Swinger seks eş değişimi fantezini merak ediyorum çünkü evlilik bir süreden sonra monotonlasiyor bundan kurtulmak içinde değişik tatlar aramak başka bir çiftle birlikte olmak ilskiye çok iyi gelebilir hem sınırları kaldırmak insana zevk ve heyecan verir.
Cevap
32Cevap
Bağlama fantezisine doyamıyorum :)
Elleri, ayakları, ağzı ve gözleri bağlayıp onu heyecanlandırmak, meraklandırmak ve yeri geldiği zaman korkutmak hoşuma gidiyor :)
İyice kıvama getırıp satlerce bagırta bagırta hızlı derin ard arda en az uc kere ucurmak patnerımı
Külotluçorap ile doggy yapmak tek hayalim diyebilirim.
ben göğüsleri emmeye doyamıyorum. saatlerce emebilirim
Ben fantazi sohbeti ederlen sınırsız olmayı severim
Uzun uzun emücüklemek ve biraz sert davranarak vücutta imza izleri bırakmak
Evet oral sekste ne yapmaya ne yapılmasına doymuyorum. Ya sen
Oral yapmayi severim olmasa olmazim partnerim zevk aldikca zevk alirim
benim olanı baska erkekle hayal etmek. sevgilimle bunu cok yapardık ikimizde uçardık resmen.
Sevgilim got delıgını yalamak vajınasını yalamak ve onun zevk suyunu ıcmek
Söylersem süprizi kalmaz..
oral seks olmazsa olmazımdır
Bu aralar en büyük fantezim masaj sanırım :D
Oral vazgeçilmez birde sert seks
Utanırım söyleyemem 🙃😊
Oral bence doymak bilmez insan
69 ve ayakta kucaklamak
Sert olsun vücut da iz bıraksın
Büyük de olsun mu ;)
yağlı vücut fantezisi
Anal fantezisi sürtünmek bile deli ediyor beni