Bi gün sınıftayız, sadece üç kişiyiz; Ben, arkadaşım, sevgilisi. Neyse hava sıcak, dışarı cayır cayır yanıyor. Çocuk dedi ki “Nur kalk, biz özel bir şey konuşacağız.” Ben de inat ettim falan bir iki dakika geçti. Çocuk bu sefer beni dondurma almaya yolladı. Dondurmaları aldım, sınıfa geldim ama gelmez olaydım. Bu ş*refsiz benim kankam’ı ayaküstü yiyor.😱Beni görünce hemen kendilerini düzelttiler.
Not:Allah’tan çocuğa 5 magnum kitledim😁
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşler çoğalsın artık🙏
Hiç birini uygunsuz hâlde bastınız mı? Ya da basıldınız mı?
İyiymiş arada magnum karşılığı göz kulak ol rahat yiyişsinler. Hatta sizin ev falan rahat bir ortam ayarlayabilirsen daha pahalı şeyler kitle 😀 Yani yakaladım epey ya annemle babamı defalarca yakaladım. Etraftan da oldu, iş arkadaşlarından da oldu. Birini anlatayım birgün dersanedeyim akşam da ders var 1 tane. Babam telefon açtı ne yapıyorsun falan ben de dershane bitti akşam 1 ders var eve geliyorum gelme gelme heyecanlı şekilde şaşırdım biraz ama geldim eve çünkü kitap defter evde ve ne yapacağım akşama kadar. Eve geldim kimse yok sandım salonda tv seyrediyorum bir ses geldi çamaşır makinesi çalışıyır sandım yatak odası banyo koridorunda mskine kapı kıytarık kapıyı azıcıkktirdim kapı gıcırdıyordu eski evdeyken annemle babam şapıyorlar ve annem hemrn farketti. Benim odaya da gavöu falan sermişler annem geldi konuyu değiştiriyor.
8 yaşlarında falandım galiba benden 2- 3 yaş büyük bir komşu kızı vardı bi gün bizde kaldı sonra gece baktım beni yatağına çağırdı gittim öpmeye başladı beni falan derken annem içeri girdi ikimizde yorganın altında kıpırmadan durduk sonra annem bir şey alıp çıktı sonra korkudan geri yatağıma gittim. 8 yaşındaykende basılmazsın jsıdısjd
Bende lisedeyken galiba lise 1 kızların soyunma odası boştu orada kız arkadaşım la öpüşürken başka bir kıza yakalanmıştık ohaaa demişti kız biz de hemen toparlandık sonra ben çıktım ordan bu arada öpüştüğüm kız la hala sevgiliyiz 10 yıldır 11 yaşından beri sevgiliyiz
Teşekkürler evlencektik 18 yaşımızda ama paramız yoktu ailemizede yük olmak istemedik 3 sene çalıştık ikimizde ama malum Corona geldi gene düğün olmadı geçmesini bekliyoruz
Ben seni kışkırttım, sen de oltaya geldin. Duydum ki kavga etmeyi seviyormuşsun 😈. Ama sevdim seninle kavga etmeyi. Arada yorumlarına denk gelirsem sana sataşacağım! Mnbcmnbcmnbc
Zaten en belirgin o kısım olur, arkadaşın sana ayıracağı vakitlerden azalma olur biraz sana whatsappdan yazmaları, arsmaları bir tık azalır ama gerek yok böyle düşüncelere bir anlık ve hiç beklrmiyordun hafif şok oldu. Artık sırdaşsınız 3lü kanki olarak düşünmelisin artık.
Yanlış değil bu durumu sorun en neredeyse kimse yok denecek kadar az ve kocaman adsmın biri çok fena sorun etti ve özelden hakaret etti o durumda ve diğerlerinde KS beni haklı buldu. Zaten yoruma kapatma var artık.
Kız kuzenimi web sitelerini kapatmayı unutmuşken yakalamıştım işini hallettikten sonra. Yüzüme bakınca dedim utanılacak bişi yok doğal bişey bu, sonra dedi utanmadım zaten ben de seni görmüştüm daha önce haberin bile yok dedi djdjdkd meğersem mast yaparken gece görmüş benimdkdkdkdk
Evet bastım da basıldım da sevgilimle salonda yiyişiyorduk ev arkadaşına odadan çıkma özel şeyler yapacaz dedim tamam dedi sonra tuvalete diye bir çıktı ikimiz de çırıl çıplağız salondan çıkana kadar kız penisime baktı aldırmadan devam ettik 😂 bu kısmı yeter
Sevgilimle motele gitmiştikakşam geç giriş yaptık gece seviştik kalktık gündüz yekrar sevişiyorduk o üstümdeydi kapıyı kitlememişiz temizlikçi bi daldı kız hemen üzerini örttü ama kadıngöreceğini gördü 😄😄😄