Sadece cinsellik için görüştüğüm biri var. Ama şu an başka biriyle daha o yöne doğru gidiyor. Sadece seviştiğim birine sadık olmak zorunda mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda duygusal bir ilişki yok fuckbuddysiniz sadece ki amaç zaten duygusal bir şeyler olmadan cinsellik yaşamak bu yüzden ona karşı bir bağlılığın yok dolayısıyla sadakat diye bir şey de yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks amaçlı (fuckbuddy) gibi bir ilişki yaşıyorsan hayatına ikinci ya da üçüncü bir erkeği alman bir aldatma sayılmaz. Çünkü amaç sadece seks.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi benim ona sadık olmamı istiyor ama o bana sadık değil. Erkek olduğu için cinsellik yaşadığımızda benim ona ait olduğumu ve başkasıyla bunları yaşayamayacağım görüşünde.
- +1 yıl
Bana yasal sana yasak diye bir mantık yok. Erkeğe serbest olan kadına neden yasak olsun? Sadece seks amaçlı beraberliklerde sadakat gibi bir kavramın yeri yoktur birdefa.
+1 yılFckbuddylik bu ve bi baskasiyla olman normal olur cunku bir vaadde bulunmuyorsunuz ihtiyac gidermeye yonelik bisi
Hatta basite indirgicek olursak markete giderken bakkaldan utanma sonucta ihtiyacin olan sey nerdeyse oraya gidiyorsun01 Yorumla- +1 yıl
Benzetmem cok acimasizca olmus ya 😅 amannn sonucta dogru olani soledim
+1 yılBu aranızdaki bağa bağlı. Yani başlarken hayatında ya da hayatımda tek eşli olalım diye konustuysaniz evet ama bu konular aciadiysa ve sadece birliktelik için gorusuyorsan ihanet sayılmaz.
01 YorumlaKendine sadık olmalısın onlardan çok kendine sadık olmayı bilmelisin eğer bir seçim yapacaksan tek kişi olmalı hayatında 2 kişi degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsadık olman beklenmez hayır.. bu tür ilişkilerde serbestlik vardır.. ama yinede aranızda ki dialoğa bağlı elbette
00 Yorumla
+1 yılbu aranızdaki ilşkinin seviyesine bağlı , sadece seks içinse aldatmaya girmez bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi benim ona sadık olmamı istiyor ama o bana sadık değil. Erkek olduğu için cinsellik yaşadığımızda benim ona ait olduğumu ve başkasıyla bunları yaşayamayacağım görüşünde.
- +1 yıl
o zaman bırak bu adama sadık olmayı bu adama vermemelisin bir daha bu bencillik
+1 yılAranızdaki şeyin adını koymadıysanız, yani sevgililik durumuna geçmediyseniz, bence sadıklık falan gerek yok 🤯
00 YorumlaAranızdaki ilişkiye bağlı, anlaşma şeklinize vs. Bunu ona sor bize değil
10 YorumlaAldatma neye ve kime gore degisir. Zevk aliyorsaniz onemi varmidir baska dusuncenin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişe bilirsin her gülün kokusu tadı farklı bundan kendini mahrum bırakma
00 Yorumla Senin gibi sürt*k ruhlulara...
Basacan girbaci..00 YorumlaBu tür sadce seks ilişkilerinde sadakat aranmaz taraflar özgürdür dilediği kişiyle seks yapabilir😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişiyorsan hayır ama bunlar bir arada gidecek şeyler değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMevzu cinsellik olduğu zaman aldatma ya da sadık kalma aranmaz. Aranıyor ya da yanlış anlaşılıyor ise o zaman duygular ön plana çıkmış demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuckbuddy ilişki diyoruz buna sadakat a gerek yok hatta açıkça söyle
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendisinin yaptığı sahiplenme olayı belliki seni boğmuş ve başka arayış a sokmuş eskisi ile. bagini koparman bile iyi olur
Soran+1 yılBoğmadı aslında. Bana ikimiz de birbirimize sadık olalım dese ben olurdum zaten -ki şu anda da sadığım.- Sadece ilgisiz ve bencil. Kendisi istediği kişiyle görüşüp konuşuyor ama benden buluştuğumuzda telefonumu göstermemi falan istiyor.
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılAslında yeni bir enerji iyi gelebilir bende istambul da yim ve tam aradığım. dusunce de birisin güzel bir sohbet iyi gelebilir
Cinsel ilişki üzerine kurulmuş bir sevgi olmaz bir yerde biter ama aşk ile gerçek sevgi ile birlikte olduğun adam ile herşey daha güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok değilsin o ayrı o ayrı. Ama gerçek ilişkin başladığında ondan ayrılmalısın.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikse duygusal bir şey yoksa sadakate gerek yok kasmayın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılYok kardeş doğal şeyler bunlar sen yapmaya devam et
00 YorumlaDegılsın ıstedıgın kısıyle ıstedıgın kadar sevısebılırsın. Normal sevgılın degılse sorun olmsz
00 Yorumla
+1 yılNe hikayeler ne hikayeleeerrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ücretli olsa bunun için ücret karşılığında yapar misin 1500
00 Yorumla
+1 yılBuluşmak isteyenle buluşurum, yananlara duyurulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Canın istediğiyle yap fantazin geniş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılyok tabiki ne aldatmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaşallah yer varsa beni de al mk
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo bişi olmaz kocan değilse
00 YorumlaNormal sevgili yapsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Karar ver 1 i mi yoksa ikisini de mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKşr ya. anan baban yok mu senin namuz yoksunu ezik.
21 Yorumla
Soran+1 yılVar. Siz ananız babanız karşısında muma döndüğünüz için modern ailelere sahip insanlar size garip geliyor herhalde.
Kullanılmış bir peçetesin kadınların yüz karası
121 Yorumla
Soran+1 yılPuahaha. Ucu size dokunmuş herhalde bu kadar zırladığınıza göre. Alan mutlu veren mutlu size ne oluyor
Soran+1 yılBen de size acıyorum hayatınız boyunca kimseyle sevişip seks yapamayacaksınız :(( 31’e devam. Anca o keser sizi.
Soran+1 yılSormayın beyefendi. Yıl olmuş 2021 hala slut shaming yaparak, beni peçeteye benzeterek, kadınlık onurumu aşağılayarak beni kötü hissettireceğinizi falan düşünüyorsunuz. Hakkımda istediğinizi düşünebilirsiniz bu hayat benim ve ben memnunum hayatımdan. Velev ki peçeteyim, size ne bundan?:Dd Annem misiniz, babam mısınız, hayat arkadaşım mısınız?
Soran+1 yılSize harcadığım zamana yazık. Top diyerek de aşağıladığınızı sanıyorsunuz yazdığım şeyleri bile okumamışsınız :)) Siz beni aşağılayamazsınız beyefendi ben geçtim onları çoktan. Kendi hayatımı kendim yaşıyorum sizin bana küfür ya da hakaret etmeniz beni hiiç üzmez emin olun. Size birliktelik teklif etsem düşünmeden kabul edersiniz car car konuşuyorsunuz.
Soran+1 yılNeyle şikayet edeceksiniz merak ettim doğrusu :)) İnsanları kandırmıyorum, yaşadığım durumu yazdım ve insanlardan akıl aldım. Troll soru da olabilirdi dediğiniz gibi. Evime gelip ters kelepçeyle alacaklar beni herhalde :Dd Ben hukuk okuyorum, yasalardan bihabersiniz. Bana bulaşmayın.
Soran+1 yılKüfür ve hakaret etmiyorum demeden önce kullanılmış peçetesin, topsun diyen siz değildiniz herhalde. Benim zamanım olsa ben şikayet ederim sizi emin olun.
Soran+1 yılSiber suç tanımını bile bilmeden neyi kime şikayet edeceksiniz acaba :)) Verilerinizi mi ele geçirdim ne yaptım :)) Kendinizi kandırırsınız böyle, gözdağı vermeye de çalışmayın. Tek cümle söylüyorum. Bana bulaşmayın.
Soran+1 yılAhaha sizin amacınız benden mesaj almak belli oldu :)) Nereye şikayet ediyorsanız edin, siber suçlarda böyle bir tanım yok. İsteyen istediği fake hesabı açıp istediği soruyu sorar. Ki ben erkek bile değilim. Bekliyorum dediğinizi yapmanızı.
Soran+1 yılYeni bir suç tanımı oluştu herhalde kadın hesabı açıp cinsel paylaşım yapmak diye :)) Bundan sonra kızlarsoruyor’a kayıt olurken tc kimlik numarası da mı vereceğiz?
Soran+1 yılAynen :))
Soran+1 yılBana hakaret eden siz, bilişim suçuyla beni korkutmaya çalışan siz. Siz kullanılmış peçete ve top lafları yüzünden sizin peşinize düşmediğime dua edin.
Soran+1 yılBen susuyorum zaten. Siz de göreceğinizi gördüğünüzde şaşırmayın ama.
Sevgili değilsen girmez
00 Yorumlagörüşebiliriz istersen takipleşelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Degilsin tabiki
00 Yorumla
+1 yılbence degılsın kocan sevgılın degıl baglılıgın yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok canim Rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya canının istediyle yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem