+1 yılBu gerçekten önemli bir soru... Hatta sorun... Öncelikle; kadınımızı asla ve asla ihtiyaç giderme aracı olarak görmemeliyiz... Mükemmel oral ile detaylı ve özenli ön sevişmeyi etkili bir şekilde kadın vücuduna uygulamak gerekiyor... Diz arkaları, dirsek iç kısımları, koltuk altları da vücudun diğer bölgeleri gibi oral ile uyarılmalı... Kesinlikle acele edilmemeli... Ruhsal birleşme büyük önem arz ediyor... Kadının ağdalı bacaklarındaki kıl köklerinin dudakları okşaması bile erkeği fazlasıyla çıldırtacaktır... Mükemmel ötesi bir hazine olan kadın vücudunun; her zerresine itina ile değer verilmeli... Kadına; kadınlığını tam olarak yaşatabilmek, erkeğin özgüvenine önemli katkı sağlayacaktır...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye için bu sorunun cevabı evet. Çünkü türkiyede erkeklerin cinsellik dediği şey saatler gel git yapma olayıdır tabi bunu saatlerce dediğimi bakma 30 saniye ile 5 dakika arasında yapar ve sonra poposunu döner uyur oysaki bir sevişme şu aşamalı olmalıdır.
-Romantik bir geçiş ( yemek olabilir ya da eşin bir şey yaparken arkasından gelme)
-Ön sevişme ( Bu aralık ne kadar uzun tutulursa o kadar iyi ) ( göğüs yalama bel boyun kulak memesi. ) ( Ön sevişmeyi sürekli yapıyorsanız fantezi için değişk şekiller denebilir)
-Karşı tarafa oral yapma
- Ara ara kulağına şehvet fısıldama
-Aniden şaşıracağı şekilde kalbini hızlandıracak bir hareket yapma
-Belirli bir ritimde değil sürekli oynaşık olma kalp ritminin sürekli değişken olması
bunları yapıyorsan zaten ilişkiye başladıktan sonra 1 dakika içersinde ortalama türk kadınların %96 sı zaten tatmin olur belli bir kısım vardır onlar hiç tatmin olmaz zaten öyle kadınlarda türkiyede denk gelme ihtimalin düşük
kısaca kadınlar güvendiği gerçekten sevdiği adamlarla uzun vadeli cinsellik yaşar ve doyar erkeklerse " o delik mi biraderim" modunda yaşar bu yüzden kadınlar doyamaz erkek doyuramaz20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef kadınlar erkeklerden dildo performansı istiyor. Hiç inmesin hep sert kalsın. İnsanız bizde. Tamam herkülüz çıkarmadan 5 posta, kafası hariç 20 cm diye atıp tutuyor memleketim erkekleride yalan hepsi. Erken boşalanlar, kaldıramayanlar, kaldırsada 3 dk ya inenler. Çoğumuz böyleyiz. Yalan söylemenin manası yok. Oral ile ön sevişme ile tamamlamaya çalışıyoruz.
Ama kadınlarda çok kasıyor. Yok yalatmam, yok onu yapmam, yok bunu yapmam. Bu kadar stresin altına birde 3 saat dil dökünce haliyle performans 5 dk da bitiyor.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin aklı penisinde olmasa çok farklı olur.
Zekasıyla seks yapsa çok başka olur.
Ben 10 yıllık seks tecrübesinin ardından
Kadını 20 dkda doyuma ulaştırabiliyorum
Bunu 10. Yılsonra başardım 45 dk yapsa da doymayan kadınmı olur demeyin şimdi 20 dk
Arada çok fark var10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef doyumsuz kadin azda olsa var bir kac kere rasldim benden iyisi olmasın sabha kdar sevdim yara oldu hala doymdim diyordu sohbet etiklerimde cok vardı bir koca beş sevgiliyi idare ednlermi arasın 15 yaşından 65 yaşına kdar erklerle olnmi o tiplere erkek yetmez doymasi cok zordur benim gibi anormal doyuramdiysa kimse doyuramaz hepside kocayı boynuzluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle de diyebiliriz. Yeterince aktif olan erkek kadını orgazma ulaştırdığında bunun yetmeyeceği kadın yoktur. Kadınlar seks yapmak değil orgazm olmak istiyor. Orgazm olamayınca ya da edilemeyince erkekler saatlerce şey yaptım o olmadı sorun onda diyor. Halbuki seks ile orgazm aynı şeyler değil. Yolunu bulursan doyurursun.
10 Yorumla
+1 yılEğer bir sağlık sorunu yoksa insanın; evet, doyumsuz insan yoktur, doyuramayan insan vardır..
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle. zaten burada her mutsuz kadına yazıyorum. partneri ile ilişkide boşalamadığnı yazıyorlar.
diyorum ki
boşalamayan mutlu olamayan kadın yoktur. boşaltamayan mutlu edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır10 Yorumla
+1 yılAynen öyle kadınların cogusu doyumsuzdur önemli olan erkeğin kadını doyurabilmesidir. Erkek kadını doyurmasini bilmeli yalnız kadın sadece beden olarak doymak istemez ruhende doymak ister ve bencil erkek istemez yatakta. 😎👍
10 Yorumla
+1 yılgüzel tespit doyuramayan kendini düşünen kadınını düşünmeyen erkek vardır. doyumsuz kadın nadir de olsa çok nadir olabilir ama o kadının da farklı fantezileri vardır artık tek erkek yetmiyrdur ancak o zaman bir erkek doyuramaz
10 YorumlaHerşey karşılıklı bence
Bazılarında yetersiz kadın bazıları erkekler60 Yorumla
+1 yılHer ikisi de vardır TC kadınları çok azgın olduğundan doymayabilir TC erkekleri de çok aceleci olduğundan yetmeyebilir
60 Yorumla
+1 yılDoyumsuz kadın vardır. O değil de gif çok tatlı
111 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doyumsuz kadında var doyurmayan erkek de.. Kültürlü ve kişilikli kadınlar bilinçli cinsellik yaşadığı için doyumsuz olur.. Kendini düşünen erkek de doyurmayan.
10 Yorumla
+1 yılEvet doyuramayan erkek vardır. Sebebi ise erkeklerin kadınlara nazaran daha erken orgazm olmaları. Bu orgazmdan sonra tabi erkeğin kadınını düşünmeden işini bitirip dönüp uyuması.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Kadın kadınlığını kullanacak ki erkekte onu doyursun her şeyi erkekten beklememeli tabi birde tecrübe meselesi
10 YorumlaAynen öyle kadınlar
En çok sevişmeyi severler
Ve sevişme nekadar uzun tutulursa
Seks okadar ateşli olur..10 YorumlaAynı anda 3-4 erkekle birlikte olan ve hala isteyen kadınlar ne oluyor? Nemfomanyak olan kadınları bu tabirin dışında mı bırakıyorsunuz?
10 Yorumla
+1 yılKadınların ereksiyon derdi yok her daim hazır🔥 erkekler belli bir süreye ihtiyaç duyar yaratılış böyle atıp tutmaya gerek yok 🤔
10 Yorumlaİki ucu b. klu bir konu, duruma göre değişkenlik gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Kadınlar bedenini tanıdıkça doyumsuzlukları artar ve zevk hazları yükselir. Lakin erkek kadınını doyuramıyor ise sıkıntı büyür her erkek içinde aynı şey denilemez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Doyurmadıgımız kadın olmadı işte böyle dedi kodu yapmasın diye ben hep karşındakini düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyuramayan erkek vardır
Ben doymam diyen kadını bile 1 saate yakın yalayıp emerek orgazm ediyorum sonrası sertt ve hızlı oldumu 3 kere orgazm olup doyuyor10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz kadın vardır. Doyurabilen erkek te vardır.
10 Yorumla
+1 yılDogru görüş kadın orgazm olmadan erkek oluyorsa konu bitmiştir
10 YorumlaDoyumsuz seks vardır
Çiftler o kadar iyi anlaşır ki o sekse doyum olmaz.10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz erkek yoktur doyuramayan kadin vardr o zaman bu mantıkla
10 Yorumla
+1 yılLibidosu olmayan insana ne yapsan boş
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıldoyumsuz kadın varsa onu doyuracak erkek azdır. 8 posta attım öyle doydu ya.. yeter dedi
10 Yorumla
+1 yılher ikiside var, ben de doyumsuzum. kalkiksa yaparim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMilyarlarca insana hitap eden bir konuda illa bir hüküm verecekse şöyle diyelim ortalama bir erkekle doyurma ulaşmayan kadına doyumsuz ortalama bir kadını doyurma ulaştırmaya erkeğe anladın işte
10 Yorumla
+1 yılİnsan oğlu aç gözlüdür doymaz
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4-5 postayı attıktan sonra hâlâ, kadın doymuyorsa onda sorun vardır.
robot muyuz biz mk10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoyumsuz kadın var. iki kişi bir saat tost yapıpta, üçüncüyü arayan, doymayan kadın gördüm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTıpkı doyumsuz erkek yoktur, doyuramayan kadın olduğu gibi mi?
Bilmem? :-D10 Yorumla
+1 yılinsanlar doyumsuz olabilir
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuramayan erkek çok saatlerce yapıp ağlattıklarım merhaba çok oldu
10 Yorumla Erkeklerin gotundende pancar motoru yok
61 Yorumla- +1 yıl
Konuşşş
Çeşitli sebeplerden dolayı rahatlayamayan (psikolojik ve sağlık yönünden) ve sürekli Nirvana'ya ulaşma isteği olan bayanda olabilir...
10 YorumlaBen doyururum yeterki kız olsun sjsjjs yaş farketmez jsjs
10 YorumlaKadınların inen kalkan birşeyi olmadığı için saatlerce seks yapabilirler. Doyumsuz kadın vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuramayan erkek yoktur gözü dışarda kadın vardır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyura bilende var doyuramayanda
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle diyorum
20 Yorumla
+1 yılBen doymuyorum
92 Yorumla- +1 yıl
Ben doyururum seni
- +1 yıl
evet doyuramayan erkek vardır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her kadın bir değildir libido meselesi
10 Yorumlaevet çatır çatır yaparsan doyar
10 Yorumla
+1 yılYasaklara açık olan kadın var mı
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz kadın vardır bence. 😂
10 Yorumla
+1 yılYeminim var, haklısın her kadın hakkını verir
10 Yorumla
+1 yılKimmiş o doyumsuz kadın ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilir tabi. 😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHersekilde birseyler vardir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir güzel söz 😂
10 Yorumla
+1 yılgif baya iyiymiş bu arada, katılıyorum
10 Yorumla
+1 yılVar var doyumsuz olanı da var
10 Yorumla
+1 yılbebeğim çok saçma bir yaklaşım bence bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılac ve ac olmayan partner vardir.
10 Yorumla
+1 yılAynn oyle baktin doymuyor dalgayla tokatlayacann
11 Yorumla- +1 yıl
O profil ne oylee
+1 yılAynen oyle katiliyorum
10 Yorumlaaynen öyle
doymamış gibi bi halin var10 YorumlaDoğru
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yok ya isteksiz insan vardır maalesef
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar