Kadın olmak özünde seksi olmaktır. Ama önemli olan kadının kendini kasmadan, metalaştırmadan, kendi isteği ve özgüveniyle seksi görünmesidir. Seksi olmak için genetik olarak şanslı olmanıza, manken vücuduna sahip olmanıza ya da iç çamaşırlarınızla dolaşmanıza gerek yok. Seksilik bazen bir bakışta, bazen bir gülüşte veya harekette geçerli olabilir. Her erkek farklı şeyleri de seksi bulabilir.
Size göre kadını seksi gösteren detaylar nelerdir?
Kadın olmak özünde seksi olmak demek değildir. Kimse seksi olacak değil veya seksi olmayan kadın olmuyor da değil ne mantıksız :D neyse isteyen seksi olur isteyen olmaz ama seksilik insanın isteyeceği ve seçeceği bir şeydir. Bu durum onun cinsiyetini lekelemez.
Özünde bütün kadınlar güzeldir seksi dir. nasıl anlatsam, bu site de gırgır şamata yaparım. gerçek hayatımda ciddi biriyimdir. kaypaklik ve çok şaka yapmam, sevdiklerim haricinde. Bir kadin nekadar güzel olsa bile sadece güzelliğini görebilirsin, nekadar cicim askim bitanem desem bile yerine göre kadinin kendi özgüven'nin dahada artirmak ve ona destek cikmak erkeğin elinde olan bir kozdur. iltifat yağmuru yaparim, bu yerine göre deyşir, restoranda çok kulak misafiri olunan bir yerde tabi ki bitanem diye bilirsin sesizce garson önünde hanfendi ya da hanim diye hitap ederim. Bu şekil kadinin her esintisi rüzgarı seksi dir...😉
Deminden kadın senin gibi olmalı. Ben bilmiyorum. Benimki sadece tahmin. Sen daha iyi bilirsin. Gif mükemmel, çok beğendim. Teşekkür ederim sorun da çok güzel. Ellerine sağlık... 😎🌸
Koşulsuz şartsız teslim olan, pasif tiplerden değilim.. Erkeğin gücünü kabul ederim ama kendi gücümün ve önemimin de farkında olmasını isterim.. Saygı benim için her alanda olduğu gibi cinsel yaşamda da büyük önem arz eder.. Özgüvenli biriyim ve karşımda da asla pasif birini görmek istemem.. Seksi benim için anlamlı kılan teslim olmak ve almaktan ziyade tatlı sert çekişmelerdir.. Kolay olan hiç bir olay ilgimi cezbetmez.. Keyifli geceler..