Cinsel Yaşam Sevgilinizle buluştuğunda ilk ne yapmak istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 ilk önce seks sonrası hiç fark etmez Sevgilinizle buluştuğunda ilk ne yapmak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir süre sohbet etmek sevismek ve seks üzerine, ve sonrasında karşılıklı tatmin yaşanan muhteşem bir birliktelik 2 3 Yorumla cesaretyadadogruluk +1 yıl @gül888 🙏 Yorumla cesaretyadadogruluk +1 yıl @Konxesx ☺️🙏 Yorumla cesaretyadadogruluk +1 yıl @Knoxesx Yorumla
ALfaKurdu Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aynen seks yapmadan önce mantıklı düşünüp muhabbet kursmiyosun çünkü aklın hep orda 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mantıklı yoksa o kadar sürek boşu boşuna konuş konuş sonra hüsrana ugras ayrıl ama en başında sevişip performansi yeteri işe devam edilir 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burdan yazınca kolay tabi pantolun düğmesini açsak kaçarsınız normalde s.. kecek diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır niye korkayım bakire değilim oho çok şey gördüm emin ol ve görmekle de yetinmedim 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatakta nerde ne yapacağını biliyosan aranan kadın olursun her zaman iyiymiş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks elbette zzten sonrssina vakit kalmaz ama oncr sevgili lazim 0 0 Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl İlk yemek sonra sekss 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sınırsız ama😂 Yorumla
X-spartan-X Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Benim için önemli olan kadınının ne istediği. 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Libidolar yine zirvelerde 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne kocası evlenmicem Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yani evet ama bil bakalim ne eksik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi bir yumulsun isterdim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de sevgilime yumulucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi Çek saksoyu ha Yorumla Soran +1 yıl Valla erkekler bi alışınca ağzımızdan çıkarmıyorlae Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kişisiniz de ağzınızdan çıkarmıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Hayır tekiz tabikiGenel konuştumSaksoyu güzel çektiğim hiçbi erkek ağzımdan çıkarmadı o anlamda Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Aynı fikir ama sonrasında sert bir kahve sigara 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel olur Yorumla ckr035 +1 yıl Eksik olan ne Yorumla Soran +1 yıl Benim eksiğim yok buluşunca yapacağız Yorumla ckr035 +1 yıl İyimi bari Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ckr035 +1 yıl Güzel Yorumla
Trabzonlı6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. seks sonra film izleme gezme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet tam olarak öyle Yorumla Trabzonlı6161 +1 yıl seks de haz vsrsa keyifli gezilir Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çay muhabbet nolsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bir süre sohbet etmek sevismek ve seks üzerine, ve sonrasında karşılıklı tatmin yaşanan muhteşem bir birliktelik
@gül888 🙏
@Konxesx ☺️🙏
@Knoxesx
Aynen seks yapmadan önce mantıklı düşünüp muhabbet kursmiyosun çünkü aklın hep orda 😂
Mantıklı yoksa o kadar sürek boşu boşuna konuş konuş sonra hüsrana ugras ayrıl ama en başında sevişip performansi yeteri işe devam edilir 😅
Burdan yazınca kolay tabi pantolun düğmesini açsak kaçarsınız normalde s.. kecek diye
Hayır niye korkayım bakire değilim oho çok şey gördüm emin ol ve görmekle de yetinmedim 😉
Yatakta nerde ne yapacağını biliyosan aranan kadın olursun her zaman iyiymiş
Seks elbette zzten sonrssina vakit kalmaz ama oncr sevgili lazim
İlk yemek sonra sekss
Aynen
Sınırsız ama😂
Benim için önemli olan kadınının ne istediği.
Libidolar yine zirvelerde 😂
ilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin..
ne kocası evlenmicem
Yani evet ama bil bakalim ne eksik
İyi bir yumulsun isterdim
Ben de sevgilime yumulucam
İyi Çek saksoyu ha
Valla erkekler bi alışınca ağzımızdan çıkarmıyorlae
Kaç kişisiniz de ağzınızdan çıkarmıyorlar
Hayır tekiz tabiki
Genel konuştum
Saksoyu güzel çektiğim hiçbi erkek ağzımdan çıkarmadı o anlamda
Aynı fikir ama sonrasında sert bir kahve sigara
Evet çok güzel olur