Bugüne kadar kaç pozisyon denedin? Hangi pozisyonda daha çok zevk alırsınız? Yapmayı en çok sevdiğiniz pozisyon hangisi? Bakalım rekor kimde soruyuda beğenebilir misiniz? Görüş için teşekkürler🌺🌺
15 20 felan Önce sunu yazıyım İlişkde ilk dklarda en çok zevk aldığım anlardır. Ve her pozisyonda 3 dk Max. Zevk alıp bittiğinde başka pozisyonda tekrar Max. Zevk arayıp yaşıyorum. Böyle 4 pozisyon değiştiriyorum boşalmadan tabi. Burda kendi keyfimi düşünüyor olabilirim fakat ilişki sırasında aldığım zevkde Derin derin ohhh çok güzel dediğimde partnerimde aynı yüksek zevk aldığını cvp olarak aldığımdan bir problem yok. Sonra benim en sert pozisyonuma geçiyorum. Partnerimi pert edip bırakana kadar devam partnerim dur deyince bu sefer Ben boşalabilmem için zevk pozisyonuna geçiyorum zevk aramaya başlayıp boşalabilirsem ne ala. İlk 4 zevk pozisyonu Sonra sert doyum pozisyonu 2diyelim Son zevk pozisyonu 2 Futbolda defans Ortasaha Forvet sıralamasına benzedi 😂😂😂
şunlardır pozisyon bu kadar pozisyon diyerek şov yapmayacağım dogyy filan diyip pozisyon isimlerini de afilli hale getiremeyeceğim sade ve yalın haliyle söyleyeyim en sevdiğim pozisyon domaltmakk belinden kavrayıp kalçalara tokatı şaplatınca muhteşem oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir sürü saymadığım pozisyon denedim En sevdiğim pozisyon doggy