Yani elbette temizliğine zaten dikkat edilmeli ancak asıl demek istediğim; ilk kez oral yaptırıcam ama mesela bazen aklıma takılıyor. Ya vajinam ne kadar temiz olursa olsun gelen akıntının tadı ve ya kokusu kötü olursa? Yani bunun için önlem amaçlı ne yapılabilir? Bunun için Kullanılan ürünler falan oluyor mu koku Ya da tat için? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılvajina kendi kendini temizleyebilen bir organ su dök yeter sakın sabunlama çünkü vajinanın ph'ını bozuyo
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet de ne kadar temiz olursa olsun. Hani tahrik olunduğunda ıslanma durumunda gelen sıvıdan bahsediyorum. Ya tadı kötüyse diye
Cevap sahibi+1 yılbak bunu herkes bilmez zevk suyunun tadı yediklerimize göre değişiyo buluşmadan 1-2 gün önce bol bol meyve sebze tüket et ve abur cubur yeme. hem bu kadar da korkma erkeklerin çoğu oral yapmaktan ve yapılmasından hoşlanır. zevkine bak
Soran+1 yılHaklısın aslında, Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Tecrübe başkaa sağ olun gizliüye
Evlilikte kullanmak üzere rafa kaldırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz bakımlı birisi isen rahat ol gerisine takılma bırak yapsın hoşuna giderse sonuna kadar yapar zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnanas ye o kokusunu tadını güzelleştiriyor die biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende baya duydum işin tuhaf yanı ben zaten kutu kutu ananas suyu içen biriydim sonradan bu bilgiyi duyunca güldüm baya millet sevdiğim için değil başka şeyden içiyorum sanacak beni yanlış diye 😅
Cevap sahibi+1 yılcvfdsazbgfaqgefer
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen temiz ol ve Kendini rahat bırak zevk almaya bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız arkadaşım çok zevk alıyordu benden. Sonra gittim böyle olmıcak. nutella aldım sürdüm * . cığına yaladım baktım hem ben zevk aldım hem kız arkadaşım. Sonra bütün vucuta denedik. Aylardır bu şekilde yapıyoruz kesinlikle tavsiye ederim. Başlarda vajınayı yalamayı tiksinirken şimdi analını dahi yalıyorum. nutella yerine krem şantide olur. Pudingte olur. Tatlı ilen aran iyise muhteşem
12 Yorumla
Soran+1 yılTatlı ile aram iyi de 😂 eğer ciddi diyorsan yani trol yapmıyorsan, siz baya baya fantezilere gelmişsiniz ben daha sade yaptırmadım 😂
Cevap sahibi+1 yılyok ciddi dedim. Hatta ayıp ama nasıl diyim. Bu kızla 2 yıldır birlikteyiz ve çok olmadı sevişeli. bazen göreşemiyorum azgınlıktan demir gibi oluyor. O zaman 5 posta atıyorum. yoksa asla gitmem. O ilk postada analına yuvarlak çikolata sokarım sonra onu ağzıma alır yerim sonrada kız arkadaşıma öpüşürüm öpüşürken her yerimiz çilolata olur göğsüne akar yalatır mesela :) canımın içi benim ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHçbirşey olmaz o işini biliyorsa sıkıntı olmaz, her vajinanın kendine has kokusu vardır ve gerçekten güzeldir duru suyla yıka ve başka bişey yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla sulanmadan yaptir fazla akinti gelirse koku olabilirr ztn onun agzi iyice sulandirir temizlik kil vs cok onemli iyice vajina dudaklarinin arasini yika
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen severim sevgilim cok yalamak istior iyi yala diyorum hic kotu tadi var diyen olmadi bi tanesi saatlerce yaladi (dinlenerek tabi) amuşum pembiş yalatinca daha da pembeleşiyor ve aşiri sulaniyorum ama bazen cikiniyorum ya koku olursa diiye ama yok ya olsa saatlerce yalamazdi once ki🤣
Cevap sahibi+1 yılDiliyle iceri girince bir ahliyorum hafften cok huylaniyorum o sekilde
Cevap sahibi+1 yılBacaklarim titiro
Cevap sahibi+1 yılEvet cok huylaniyorum ama
Cevap sahibi+1 yılEvet dudaklariyla sömürmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani sulu bisey yaliyo sonucta yalandiktan sonra daha kolay gidiyor eski sevsitgim erkek iyixe sulansin diye amuşumu yalafken ayirip tükürüp tekrar yaliyordu fena kaygan oluyordu
Cevap sahibi+1 yılEvet cok kolay giriyor penisi daha xevkli oluyo
Cevap sahibi+1 yılEvet😆😆
+1 yılbir hafta boyunca sadece portakal yersen kukun portakal kokuyormuş reyiz öyle diyorlar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahha öyle bi söylenti duydum ben de meyveler etkiliyormuş sanırım
- +1 yıl
inş doğrudur ha ilerde kesin denerim bunu puhaha :D düşünsene evlisin kocan sana sadece portakal yediriyor, niye diye sorarsanda detoks amaçlı diyor :D
Soran+1 yılAnanas için de aynı şeyi duydum ananas da yiyebilirsin Ya da içebilirsin bu arada
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz ol öncelikle ve duş alıp öyle başlayın, 1 gün öncesinden bol bol meyve suyu iç, vajijana dondurma, çikolata sosu sürebilirsin
00 YorumlaBaşını iyice kavra ve vakum gibi çek
03 Yorumla
Soran+1 yılYaparken demedim, yaptırırken dedim. Yani ben ona yaparım tamam da ilk defa biri bana yapacak ondan sordum
+1 yılonnun tadı için ölürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi açıklayacağımı?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun olmaması lazım o tadın devam etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yalarken kokuyu hissetmiyorum bile😄
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası