ben 19 o 39 yaşında. ara sıra belki ayda 1 defa görüşüyoruz. genelde mesajlarda ya da görüşmelerimizde aramızda mesafe oluyor. o çok soğuk biri. en son tam bir ay önce görüştük. geçen hafta yazdığım da ona müsait değilim gibi şeyler söyleyip yine iyice soğuk davrandı. Bir daha görüşmez miyiz sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnşallah görüşmezsiniz şimdi seviyorsun veya sevdiğini sanıyorsun bundan 10 yıl sonrasını düşün en azından o 49 yaşında olacak yani çoğu insanın dede olduğu bi yaş sen ise 29 yaşında olacaksın gencecik bedenine yazık etme kardeşim yarın bir gün başka birine aşık olup evlendiğinde ona bakıp ellerimi tutan ilk insansın diyebilecekmisin en masumundan umarım evlide değildir 39 yaşından bahsediyorsun sen bilirsin
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılyani bence keyifsiz bir ilişki olmuş.. cinsel ilişki için bile olsa soğuk ve mesafe insanı iter.. beni iterdi en azından.. zevk bu eğlenmek güzel zaman geçirmek gibisi var mı.. hatta özellikle bu tür ilişkilerde insan keyifli ve eğlenceli olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE zaten çok sağlıklı bir ilişki değilmiş sizin yaşadığınız Peki neden yeni rüzgârlara yeni yelkenler açmıyorsun hem duygusal olarak hem de cinsellik olarak gerçekten mutlu edebilecek bir sürü insan var 🙄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Heyecanlandırmalısın. Arzulamalı, düşünmeli, istemeli seni.
Sexapalitesi yüksek, davetkar ve şehvetli olmalısın.018 Yorumla- +1 yıl
keşke yapsaydım diyorum zaten. ama o istiyor 2 kız 1 erkek o olsun. ben kendi zvkime de bakmak istiyorum. o yüzden bende tek kız olayım 2 erkkek olsun istiyorum. ama herzaman grup istemiyorum. sadecce beli zamanlarda. ve gerçekten hazır olduğumda. çünkü normal teke tek bir ilişkide bile hayla yapamadığım öğrenmediğim şeyler var
Gizli Üye(25-29)+1 yılbonübon şekeri seni şu hoplatıp si*ken adam nasıl birisi resmini bir atsana görelim yaani hani demişsinya
bonubon
'' 1 gün önce ''
ama ben duygusal olarak hoşlanmadığım bir insanla seks yapamam grup nasıl yapayımki hem istemiyorum 😁😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe anladık biz bu işten ayda bir tadı olmaz ki en az haftada bir buluşup doya doya Yaşamak lazım
00 Yorumla boşver zaten çok saglklı deilmş aranızdaki ilişki ayda 1 defa çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki neden 39 yaşında birini tercih ettin?
Özel bir sebebi olduğunu düşünüyorum.. Nedir o sebep :)00 Yorumlasalıyorsa seni sende onu sal boşver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana kıymetini bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCitir erkeklere yönel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni buddy bul kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiz niye bulamıyoz a. k. şöyle buddyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılYeni body bul
00 Yorumla Yol ver gec ya
00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli mi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi