Cinsel Yaşam Neden popoya vurmayı seviyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Erkekler neden popoya şaplak atmayı seviyorsunuz 😂 cinsellik dışında da Neden popoya vurmayı seviyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
badgirlll010101 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Güzel ve dolgun bir kalça ise şaplak atıyorlar, gayette hoşlarına gidiyor. Arzuları kabarıyor.. 5 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Tam beni kastetmişsin 😂😂 Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende seviyorum şaplak atmayı, yuvarlak ve yumuşak sonuçta sevimli bir parça:D 6 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nusret gibi önce yumusatiyolar demekki dua et tuz atmasın 😂 8 4 Yorumla anticorr00 +1 yıl owww mantıklı Yorumla EmirAdakul +1 yıl Güzeldi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EmirAdakul 😂😂 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Efendim buyrun Yorumla
Antuan35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Ben atmayı sevmiyorum itici geliyor partnerim isterse tabiki ama başka türlü vurmayı değilde oksamayi severim ve dillemeyi 😋 1 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yuvarlak, dolgun, hem görüntü olarak hem çıkardığı ses olarak cezbedici🙈 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Güzel kalça görünce dokunasım geldiği için herhalde 2 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben vurmam parmağım casılışır o daha zevkli bayan ıcın 🙂🙂 1 0 Yorumla
ezdirmemsana Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Karpuza neden atiliyorsa sesi hoş bence bide sahiplenici bir tarafı var 1 0 Yorumla
04umut76 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. yumuşak hafif şaplaktan kırmızılaşacak ve en çok vajinaya şaplak atmayı seviyorum 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çünkü çok güzel bir olay, kalça seven erkek cinsellik dışında da orayla ilgilenmeyi sever o yüzden 😂 1 0 Yorumla
Samimi19 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Poposu güzel kadın şaplağı yer arkadaş :)) birde sevgi gösterisi sayılır 1 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Demek ki içsel bişey o popoyu görünce vurma isteği geliyor😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yımşacıkkk go tunız var bırak vurmayı ısırıp üstüne yatasım gelyo😂 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınların poposuna vurunca o iki dudak hareket ediyor oda kadını azdırıyor 3 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Tek kaba et sonuçta... Nasıl vurursan vur bişey olmaz 😉😉 1 0 Yorumla
Denizimsimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Herkes popoya şaplak atmayı sever kızlarda erkeklerde bunu herkes bilir😂 1 0 Yorumla
cerenjmo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sadece erkekler değl be kızlar da vuruyo sjjdjkdfs 7 3 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Az değilsiniz 😂 Yorumla cerenjmo +1 yıl @EmirAdakul kabul ediyorum😂 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Yere bakan yürek yakan 😂 Yorumla
cilekli-seker Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl He ya ben de merak ettim :D 6 1 Yorumla anticorr00 +1 yıl heyecan ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim svglm cok vurmuyo keske bursa 6 1 Yorumla cagınkaraman +1 yıl Seviyorsun yani vurulmasını birazda sert vuracak değilmi Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadında zevk alıyor erkekte 1 0 Yorumla
Sabuncu88 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgi gösterisi her boşlukta hemde :) :) :) 1 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Sağ elle sol yanağa vurmaksa olay tamamen ego 😃👍 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ya heyecandan ne yaptığımızı mı biliyoz biz. 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çünkü çok çekici ve çok güzel bir yer 3 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl şehvet artıyor hele popo güzelse bu benim diyorsun 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. popo tokatlamak cok zevklı sende dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Güzel ve dolgun bir kalça ise şaplak atıyorlar, gayette hoşlarına gidiyor. Arzuları kabarıyor..
Tam beni kastetmişsin 😂😂
Bende seviyorum şaplak atmayı, yuvarlak ve yumuşak sonuçta sevimli bir parça:D
Nusret gibi önce yumusatiyolar demekki dua et tuz atmasın 😂
owww mantıklı
Güzeldi bu
@EmirAdakul 😂😂
Efendim buyrun
Ben atmayı sevmiyorum itici geliyor partnerim isterse tabiki ama başka türlü vurmayı değilde oksamayi severim ve dillemeyi 😋
Cinsellik dışında anca hayrına olur ne bekliyon acaba
Yuvarlak, dolgun, hem görüntü olarak hem çıkardığı ses olarak cezbedici🙈
Güzel kalça görünce dokunasım geldiği için herhalde
Ben vurmam parmağım casılışır o daha zevkli bayan ıcın 🙂🙂
Karpuza neden atiliyorsa sesi hoş bence bide sahiplenici bir tarafı var
yumuşak hafif şaplaktan kırmızılaşacak ve en çok vajinaya şaplak atmayı seviyorum
Çünkü çok güzel bir olay, kalça seven erkek cinsellik dışında da orayla ilgilenmeyi sever o yüzden 😂
Poposu güzel kadın şaplağı yer arkadaş :)) birde sevgi gösterisi sayılır
Demek ki içsel bişey o popoyu görünce vurma isteği geliyor😂
Yımşacıkkk go tunız var bırak vurmayı ısırıp üstüne yatasım gelyo😂
Kadınların poposuna vurunca o iki dudak hareket ediyor oda kadını azdırıyor
Tek kaba et sonuçta... Nasıl vurursan vur bişey olmaz 😉😉
Severiz.özellikle içindeyken.. sen sevmiyomusun atılmasını?
Herkes popoya şaplak atmayı sever kızlarda erkeklerde bunu herkes bilir😂
sadece erkekler değl be kızlar da vuruyo sjjdjkdfs
Az değilsiniz 😂
@EmirAdakul kabul ediyorum😂
Yere bakan yürek yakan 😂
He ya ben de merak ettim :D
heyecan ama
Sıkmakta hoş oluyor. Yumuşak yumuşak 😃
Benim svglm cok vurmuyo keske bursa
Seviyorsun yani vurulmasını birazda sert vuracak değilmi
acıma yetime doner koyar popona
Hahah çıkan ses libidomu artırıyor 😂
Kadında zevk alıyor erkekte
Sesi guzel oluyo :D şlaaap
Sevgi gösterisi her boşlukta hemde :) :) :)
Sağ elle sol yanağa vurmaksa olay tamamen ego 😃👍
yumuşak bıngıl bıngıl falan hoş oluyor :D
Kaba et güzel ses çıkıyo
ya heyecandan ne yaptığımızı mı biliyoz biz.
Tahrik edici şaplak atmak sıkmak hatta ısırmak
Çünkü çok çekici ve çok güzel bir yer
Çok hoş çünkü o çıkan ses
Kıvamı güzel olduğu için.
şehvet artıyor hele popo güzelse bu benim diyorsun
Şap şap sesi çok hos
Yumuşak
Popo bu yüzden var😊
Vurmadım kadın itiraz etsin
Güzel bir et parçası
tokat atınca sallanması guzel oluyo
Sevmem