Merhaba.. Cinsellikte özgürlüğünün kısıtlanması konusunda sınırların var mıdır? Ellerini ve gözlerini bağlamak isteyen partnerine cevabın ne olurdu? Keyifli geceler..😏🤘🔥🥂
Benim ondan mutlaka isteyeceğim şeydir bu.. Kısıtlamak, sarıp sarmalamak, tam anlamıyla bana hazır bir duruma getirmek benim yaklaşımımdır.. Aksini yapabileceğimi sanmıyorum..
Çok sakıncalı bir durum. Senden intikam almak içindir ellerin bağlı gözlerin bağlı müdahale edemezsin canlı yayın açtığını düşünsenize öldürmekten beter bir durum hani aldatan erkeklerden intikam alacak bayanlar olabilir hani buraya yazdım yani 🤫😉
Ben istemem öyle şeyi. Sevişirken inlemesini gerekli pozisyon da gözlerinin içine bakmayı isterim. O isteği görmek, inlemesi, ve dudak hareketleri beni daha çok tahrik eder. Bağlanmak falan istemem.
O an ki şehvet duygusuyla şimdi ki duygu durumu bir değil. Şimdi yapmam desem bile belki de o an çok heyecanlı gelebilir ve kabul edebilirim. Duygular düşünceleri her zaman etkiler.
ona kendimi teslim etmek konusunda bir problemim yok Ancak karşılığında aynı şeyi kendisi de yapabilecek kadar bana güveniyorsa bence bunu yaşamalıyız :)
Severim kelepçe ile sevişmek , sevişir gibi yapıp azdırmak seksi şehvetli kılıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni domine edin efendim ben size itaat etmek isterim tüm istekleriniz benim için emir tüm yaptığınız işkenceler benim için lütuftur. Şimdi size soruyorum @Smellsmoke bana hükmetmek ister misiniz?
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@SmellSmoke Sc. at pis. sing bile yapabilirsiniz saygım sonsuz her şeyinize
Belliki kontrolü ele almak istiyor, bırak keyfini sürsün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır olurdu. İnternette gördüm. Kız sevgilisinin elini, ayağını bağladıktan sonra onun gözleri önünde başkasıyla düzüştü. O akıbete uğramaktan korkarım.