Merhaba.. Hepimizin karşı cinste seksi ve çekici bulduğumuz unsurlar başkadır.. Senin karşı cinsi seksi bulmanı tetikleyen unsurlar arasında tavırları mı önceliklidir, giysileri mi? Keyifli günler.. 🖤🤘🥂
Tavırları daha öncelikli geliyor. Çünkü seksi düşündüğü bir kıyafet giydiğinde o kıyafet göz zevkimize göre seksi gelmeyebilir. Erkeklerde seçip giydiği giysileri hiç seksi algılamadım. Seksiliği göz zevkime uyan bir görünüme sahipse ve beni baştan çıkarıyorsa o zaman seksi diyebilirim. Tavırlar burada çok önemli bana göre giydiği giysiler değil.
Demiseksüelim. Karakteri çok önemli. Karakteri hoşuma gitmeyince soğuyorum çok hızlı bir şekilde. Hatta onla ilgili bir anımı anlatayım.
Tinderden bdsm partneri arıyordum. Bir kız buldum şişko obez bir kız. Bu beni negatif etkilemiyor neyse. Ama kızla muhabbete başladık birkaç ortak ilgi alanımız var diye kız az hoşuma gitti. Muhabbet ilerledi numara falan aldık iş ileriye gidicek. Fakat bunla muhabbet etmeye başladığımda sevgilisi olduğunu öğrendim. Ne kadar amaç belli olsa da sadakatsiz insanları sevmediğimden kızdan soğumaya başladım. Sonra da kızla sohbetimizde doğru düzgün cümle kuramayan kelime kelime yazan aptalın teki olduğunu fark ettim. Öncesinde bdsm e ilgili kültürlü bir kız imajı vardı. Ondan işe okey diyesim geliyordu. Sonra o imaj gitti şişko abazan bir canım ya evrildi. Bütün çekicilik olayı gitti.
Böyle birçok anım var. Nefret ediyorum bu huyumdan
Tavirlar her zaman için daha seksi ve tahrikkardir. Hele davetkar tavırlar ortama göre daha seksi gelebilir. Soyle düşünelim kıyafet ise eğer seksi gösteren o zaman kıyafet yoksa seksilik yoktur ama seksi gösteren eğer tavırlarıysa her an her ortamda seksi olabilir bir de üstüne kıyafeti eklersek kalp dayanmayabilir 😊
Öncelik olarak herkes giysiye bakar ama vücudu çok sexy olan bir erkek veya kadın odun gibiyse vücutla kalır şahsen ben dekolteli bluzlar mini etekler gihmeyi seviyorum ama cinsel anlamda dikkat çekmek için yetimiyor bunlar güzelde görünsem o gün salak gibi davransam kim bakar
Tavırlar daha önemli yürümesini bilmeyen kadında topuklu durmaz
Domalmasını bilmeyen kadın jartiyer giyse korse giyse nolurki sadece giymekle bitmiyor giydikten sonra bi ateşlenmeli o tavırlar olduktan sonra çıplak olsa da istediği etkiyi yaratır
Aslında bunların ikisi bir araya geldiginde seksi görüntü tamamlanmış olur, üzerinde dekolteli seksi bir kiyafet olan ancak tavırları ile bunu yansitamayan bir kadın sadece bir anlik ilk görüşte seksi gelir, sonrasi malûm,, ancak üzerindeki kiyafet seksi olmasa da tavırları seksi olan kadın her zaman için bir adım öndedir,, her ne kadar ikisi bir bütün de olsa, tavırlar önceliklidir
Seksi olmak ya da görünmek, giysilerle alakalı değildir.. Çuval giyse yakışan insanların olduğu gibi, ne giyerse giysin o etkiyi yaratmayan insanlar da var..
Çünkü birine bakınca, onu gözlerimiz giydirir zaten istediği şeyleri..
Flörtüz tavırlar ve hareketler bence çok daha tahrik edicidir tabi bu üstümüzdekilerle bütünleşirse 😅 ateş bacayı sarar sanırım! ama bence tavır, davranış, bakış, vücut dili ile birlikte zaten soymak için fazlasıyla yeterlidir 🔥
İlk önce tanımam lazım seksi hissedebilirim ama bişey yaşamam ama sever konuşur sam o zaman onun her hali bana seksi gelir gülüşü bile kıyafete gerek yok o zaman ama sevmezsem ne giyerse giysin yok yani olmaz 😊
Hal hareketleri mimikleri ben 8 giderken sevgi adında bir kız vardı konuşurken bile insanı tahrik ediyordu bakışlarıyla mimikleriyle seni senden alıyordu
Tavırları çünkü mini etek giyen bir kadın diyelim ama keko takılıyor istemem 🤢ama mini giyen ve davranışlarıyla ağırlığıyla beni benden alıp bulutlatın ğzerine çıkarabilir 😁