1,5 yillik evliyiz evlenmeden önce cok istekliydik birbirimize karsi evlendik ve ücüncü ayimda hamile kaldim su an 7 aylik evladim var esimle aramiz cok iyi fakat gelgelelim asil soruna esim hamile kaldigimi ögrendikten sonra benden uzaklasti iliskide iktidarsizlik basladi veya erken bosalma.. beni tatmin etmeyi birakti sadece saniyeler sürmeye basladi her iliskimiz bu böyle devam ederken sogudu isteksizlesti tamamen ve aylardir tık yok adamda hamileykende doğum yaptıktan sonra da.. konuştuk sordum sorun kendisinde olduğunu isteksiz canının istemediğini söyledi üzgünmüş oda böyle olsun istemezmiş ama elinde değilmiş.. eşim bana artık dokunmuyor öpmüyor sarılmıyor ayrı odada yatıyor doğum yaptığımdan beri kendimi çok yalnız hissediyorum soğudum cinsellikten sebebi ne olabilir ki hamile kalıp doğum yapmış olmam anne olmuş olmam mı? Bir kaç çocuk yapalım diyor ama ben daha çocuk falan yapmam ilkinde böyle uzaklaştıysa diğerlerinde evi terkeder nasıl bi kafaya psikolojiye sahip anlıyamıyorum sorun bende değil asla ben hep istekliydim asla bir kez bile onu geri çevirmedim hep o sırtını dönüp yattı cinsel isteğini bastırdı bıktım artık kendimi sadece anneymişim gibi hissediyorum kadınlığımı unutturdu bana...
Güncellemeler
+1 yıl
Kilomla alakali yorumlar yalti dogum yaptigim icin henüz hamilelik kilolarim tam gitmedi.. belkide kilo almis olmam sorun..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer